Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (384. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eghnacr

quote:

Orijinalden alıntı: CyberDriver

quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

4.2.2 denemek amaçlı kurdum, türkçe olmadığı için ve mesajlaşmada yaşadığım dil sıkıntısından dolayı 4.1.2 ye geri dönüş yaptım.

lakin telefonum şarj olmakta zorlanır oldu. USB ile şarj oluyor, ama prize taktığımda şarj oluyor gibi görünse de bazen şarj almıyor, veya şarj alsa da 4 saatte yapacağı şarzı 8 saatte tamamlıyor ki ben genelde pili sıfırlar öyle şarja takarım.

bu sorunu yaşayan var mı?

4.1.2 nin kronik sorunu, samsung neden bu soruna hala el atmadı merak konusu. bazen oluyo bazen olmuyo, kesin çözümü yeni kablo yada yeni adaptör(samsung dışında)

Hayır, ben garantiye verdim Şarj olma yerini ve şarj adaptörüyle kablosunu değiştiler orijinaliyle.Şuanda herhangi bir sıkıntı yok.

Kaç günde geldi telefon ?

Pazartesi verdim cumartesi aldım, istanbuldan parça geldi samsuna bu süre zarfında,5 gün yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

4.2.2 denemek amaçlı kurdum, türkçe olmadığı için ve mesajlaşmada yaşadığım dil sıkıntısından dolayı 4.1.2 ye geri dönüş yaptım.

lakin telefonum şarj olmakta zorlanır oldu. USB ile şarj oluyor, ama prize taktığımda şarj oluyor gibi görünse de bazen şarj almıyor, veya şarj alsa da 4 saatte yapacağı şarzı 8 saatte tamamlıyor ki ben genelde pili sıfırlar öyle şarja takarım.

bu sorunu yaşayan var mı?

4.1.2 nin kronik sorunu, samsung neden bu soruna hala el atmadı merak konusu. bazen oluyo bazen olmuyo, kesin çözümü yeni kablo yada yeni adaptör(samsung dışında)

Hayır, ben garantiye verdim Şarj olma yerini ve şarj adaptörüyle kablosunu değiştiler orijinaliyle.Şuanda herhangi bir sıkıntı yok.

Kaç günde geldi telefon ?

Pazartesi verdim cumartesi aldım, istanbuldan parça geldi samsuna bu süre zarfında,5 gün yani.

Neyse adaptörü değiştirerek deneyeyim saol

• Arkadaşlar Lütfen Yardım!!!!

Yurt dışından 3 ay önce getirerek Turkcell abone merkezinde pasaport kaydını yaptırdığım ve IMEI sorgulama sayfasında "Durumu : IMEI NUMARASI KAYITLI"
    olarak belirtilen telefonumla şu anda görüşme yapmak istediğimde "Ağda Kayıtlı Değil" mesajını alıyorum.IMEI sorgulama sayfasındaki , *#06# aracılığı ile ekrana gelen ve aletin üzerinde yazan IMEI birbirini tutuyor.Yani herşey legal ve cihazada hiç bir yükleme yapmadım...

Sebebi ve ne yapabileceğim konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlardan destek rica ediyorum..

Teşekkürler.
  • Eğer cihazın kayıt ile veya IMEI ile ilgili bir sıkıntısı yoksa Operatör ayarlarınızı sıfırladıktan sonra; cihazı, ağa kaydedin. Ve Operatörünüzden yapılandırma ayarlarını alıp tekrar deneyin. Düzgün çeken bir yerdeyse sorun olmaması lazım. İstanbul'daki Gezi Parkı olaylarının olduğu böyleye yakınsanız operatörler vericileri kapattığı için kullanım dışıdır.
  • Bende iphone orjinal ve sahte adaptörü, blackberry adaptörü, samsung galaxy pro adaptörü, 2 adet s3 adaptörü var ve hepsi de yavaş şarj ediyor artık alıştım gibi ama gerçekten can sıkan bir durum geceden koyup sabah alıyorum mecburen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmarFar

Bende iphone orjinal ve sahte adaptörü, blackberry adaptörü, samsung galaxy pro adaptörü, 2 adet s3 adaptörü var ve hepsi de yavaş şarj ediyor artık alıştım gibi ama gerçekten can sıkan bir durum geceden koyup sabah alıyorum mecburen.

hocam birde başka bir usb kablosu ile şarj etmeyi dene.bende yavaş şarj olma sorununu başka marka usb kablosu kullanarak hallettim.

• arkadaşlar merhaba. ı phone 5 alarak aranızdan ayrıldım... bu güne kadar bana destek veren herkese teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

quote:

Bende iphone orjinal ve sahte adaptörü, blackberry adaptörü, samsung galaxy pro adaptörü, 2 adet s3 adaptörü var ve hepsi de yavaş şarj ediyor artık alıştım gibi ama gerçekten can sıkan bir durum geceden koyup sabah alıyorum mecburen.

hocam birde başka bir usb kablosu ile şarj etmeyi dene.bende yavaş şarj olma sorununu başka marka usb kablosu kullanarak hallettim.

Tamam hocam farklı kablo aynı adaptör yapayım bir de.
  • Hayırlı olsun. Android ile baş edebilmek için çok fazla şey vermeniz lazım. Bence güzel bir karar. Ben, kişisel sebeplerden öyle bir şey yapmayı düşünmesem de sizin için sevindim bile diyebilirim.

Konuyla alakalı değil ama olayların olduğu yerlere yakınsanız(Gezi Parkı) telefonunuz çekmeyebilir. Heyecan yapmayın, yakın zamanda düzeleceğini düşünüyorum. Cihazınızda bir sorun yoksa sebebi operatörlerin vericileri kapatmasıdır.
  • quote:

dostum daha önce de yazmıştım, ben bu yöntemle çözdüm. adaptörü önce prize takiyoruz ara kablo takılı değilken, daha sonra telefona ara kabloyu takiyoruz en sonunda ara kabloyu adaptöre bagliyoruz. ilginç ama bende artık hızlı sarj oluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

quote:

Tamam hocam farklı kablo aynı adaptör yapayım bir de.

Sonuç ?

• Beyler telefondaki diğer gereksiz dilleri nasıl kaldırabilirim programı varmı
  • quote:

Beyler telefondaki diğer gereksiz dilleri nasıl kaldırabilirim programı varmı

Sistemin dil dosyasını değiştirerek yapabilirsiniz. Ama o riske girmeye hiç gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

quote:

Sistemin dil dosyasını değiştirerek yapabilirsiniz. Ama o riske girmeye hiç gerek yok.

Yok sadece türkçe ingilizce kalsa daha iyi olur bir sürü gereksiz dil var hem hafıza açılmış olur
  • quote:

quote:

quote:

Yok sadece türkçe ingilizce kalsa daha iyi olur bir sürü gereksiz dil var hem hafıza açılmış olur

Max 50MB için değmez. Başınıza bela almaya gerek yok. Rahatsız edeceğini sanmıyorum. Ayarlarda sessiz sedasız dursunlar boşverin. Kaynak kodu ile oynama yapacak kadar iyi biliyorsanız zaten nasıl yapılır diye sormazdınız. Dediğim gibi değmez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Max 50MB için değmez. Başınıza bela almaya gerek yok. Rahatsız edeceğini sanmıyorum. Ayarlarda sessiz sedasız dursunlar boşverin. Kaynak kodu ile oynama yapacak kadar iyi biliyorsanız zaten nasıl yapılır diye sormazdınız. Dediğim gibi değmez.

Okadar az olacağını ve tehlikeli olacağını düşünmemiştim

• Ne olabilir bu kadar uyanık tutan ve bide sarj olma süresine bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax Erol -- 1 Haziran 2013; 8:51:35 >
  • quote:

Ne olabilir bu kadar uyanık tutan ve bide sarj olma süresine bak

Aklıma gelenler
    Instagram,Canlı skor uygulaması,15 dakikada bir veri alan bir sosyal paylaşım uygulaması veya google maps.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

quote:

Aklıma gelenler
    Instagram,Canlı skor uygulaması,15 dakikada bir veri alan bir sosyal paylaşım uygulaması veya google maps.

Google maps dışında hiçbiri yüklü değil bu uyanık tutan şeyi görebileceğimiz bir program yokmu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

quote:

Aklıma gelenler

Google maps dışında hiçbiri yüklü değil bu uyanık tutan şeyi görebileceğimiz bir program yokmu

BetterBatteryStats

• 
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.