Şimdi Ara

Galaxy S23 fiyatlarına zam! Samsung eksik kalmadı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
7.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Üstteki Mixus adlı arkadaş 1 yıldır karşılaştığım forumun en mal adamı olabilir. Engellemiş beni zaten iyi günler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kolsuzyusuf K kullanıcısına yanıt
    Siz böyle düşünün hocam benim fikrim Samsung'un değişim kampanyaları + hediyeleri daha avantajlı ve daha makul. Herkes iPhone alınca zarar ettirmediğini düşünmeye devam etsin. Zaten genelde böyle düşünenler "yaparım ederim"ci tipler oluyor bir icraat yok başka. Veya tüm parasıyla bir telefon alanlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung mu yoksa iPhone mu ? Ben de iphone cuları anlamaya çalışıyorum. Tercih sebepleri : 1. paralarının ölmediğini düşünüyorlar 2. daha güzel görünen resim çektiğini düşünüyorlar. 3.instagrama yükledikleri resimlerin sadece iphone ile yüklendiğinde iyi kalitede olduğunu söylüyorlar. 4. iphone sahibi olunca kendi aralarında doğru yolu bulmuş kişi oluyorlar. 5. iphone aşkına kapılmış oluyorlar. 6. iphone sahibi olmayı bir prestij sayıyorlar... Bir s23u kullananı olarak bunların dışındayım. işimi en iyi şekilde görüyorum. Aklımı kullanıyorum. Apple cıların kafası farklı çalışıyor. Beynin sağ tarafını ağırlıklı kullananlar ile sol tarafını ağırlıklı kullananların farkı gibi. Kimsenin fikrini değiştiremeyiz. Samsung, fotoğraflaın iphone dan daha fazla göze hitap etmesini sağlamalı ve instagramda daha güzel görünmesini sağlamaya aşırı önem vermeli. 200mp foto çekiyorum. Çok detaylı ama renk tonlamaları iphone dan iyi değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Byblack58 kullanıcısına yanıt

    Aynen hatta Iphone 13ü de satarım ben olsam 6S halâ kullanılabiliyorsa. Müsrüflüğün lüzumu yok. Hatta 5C filan da olur kullanılıyorsa, 6Syi de satıp.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • runeterra kullanıcısına yanıt

    Xiaomi mi5 var bende yedek, çocukda 128gb Xiaomi mi6 var aktif olarak kullanıyor, düşun o yıllarda bukadar hafıza kodular, hala sorunsuz çalışıyor tüm işlevleri yerinde. O zamanki iphone modelinin çeyrek fiyatına alındı. Snapdragon işlemcili bir androidi, diğer android modelleri ile karıştırmayın.

  • Şu samsung ve apple fanboylarının tartışması 3. dünya savaşı çıkmadan bitmeyecek anlaşılan. Her konuda sayfalarca birbirine giriyorlar babanızın şirketimi ikisi de? Kullan geç işte.

  • 20 bin küsüre almıştım 37 olmuş hey maşallah :D keşke ultra modelini alsaymışım biraz daha koyup

  • Apple fanboyluğu bitmez yaa 200 bin tl olsada alırlar.. Ben samsung s23 ü 20 bin tl ye aldım 40 takla attım oda kendi bayisi 6 taksit yaptığı için yoksa almazdım.. Yani gidipte bir telefona 60 70 bin tl ne bilim yaa verilmez :) O fiyata gider LG C3 Oled TV filan alırım benim için daha keyifli hale gelir :D

  • ptmustafa kullanıcısına yanıt
    Normalde fiyatı o zaten, vergilerle 50 60 binlere çıkıyor 😁

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Osvajac kullanıcısına yanıt
  • A101 den alınır mi telefon arkadaslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S23 alınmaz. Plus düşünülür. Bu paralara çıkılır sadece s23 ultra alınabilir. Al satçı biriyseniz tabi Samsung önermem. Türkiye de telefon yatırım amacı olarak kullanıldığı için iphone öneririm.
    Alırım 5-10 yıl kullanırım derseniz s23 ultra mükemmel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android cihazlar Instagram'a yüksek kaliteli fotoğraf video atabilse eminim çoğu insan Android'e geçer. iPhone 12 Pro kullanıyorum. Yurtdışı aldım pişman değilim ama Android'de 20TL olan uygulamaya Appstore'da 120TL vermek zoruma gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tartışılan şeylere bak. 10 bin liraya aldığın a34 yerine s23 veya iphone 13 alınca ne değişiyor? Daha iyi kamera ve daha iyi oyun performansı. Oyununu git pc den oyna. Kamera da film çekeceksen git profesyonel kamera al.


    Tartışılan olaya dönersek cihazı yıllar sonra satarken para etsin diye pahalıya alıp, daha düşük özellikler kullanmak zaten baştan kazık yemektir. Biri de çıkmış 120 hz olsa ne olacak 120 hz oyun mu oynayabiliyorsun demiş :) Wild rift 120 fps, pubg 90 fps gibi oynanabilen oyunlar vardır belki de iş güç sahibi biri telefonda bu kadar oyun manyağı olmaz. İşi gücü olmayan adamda evinde pc de açar yeni nesil oyunlarını oynar. Kamerayı sosyal medyaya fotoğraf atmak için kullanıyorsun neymiş aya kadar zum yapıyormuş :)


    Bu saçmalıkları bir kenara koyarsak ben yıllardır 120 hz telefon kullanıyorum bir daha 60 hz kullanmam. Alırım s23 ü daha ucuza 5 yıl kafam rahat kullanır sonra yedek telefon yaparım. Siz 5 yıl iphone 13 kullanın 20 çıkınca satarsınız artık:)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • DburakKoc D kullanıcısına yanıt
    iPhone daha çok Apple’ın ürünlerine sahipseniz alınır. Onun dışında pek mantıklı bir eylem değil bence.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Osvajac kullanıcısına yanıt
    Tanıdığınız insanlardan al sat yapıyorsanız sıkıntı yok. Tanımadığım insanlardan ben olsam al sat yapmazdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 3 Ekim 2023; 7:44:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bende sana acıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı saçma tartışmalar olmuş burda :)


    Herkesin kendisine göre doğruları yanlışları vardır, herkesin kendisine göre artıları eksileri vardır, herkesin kendi mantığına yatan şeyler vardır.


    Bende eskiden android kullanıyordum Root atmalar vs. hepsini yaptım elindeki ürünü değerinde kullanmak güzel birşey, 2015 yılında 6s Plus alıp ios kullanmaya başladım ve 7 sene sonra 2022 de İphone 13 alıp yeniledim telefonu aynı dönemde bir yakınım Samsung A72 aldı.


    Benim için artık root atma işleri (Pc tarafında overclock işleri vs) hepsi geride kaldı telefon uzun süre kasmasın satarken çok zarar ettirtmesin yeter.


    Ben İphone 13 256gb modelini 15k ya almıştım aynı dönemde A72'ye 7.5k verdi yakınım.

    Ben elimdekini hızlı şekilde en kötü 30k satarım (En kötü), ama A72 bakıyorum 7-10k arası değişiyor. (Şimdi bu benim açımdan eksi yön, çünkü ben kendi telefonumu satıp yurt dışı 15 Pro alsammı diyorum , insan alışkanlıklarından kolay kopamıyor.)


    Yukarıda bir arkadaş telefonu konsol olarak kullanıyorum demiş root vs. atarak, onun için de Android aşırı derecede öne geçiyor adam sadece telefon olarak değil oyun konsolu olarakta kullanabiliyor ürünü bu tarz bir eylemim olsa bende Android alırdım ve mantıklı da.


    Eşimde Galaxy Note 3 vardı bende aynı dönemde 6s Plus benim ekran kırıldı o zamanlar 130TL'ye ekranı değiştirmiştim, eşimi Note 3'ün ekranı kırıldı 750TL istediler telefon zaten 2.el 1500tl civarıydı o zamanlar   buda bana eksi yön geliyor. (Şimdi aradaki fark kapanmış olabilir bakmadım hiç :) )


    Ios 17 muhabbetine katılıyorum sorunlu bir yazılım bende o yüzden 16.6.1 de kaldım ne zaman düzeltirler 17.xx e geçerim acelem yok.


    Bu tartışmalara aşırı saçma geliyor bana, kişi kendi isteklerini bilir ve ona göre seçim yaparsa zaten hangisini alsa memnun kalır, birbirinize laf sokmaya çalışmanıza gerek yok.


    Yada ben şunu aldım sizden üstünüm ben bunu aldım senden akıllıyım tarzı edalarına hiç girmeyin okurken insanlar gülüyor  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaRLooT -- 3 Ekim 2023; 9:15:13 >




  • beyler kimse boş yapmasın samsung diye. hepsiburada 4 yıl önce çıkan 9bine aldığım telefona 20bin sayıyor. üstüne koyup 13 veya 15 alıcam. samsung'u istersen kutusunu açmadan sakla bakalım 1 yıl. ne kadar düşüyor değeri.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.