Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (386. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Firaristt

quote:

Orijinalden alıntı: egeliilkerr

@Firaristt Vermiş olduğun profil dosyasını dediğin yere attım. Fakat 0 byte gösteriyor. Acaba uploadda mı sıkıntı çıktı. Bir kontrol edebilir misin?
    Diğer vermiş olduğun ayarları kullanınca deneyeceğim

yclycl
    Dediğiniz yeri gördüm evet bu işime çok yarayacak.

Her ikinizi de vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim

Kontrol edeceğim.

Edit: Tamam düzelttim. Buyrun:http://db.tt/ImhgEqyg

Merhaba. Bende pegasus kernel kullanıyorum verdiğiniz profili yükleme niyetim var. Ses konusunda yapılmış ayarlar varmı bu profilde?

• Arkadaşlar en düşük parlaklık bile yüksek bunu stweaks den nasıl düşürebilirim? Çok parlak görünüyo evde şarjm boşu boşuna çabuk bitiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Rainman

Arkadaşlar en düşük parlaklık bile yüksek bunu stweaks den nasıl düşürebilirim? Çok parlak görünüyo evde şarjm boşu boşuna çabuk bitiyor

Marketten screen filter i yukleyebilirsin, altinda haxor yazan... Cok kullanisli bi filtre

@Berat249 valla bu konuyla ilgili bi bilgim yada fikrim yok, kernellerle bi noktaya kadar iyilestiriliyo ama asla samsung tabanli rom kadar iyi bataryalari olmuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

quote:

quote:

@Firaristt Vermiş olduğun profil dosyasını dediğin yere attım. Fakat 0 byte gösteriyor. Acaba uploadda mı sıkıntı çıktı. Bir kontrol edebilir misin?

yclycl

Kontrol edeceğim.

Merhaba. Bende pegasus kernel kullanıyorum verdiğiniz profili yükleme niyetim var. Ses konusunda yapılmış ayarlar varmı bu profilde?

Ufak birkaç ayar var. Ama asıl olay Pure Studio modu (XDA'dan kaldırıldı).

• Arkadaşlar bizim telefom için hawx var mı şu 3d savaş uçağı simülasyonu olan oyun?

• quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

Orijinalden alıntı: OmarFar

Arkadaşlar AOSP/AOKP romlarının boyutları 150mb civarıyken, Samsung tabanlı romların boyutlarının 1,5gb civarı olmasının sebebini teknik olarak açıklayabilecek biri var mı?

Birde Rootbox ve Paranoid'i karşılaştırabilecek olan? Ekran süreleri 4 saat civarı mıdır, CM kadar az mıdır şarj süreleri?

Samsung romlari gereksiz yazilimlarla sisirilmis durumda, icinde sensor yazilimlari, tw, google maps vsvs bir cok sacma sapan sey var, aosp lar bunlarla donatilmiyo ve boyutu kucuk oldugu icin veri bulmasi daha kolay oluyo, bu nedenle daha hizli calisiyo

Rom isterse 5GB olsun. Düzgün optimize edildiği sürece yavaşlama olmaz. Aosp romlar veriye hızlı erişmiyor. Sammy romlar ile aynı. Sadece uygulama ve kernel farkları var. O yüzden de Sammy romlar daha optimize ve verimli oluyor. Mesela Onega ile siyah kullanırsanız akıcılık olarak perseus kernel kadar olamaz. Testler aynı der ama kullanım aynı olmaz. S3'e özel kernel yazılıyor. O yüzden de aosp kerneller Sammy kadar verimli olmuyor. Sammy romu fişeklersen aynı hızı aldırsın. Ve yine pilin az gider.

Benim Profili kullananlar testlerde yüksek skor beklemesin. Ama uygulamalarda akıcılık sorunu olmaz. Tabii chipsete de bağlı tabi.

• beyler CSC sorununu en son türkiye romu yüklü iken,uygulamayı kurup çözdüm,4.0.4'te geçmeden nasıl yaptım şaşırdım bende.neyse şu an başka sorularım var.

MD3 romunda perseus mu boeffla kernel mi tavsiye edersiniz,ikisinin farkları neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anakinSky

beyler CSC sorununu en son türkiye romu yüklü iken,uygulamayı kurup çözdüm,4.0.4'te geçmeden nasıl yaptım şaşırdım bende.neyse şu an başka sorularım var.

MD3 romunda perseus mu boeffla kernel mi tavsiye edersiniz,ikisinin farkları neler?

Perseus daha fazla ayara izin veriyor. Benim tercihim bu şekilde. Diğer farklar için xda konularına göz atabilirsiniz.

• son gelen güncellemeyle (md3 yazan) şarj çabuk bitiyor ve ahize sesi azaldı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

quote:

quote:

yclycl

Kontrol edeceğim.

Ufak birkaç ayar var. Ama asıl olay Pure Studio modu (XDA'dan kaldırıldı).

Pure Studio nun ne olduğu ve ne işe yaradığı hakkında bilgi verebilir misiniz? Eğer gerçekten iyiyse xda dan kaldırılmış olsa da bulunup yüklenebilir.

• Ses modu. Acid ve MBB gibi. Daha çok Acid gibi. Zira birkaç modun birleşiminden oluşuyor. En beğendiğim özelliği kalitesiz kayıtlarda bile arkadaki cızırtıyı oldukça azaltması ve asıl sesi, tizi, bassı ön plana çıkarması.

@mali24 şarj için arka plan uygulamalarını kontrol edin. Cihazın düzgün şarj olduğundan emin olun.Bazen yavaş veya dalganıp-kararsız- şarj olması nedeniyle pil normalden hızlı tükenebiliyor.
  • quote:

Ses modu. Acid ve MBB gibi. Daha çok Acid gibi. Zira birkaç modun birleşiminden oluşuyor. En beğendiğim özelliği kalitesiz kayıtlarda bile arkadaki cızırtıyı oldukça azaltması ve asıl sesi, tizi, bassı ön plana çıkarması.

@mali24 şarj için arka plan uygulamalarını kontrol edin. Cihazın düzgün şarj olduğundan emin olun.Bazen yavaş veya dalganıp-kararsız- şarj olması nedeniyle pil normalden hızlı tükenebiliyor.

Şu an kullanılamıyor mu bu mod? Yükleyemezmiyim telefonuma
  • Dediğim gibi, yayından kaldırıldı. Siz yine de bir araştırın bir yerlerden çıkar.
  • Arkadaşlar size bi sorum olcak, bi türlü halledemedim. Ben otg ile joystik baglayip oyun oynamak istiyorum, sixaxis le denedim ama olmuyo, buyuk ihtimalle sadece ps3 kolu ile calisiyo, eger bilen varsa soyleyebilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 2 Haziran 2013; 21:40:48 >
  • quote:

Dediğim gibi, yayından kaldırıldı. Siz yine de bir araştırın bir yerlerden çıkar.

Bir yanlışım yoksa bu mod tekar eklenmiş xda ya. İndirdim birazdan kuracağım telefona bakalım nasılmış.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=41798265
  • quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

Arkadaşlar size bi sorum olcak, bi türlü halledemedim. Ben otg ile joystik baglayip oyun oynamak istiyorum, sixaxis le denedim ama olmuyo, buyuk ihtimalle sadece ps3 kolu ile calisiyo, eger bilen varsa soyleyebilirmi

Sixasis ile ps3 kolunu bağlayıp birçok oyun deneyip oynamisligim var zamanında. PS3 kolu ile sıkıntı olmuyor ama diğer kolları bilmiyorum.

• arkadaşlar 4.2.2 yi kurdum fakat telefon açılırken hotmobile diye bir şey çıkıyor ve birkaç tane uygulama gelmiş jewish calender falan diye ama bütün yenlikler tam ve türkçe, yalnış rom mu yükledim acaba?
  • Hayır bir sorun yok. İsrail için hazırlanan bir operatör için özelleştirmelere yer verilen geliştirme aşamasındaki bir sürüm. Normal yani. Hatalar, eksiklerin olması o rom için normaldir.

@yusuf24 S3 bölümünden kaldırıldı. Genel bölümde verdiğiniz linkteki konu var. Telefonun kendi hoparlöründen 78-83dB ses çıkışı var ve gayet temiz. Eskisi gibi basslar tizler uçmuyor, titreme, boğulma yapmıyor. Kulaklık keza benzer şekilde...
  • teşekkürler
  • quote:

Hayır bir sorun yok. İsrail için hazırlanan bir operatör için özelleştirmelere yer verilen geliştirme aşamasındaki bir sürüm. Normal yani. Hatalar, eksiklerin olması o rom için normaldir.

@yusuf24 S3 bölümünden kaldırıldı. Genel bölümde verdiğiniz linkteki konu var. Telefonun kendi hoparlöründen 78-83dB ses çıkışı var ve gayet temiz. Eskisi gibi basslar tizler uçmuyor, titreme, boğulma yapmıyor. Kulaklık keza benzer şekilde...

Ses modunu denemek icin bende kurdum ama herhangi bir ayar uygulamasi goremedim ayarlarini nerden yapiyoruz acaba boeffla sound ile mi cakisti perseusun?

• 
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.