Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler beyler cevaplar için bu arada omega 4.1.2 MD3 versiyonu gelmiş
  • Evet bir haftaya yakındır kullandığım Paranoid Androidi bırakma vakti geldi.Temaseki bir aya yakın kullandım tek bir force close yaşamadım ama paranoidde ki fclerden gına geldi artık bıktım.Şarj süresi kötü.E madem bu kadar kötü niye kullanıyorsun derseniz özelleştirme anlamında cmnin çok ötesinde ve performans aynı.Ancak buraya kadarmış sanırım upuzun bir süre temasek kullanıcam.

Edit:Aosp'nin kamera performansı neden bu kadar düşük ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi What a Goal -- 3 Haziran 2013; 18:22:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 4.2.2 rom unda obb klasörüne oyun dosyası atılmıyor bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

Evet bir haftaya yakındır kullandığım Paranoid Androidi bırakma vakti geldi.Temaseki bir aya yakın kullandım tek bir force close yaşamadım ama paranoidde ki fclerden gına geldi artık bıktım.Şarj süresi kötü.E madem bu kadar kötü niye kullanıyorsun derseniz özelleştirme anlamında cmnin çok ötesinde ve performans aynı.Ancak buraya kadarmış sanırım upuzun bir süre temasek kullanıcam.

Driverlardan dolayı.

Sanırım Samsung'un son romlarında kararlılık, hız için pilden bir miktar ödün verilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

quote:

Evet bir haftaya yakındır kullandığım Paranoid Androidi bırakma vakti geldi.Temaseki bir aya yakın kullandım tek bir force close yaşamadım ama paranoidde ki fclerden gına geldi artık bıktım.Şarj süresi kötü.E madem bu kadar kötü niye kullanıyorsun derseniz özelleştirme anlamında cmnin çok ötesinde ve performans aynı.Ancak buraya kadarmış sanırım upuzun bir süre temasek kullanıcam.

Driverlardan dolayı.

Sanırım Samsung'un son romlarında kararlılık, hız için pilden bir miktar ödün verilmiş.

Bence dogru bir hamle olur. Driverlar verilmeyince olmaz ki ama ya soyle radyolu kamerali bi aosp kullanamayacak miyiz ? :D

• Cm ya da paranoid kurarken 0/0/0 şeklinde klasörler oluşuyor ve tüm dosyalar en içteki sıfıra taşınıyor. Bunu engellemenin yolu var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: bingbang

Cm ya da paranoid kurarken 0/0/0 şeklinde klasörler oluşuyor ve tüm dosyalar en içteki sıfıra taşınıyor. Bunu engellemenin yolu var mıdır?

Maalesef Android 4.2.2 ile gelen bir sistem duzeltmenin yolu yok.
    Bu arada oyle bir ekran ayari var nasil oldu bilmiyorum ama su anda ekran gercekten beyazi veriyor iki ornek uzerinde karsilastirabilirim yani harika telefonumun zevkine vardim bir daha.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bingbang

Cm ya da paranoid kurarken 0/0/0 şeklinde klasörler oluşuyor ve tüm dosyalar en içteki sıfıra taşınıyor. Bunu engellemenin yolu var mıdır?

Maalesef Android 4.2.2 ile gelen bir sistem duzeltmenin yolu yok.
    Bu arada oyle bir ekran ayari var nasil oldu bilmiyorum ama su anda ekran gercekten beyazi veriyor iki ornek uzerinde karsilastirabilirim yani harika telefonumun zevkine vardim bir daha.

0 ı biliyorum da mesela paranoid üstüne cm kurun 0 ın içinde bir 0 daha oluşuyor.Üst üste rom kurdukça 0 lar artıyor.Ayrıca oyunlar android/data klasöründe data dosyasını arıyor fakat 4.2.x sürümünde android/data 0 ın içine taşınıyor.Oyun data dosyası yok diyor.Dahili hafıza içerisinde 7 gb yerimiz olmadan 7 gb dosya taşıması yapabilir miyiz,deneyen oldu mu?

• Siyah kernel profilillerini yükledim battery seçtim undervolting ne işe yarıyor oda bataryanın daha uzun gitmesinimi sağlıyor telefona bi zararı varmı ?

EDİT:Cihaz yeniden başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax Erol -- 3 Haziran 2013; 20:09:44 >
  • Voltaj düşürmek anlamına geliyor.Daha az voltaj olduğu için akım da değişmediğinden tüketilen enerji daha az oluyor. Her cihazın dayanabileceği, düzgün çalışabileceği voltajlar farklıdır. Biraz deneme yanılma ile bulmak lazım. Eğer o değerden düşük olursa cihaz boot edemez.

@Berat Samsung kaynak kodlarını yayınlamadığı sürece port etme haricinde bir yolu yok. Ki port etmek de bir o kadar zor. Çünkü iş yine kaynak kodlarına çıkıyor. Özetle o konu Samsung'un keyfine kalmış. Nexus programı haricindeki cihazlar için öyle bir şey bayağı zor. Ayrıca ekran ayarlarını merak ettim. Öğrenebileceğimiz bir kaynak var mı acep?
  • quote:

Voltaj düşürmek anlamına geliyor.Daha az voltaj olduğu için akım da değişmediğinden tüketilen enerji daha az oluyor. Her cihazın dayanabileceği, düzgün çalışabileceği voltajlar farklıdır. Biraz deneme yanılma ile bulmak lazım. Eğer o değerden düşük olursa cihaz boot edemez.

@Berat Samsung kaynak kodlarını yayınlamadığı sürece port etme haricinde bir yolu yok. Ki port etmek de bir o kadar zor. Çünkü iş yine kaynak kodlarına çıkıyor. Özetle o konu Samsung'un keyfine kalmış. Nexus programı haricindeki cihazlar için öyle bir şey bayağı zor. Ayrıca ekran ayarlarını merak ettim. Öğrenebileceğimiz bir kaynak var mı acep?

Araştırırken gördüm reset atma sorunu olursa tehlikeli diyordu sizce bir tehlikesi varmıdırhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2034981 bu konudaki profili indirdim -100uv yapmış cihaza bir zararı yok değilmi

• quote:

Voltaj düşürmek anlamına geliyor.Daha az voltaj olduğu için akım da değişmediğinden tüketilen enerji daha az oluyor. Her cihazın dayanabileceği, düzgün çalışabileceği voltajlar farklıdır. Biraz deneme yanılma ile bulmak lazım. Eğer o değerden düşük olursa cihaz boot edemez.

Temasek romda Ayarlar-Advanced-Screen kısmından scenarioyu Video Warm ayarladım ekran modunu da Dynamic yaptım.Kernel üzerinden oynamadım yani.

• Sorun olmaz.

hmm. Acaba hangi ayarları kullanıyorlar?
  • quote:

Sorun olmaz.

hmm. Acaba hangi ayarları kullanıyorlar?

Bilmiyorum fakat göstermek için bir default yapıp resmini cekeceğim birde dediğim ayarlarla.Aradaki farka siz karar verin gözüm bozuk olmasın :D

• quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

Arkadaşlar size bi sorum olcak, bi türlü halledemedim. Ben otg ile joystik baglayip oyun oynamak istiyorum, sixaxis le denedim ama olmuyo, buyuk ihtimalle sadece ps3 kolu ile calisiyo, eger bilen varsa soyleyebilirmi

normal gamepad bağlamak istiyorsan usb/bt joy center adında bir apk var. deneyebilirsin ama ücretliydi.

• Avea sim servisi silsem bir sorun olurmu surekli ordan oraya oynuyor uygulama yukledigimde

• quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

Avea sim servisi silsem bir sorun olurmu surekli ordan oraya oynuyor uygulama yukledigimde

Vodafone unkini soldim ben bişey olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

beyler kimse mi joystickle oyun oynamiyo ya :( bi halledemedim, joystick center lada denedim, program gayet guzel okuyo joystigi, hangi tusa bassam algiliyo, ama calistirdigimda server kurulamadi diyo :(

Ps3 harici kollarla kol desteği olan oyunları oynayabiliyorsunuz.Mesela kablolu gamepad ile dead trigger oynayabilirsiniz fifa oynamazsınız.Bluetooth destekli bir kol gerekiyor sixaxis için.

• Benim cekim gucu 4-2-3-1-3-4-1-2 surekli degisiyor sarjda buyuk etkisi varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

Benim cekim gucu 4-2-3-1-3-4-1-2 surekli degisiyor sarjda buyuk etkisi varmi

Çekmeyen hat pili çok tüketiyor. Vodafone odamda çekmiyor. Ve bariz daha fazla pil tüketimi var. Uçak modunada falan mı kullansam? Çok harcıyor meret

• 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.