Şimdi Ara

Galaxy S23 fiyatlarına zam! Samsung eksik kalmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
7.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Galaxy S23 fiyatlarına zam! Samsung eksik kalmadı
    Son dönemde akıllı telefon pazarında yaşanan zam furyasına Samsung da kayıtsız kalamadı. Xiaomi 13T serisinin çıkışı ile birlikte Samsung da Galaxy S23 amiral gemisi serisinin fiyatlarına hatırı sayılır zam yaptı.



    Galaxy S23 serisi zamlandı



    Xiaomi 13T serisinin piyasaya çıkışı Samsung’u hareketlendirdi. Hali hazırdaki amiral gemisi olan Galaxy S23 serisinin fiyatları zamlandı. Serideki tüm modellere yaklaşık olarak 3000TL zam gelmiş oldu.



    Ayrıca Bkz.Galaxy S23 serisi için beklenen kamera güncellemesi yayınlandı



    Galaxy S23 128GB modelinin mevcut fiyatı 34999TL iken Galaxy S23+ 256GB modelinin fiyatı 44999TL, Galaxy S23 Ultra 256GB modelinin fiyatı da 57999TL olarak güncellendi. Diğer konfigürasyonlarda da zamlar mevcut. Galaxy Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 modellerinin fiyatlarında bir değişim görünmüyor.



    Fiyat artışları Samsung Shop üzerinde geçerli. Hali hazırda fiyat karşılaştırma sitelerinde halen eski fiyatlar geçerli. Zaten en yüksek fiyat Samsung Shop üzerinde ve üçüncü taraf sitelerde 9 bin TL’ye varan farklar vardı. Bu zamlar ile üçüncü taraf platformlarda fiyatlar nasıl olacak merak konusu. Halen Galaxy S23 satın almak isteyen varsa kararını çabuk vermesinde fayda var.









  • Hala bu paraya gider iPhone alırım diyenler var. Malesef cehalet çok kötü bir şey. Bu paralara en fazla 13 alırsınız. O telefonu da S23 ile kıyaslamak bu telefona hakaret olur. Eline bir kere almayıp nasıl olduğunu bilmeyenler Androidi 6 ay kullanılabilecek sistem sanıyor. Böyleleri oldukça Apple daha çok ekmek yer.
    Dostum android alan adam yatırım için almıyor. Kullanımı daha güzel daha keyifli olduğu için alıyor. İphone alanlar değer kaybı korkusundan özellik konusunda ve keyifli kullanım konusunda çok geride kalmış bir telefonu tercih ediyorlar. Burada da acınacak bir şey yok. Adamın parası çok ki değer kaybedecek telefonu keyif için kullanabiliyor.

    Bu fiyatlara Android alınmaz demek çok da adil bir yorum değil. Türkiye'de şu mesajı yazarken ki S23 Ultra cihazın bulunabilir fiyatı 45.000 TL. En yakın iPhone modeli ise 13 ve onun da fiyatı 42 bin TL civarlarında.


    Şimdi siz S23 Ultra yerine gider iPhone 13 alırım en azından değer kaybetmez diyorsanız ben size investing yapabileceğiniz muazzam kanallar önerebilirim. Hem paranızı uzun vadede rahatlıkla 2x de yaparsınız. Bazı şeylerin zevksel kısımları da var. Kabul edelim, günümüz yaşantımızda kalitesi, şekli, şemali farketmeksizin sadece ihtiyacınız olduğu için kullandığınız kaç ürün var?


    Ben mesela marketten su alacağım zaman erikli mi, nestle mi olduğuna bakmam. Su, sudur benim için. Peçete alacağım zaman da silsin yeter gözüyle bakarım. Fakat telefon böyle değil. Ekranı, rengi, işlevi vs gibi bir çok unsur var ve her sene yenisini almak istiyoruz.


    Lafımı uzatmayayım, S23 Ultra vs iPhone 13 kıyasında inanın bana iPhone 13 maalesef sadece işlemcide S23 Ultra'yı zorlayabilir. Diğer hiçbir konuda şansı bile yok bu cihazın. Biliyorum, aklınıza eski Samsung S6 serisi cihazlar geliyor. 2 sene içerisinde kullandıkları işlemcilerin verimsizliğinden kaynaklı çöp olup gittiler. Fakat durum artık öyle değil. S10 serisinden beri Samsung ciddi anlamda kaliteli işlemciler kullanıyor.


    S10 cihaz sahiplerinin hangi birinde kasma var? 5 senesi dolacak ve hala bataryayı değiştirseniz günlük işlerinizi ve oyun ihtiyacınızı dolu dolu doyurabilecek bir cihaz. Şuanda günümüzde bence kârınızı değil, zevkinizi düşünün.

    Kardeşim telefona yatırım muamelesi yapmayı bırakın artık. Telefon arkadaşım bu telefon. Alırsın, düşürürsün kırarsın, bataryası sıkıntıya girer dünya para verirsin. Açık net söylüyorum telefonu yatırım aracı olarak görenler o parayi borsada 3-5e katlayabilecekken hala ikinci el davası güdüyor.

    Şimdi gelelim esas konuya. Kaç lira kazanıyorsunuz? Telefonda ne iş yapıyorsunuz? Telefona bişey olunca ödeyebilecek misiniz? Örnek veriyorum size. Bugün S23 Ultrayi düşürdünüz. Ekranı 7000 TL. iPhone 13 düşürdünüz. 11000 TL. Bu paraları içiniz acımadan, bütçeniz sarsilmadan ödeyebilecek misiniz? Ödeyemeyecekseniz bu seviye telefon almayacaksınız. Telefonun özellikleri işinize yaramayacaksa almayacaksınız. Gidip daha alt seviye ürün alacaksınız. Hani yatırım muhabbeti yapıyorsunuz ya. Bugün iPhone 13 45K. Örneğin A54 15K. Al A54ü, 30Kyi döndür. Borsaya gir, Coine gir ne bileyim yap birşeyler. 13un sana kazandıracağının kat kat fazlasını kazanırsın. Eğer bir telefonu 2. El değerini düşünerek alıyorsanız almayın. Neden mi? Çünkü o telefonu gerçekten alabilecek adam telefonun 2. El fiyatını düşünmez. Görür, hoşuna gider alır. 12 ay ihtiyaç kredisi çekip telefon alan var. Kardeşim kafayı mı yediniz? Para yönetimi, ekonomi, bütçe hiç mi bişey öğretilmedi size?
  • Samsung'un sitesinde 256gb için 37bin gözüküyor valla kimse kusura bakmasın ama gider iphone 13 alırım en azından satarken zarar etmem kafam rahat 4-5 yıl kullanırım.

  • Bu fiyatlara iPhone alınır gerçekten. Samsung alınacaksa orta seviye bir telefon alınması daha mantıklı.

  • Tam tersine fiyatları düşebilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlar "Şahlandı".

  • Sürekli fiyatı artmasına rağmen hala fiyatı düşüyo diyenler... 60hz ekranlı çöpü alır çatır çatır kullanırım diyenler... Bitmiyor gerçekten.

  • Hala bu paraya gider iPhone alırım diyenler var. Malesef cehalet çok kötü bir şey. Bu paralara en fazla 13 alırsınız. O telefonu da S23 ile kıyaslamak bu telefona hakaret olur. Eline bir kere almayıp nasıl olduğunu bilmeyenler Androidi 6 ay kullanılabilecek sistem sanıyor. Böyleleri oldukça Apple daha çok ekmek yer.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung’un eskiden en büyük avantajlarından biri fiyattı şimdi o da gidiyor elden.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Huawei'yi ambargolarla sindirdiler. Yoksa çok iyi satıyordu ve iyi cihazlardı. LG battı. Sony battı. O su busu battı.

    Samsung iyice tekel kaldı. Şöyle bir bakıyorsun alınacak telefon yok.


    Samsung da basıyor zammı.

  • eozturk61 kullanıcısına yanıt

    Muhakkak iyi telefondur ona itirazım yok ancak aynı fiyat bandında Apple’ı tercih ederim bana mantıklı gelen bu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir android telefon 25k dan fazlasını haketmez, fiyat indirmek zorundalar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Osvajac kullanıcısına yanıt
    mantik aramaya devam ediyoruz desende bugün iphone 13 ile s23 ayni fiyat 619€ ve 639€ almanyada samsung almamak dün fiyatlara baktim 27.499 s23 , 36.999 iphone 13 nedense iphone 14 fiyatlarına bakmıyoruz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DburakKoc D kullanıcısına yanıt
    aba altında 27.499 sorun yok 😅

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ya bundan sonra satış yapamayacak ya da S24 serisinin zeminini hazırlıyor.

  • ZAMZAMZAMZAMZAMZAMZAMZAMZAMZAM

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eozturk61 kullanıcısına yanıt
    android telefona para verenlere acıyorum, 2-3 sene sonra yok pahasına satarsın telefonu. s23 alanlar ay fotoğrafı çekmek için alıyor zaten.

  • o para verilmez

  • Osvajac kullanıcısına yanıt
    iPhone varken başka telefon almak mantıklı değil

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.