Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sarj dolma hizinin sarj bitme hizi ile orantisi varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax Erol -- 3 Haziran 2013; 23:13:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciddiyim la

quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

Arkadaşlar size bi sorum olcak, bi türlü halledemedim. Ben otg ile joystik baglayip oyun oynamak istiyorum, sixaxis le denedim ama olmuyo, buyuk ihtimalle sadece ps3 kolu ile calisiyo, eger bilen varsa soyleyebilirmi

normal gamepad bağlamak istiyorsan usb/bt joy center adında bir apk var. deneyebilirsin ama ücretliydi.

yok hacı onuda denedim, hatta her tuşu algılıyo program, ama başlattığımda "can not server" yazıyo, bi halledemedim yada benim kolla bi uyumsuzluğu var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar size bi sorum olcak, bi türlü halledemedim. Ben otg ile joystik baglayip oyun oynamak istiyorum, sixaxis le denedim ama olmuyo, buyuk ihtimalle sadece ps3 kolu ile calisiyo, eger bilen varsa soyleyebilirmi

normal gamepad bağlamak istiyorsan usb/bt joy center adında bir apk var. deneyebilirsin ama ücretliydi.

yok hacı onuda denedim, hatta her tuşu algılıyo program, ama başlattığımda "can not server" yazıyo, bi halledemedim yada benim kolla bi uyumsuzluğu var

çalışması için usb joy2 touch diye program gerekiyor onu kurdun mu?

Bu arada sonunda vine geldi androide. ama her zamanki gibi düşük kalitede.

• quote:

quote:

quote:

quote:

onuda kurdum ama o programın ne işe yaradığını çözemedim, anlatırmısın dostum zahmet olmassa? Internette videolardaki seylerin aynilarini yapiyorum ama hep "can not server" yaziyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 4 Haziran 2013; 0:31:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

onuda kurdum ama o programın ne işe yaradığını çözemedim, anlatırmısın dostum zahmet olmassa? Internette videolardaki seylerin aynilarini yapiyorum ama hep "can not server" yaziyo

uzun zaman önce kurmustum. tekrar bir kurim hatirlayinca
    yazarim.

edit : iki programi kurduktan ve gamepadi otg ile bagladiktan sonra usb game centera giriyoruz, sol üstte ime yazan yeri on yapacagiz. tikladigimizda üzerine giriş yöntemi seç çıkacak, ordan usb joyime yi seçiyoruz. ve orası on yazıyor olacak. daha sonra sağ üstteki j>t yazan yere tıklıyoruz ve root izini soruyor. onay verdikten sonra orası da on oluyor ve ekranda virtual device found yazısı çıkması gerekiyor. Eğer cikmiyorsa olmamış yada apklarin sürümleri uyusmuyor demektir eğer crackli flnsa. o yazı cikiyorsa gamecenter uygulamasindan home tuşu değil geri tuşuyla çıkıyoruz. oyundan zaten kontrolleri ayarliyorsun videoda izlemissindir. bu kadar. keyifli oyunlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mubayin_beyin -- 4 Haziran 2013; 1:02:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bingbang

quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

quote:

Cm ya da paranoid kurarken 0/0/0 şeklinde klasörler oluşuyor ve tüm dosyalar en içteki sıfıra taşınıyor. Bunu engellemenin yolu var mıdır?

Maalesef Android 4.2.2 ile gelen bir sistem duzeltmenin yolu yok.
    Bu arada oyle bir ekran ayari var nasil oldu bilmiyorum ama su anda ekran gercekten beyazi veriyor iki ornek uzerinde karsilastirabilirim yani harika telefonumun zevkine vardim bir daha.

0 ı biliyorum da mesela paranoid üstüne cm kurun 0 ın içinde bir 0 daha oluşuyor.Üst üste rom kurdukça 0 lar artıyor.Ayrıca oyunlar android/data klasöründe data dosyasını arıyor fakat 4.2.x sürümünde android/data 0 ın içine taşınıyor.Oyun data dosyası yok diyor.Dahili hafıza içerisinde 7 gb yerimiz olmadan 7 gb dosya taşıması yapabilir miyiz,deneyen oldu mu?

Hocam işin kötüsü bilgisayara cihazı taktığımızda 0 adlı klasör home oluyor böyle olunca da dışta kalan dosyaları silmek veya bunlara erişmek imkansız oluyor gereksiz yere hafıza dolmuş oluyor. Direk Root Browser ile gezinir gibi bilgisayarda telefon hafızasını gezmenin yolu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: OmarFar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

quote:

Cm ya da paranoid kurarken 0/0/0 şeklinde klasörler oluşuyor ve tüm dosyalar en içteki sıfıra taşınıyor. Bunu engellemenin yolu var mıdır?

Maalesef Android 4.2.2 ile gelen bir sistem duzeltmenin yolu yok.
    Bu arada oyle bir ekran ayari var nasil oldu bilmiyorum ama su anda ekran gercekten beyazi veriyor iki ornek uzerinde karsilastirabilirim yani harika telefonumun zevkine vardim bir daha.

0 ı biliyorum da mesela paranoid üstüne cm kurun 0 ın içinde bir 0 daha oluşuyor.Üst üste rom kurdukça 0 lar artıyor.Ayrıca oyunlar android/data klasöründe data dosyasını arıyor fakat 4.2.x sürümünde android/data 0 ın içine taşınıyor.Oyun data dosyası yok diyor.Dahili hafıza içerisinde 7 gb yerimiz olmadan 7 gb dosya taşıması yapabilir miyiz,deneyen oldu mu?

Hocam işin kötüsü bilgisayara cihazı taktığımızda 0 adlı klasör home oluyor böyle olunca da dışta kalan dosyaları silmek veya bunlara erişmek imkansız oluyor gereksiz yere hafıza dolmuş oluyor. Direk Root Browser ile gezinir gibi bilgisayarda telefon hafızasını gezmenin yolu var mı?

windows 7 direkt tanıyıp görmüştü telefonu ve gezebilmiştim klasörler arasında.Tabii ana dizine (mnt,system vs.)bakamıyordum.sd card ın içindekiler gözüküyordu.Xp de driver kurmak gerekiyor maalesef.

• Win8'deyim hocam 0 dışını göstermiyor bilemedim. Sd card tümden formatlandı iyi oldu fazlasıyla kirlenmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmarFar -- 4 Haziran 2013; 1:30:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

Sarj dolma hizinin sarj bitme hizi ile orantisi varmi

Yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

quote:

Yok.

Yani şöyle 1450 mA doldurma ile 600 mA ile doldurmaktan söz ediyorum

Birde siyah kernel profil yükledim dün xda dan STweaksa girdiğimde set on boot seçili değil benim el ilemi aktif etmem gerekli
  • Pardus Final Deneyen Varmı Cihaz Çalışmıyor adeta Kayıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Exe-Lance

Pardus Final Deneyen Varmı Cihaz Çalışmıyor adeta Kayıyor

Duydum dehşet olmuş filan diyorlar. Indirecegim bende. Bakalım nasilmis.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

quote:

Yok.

Yani şöyle 1450 mA doldurma ile 600 mA ile doldurmaktan söz ediyorum

Birde siyah kernel profil yükledim dün xda dan STweaksa girdiğimde set on boot seçili değil benim el ilemi aktif etmem gerekli

600mA ile şarj edilirse daha çabuk biter. 1450mA üzeri de pilin ömrünü kısaltır.

• En iyi sonucu kaç mA ile elde edebilirim
  • quote:

En iyi sonucu kaç mA ile elde edebilirim

Ne kadar yukselirsen yukselt adaptor en fazla 1000 destekliyo, o yuzden 1000 yada 1200 ayarlayabilirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

uzun zaman önce kurmustum. tekrar bir kurim hatirlayinca
    yazarim.

edit : iki programi kurduktan ve gamepadi otg ile bagladiktan sonra usb game centera giriyoruz, sol üstte ime yazan yeri on yapacagiz. tikladigimizda üzerine giriş yöntemi seç çıkacak, ordan usb joyime yi seçiyoruz. ve orası on yazıyor olacak. daha sonra sağ üstteki j>t yazan yere tıklıyoruz ve root izini soruyor. onay verdikten sonra orası da on oluyor ve ekranda virtual device found yazısı çıkması gerekiyor. Eğer cikmiyorsa olmamış yada apklarin sürümleri uyusmuyor demektir eğer crackli flnsa. o yazı cikiyorsa gamecenter uygulamasindan home tuşu değil geri tuşuyla çıkıyoruz. oyundan zaten kontrolleri ayarliyorsun videoda izlemissindir. bu kadar. keyifli oyunlar :)

Eyvallah kardesim. Aynisini yapmistim oncedende, ama demekki dedigin gibi surumleri uyusmuyo, ben crackli kullaniyorumda herseyi

• quote:

quote:

En iyi sonucu kaç mA ile elde edebilirim

Ne kadar yukselirsen yukselt adaptor en fazla 1000 destekliyo, o yuzden 1000 yada 1200 ayarlayabilirsin

Yeni adaptör alıcam benim orjinal bozuldu 100mA ile ediyor başka bi samsung sarjı ile ediyorum şuanda 600mA ile hafta sonu 2A adaptör alıcam
  • 4.2.2 Haziran başında gelmeyecekmiydi ?
  • Dün bi arkadasimin babasinin S3 ünü kullandim 1dk filan, menuyu bile o kadar gec aciyoduki, telefon resmen geberiyodu islemler yaparken, basiyodum 3-4sn sonra aciliyodu, hic bilmeyen birisini gercekten telefondan asiri derecede sogutcak bi performansa sahipti, samsung bu yazilim isini yapamiyor gercekten, ekranda bi kac widget vardi, ama kasilma durumu aşiri seviyedeydi.

• 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.