Şimdi Ara

Galaxy S23 fiyatlarına zam! Samsung eksik kalmadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
7.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ptmustafa kullanıcısına yanıt
    katılıyorum

  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    illa samsung alınacaksa bu saatten sonra alınmaz s24 'e az kaldı

  • bence de

  • eteksen kullanıcısına yanıt
    üstüne bir miktar koyup iPhone almak daha mantıklı

  • Bu nasıl bir fiyat arkadaş Rusya'da çalışıyorum s23 ultra 256 GB 2nano +esim 23 400 TL civarı adamlar resmen illa türk üretimi alın diyorlar onlarda kalitesiz ama yine pahalı

  • Xloud X kullanıcısına yanıt
    OYUNLARDA 120 HZ ALABİLİYOR MUSUN? HAYIR. SADECE MENÜLERDE 120 HZ ALIYORSUN. 90 FPS OYNAMAK İSTERSEN BÜTÜN AYARLARI KAPATACAKSIN ANCAK ÖYLE. BENDEDE S20+ VAR KİMSE PARA VERMİYOR BU TELEFONA ŞUAN. 3 SENE ÖNCE ÇIKMIŞTI. 120 HZ, 8K VIDEO ÇEKEN İLK TELEFON.

  • Bu fiyatlara Android alınmaz demek çok da adil bir yorum değil. Türkiye'de şu mesajı yazarken ki S23 Ultra cihazın bulunabilir fiyatı 45.000 TL. En yakın iPhone modeli ise 13 ve onun da fiyatı 42 bin TL civarlarında.


    Şimdi siz S23 Ultra yerine gider iPhone 13 alırım en azından değer kaybetmez diyorsanız ben size investing yapabileceğiniz muazzam kanallar önerebilirim. Hem paranızı uzun vadede rahatlıkla 2x de yaparsınız. Bazı şeylerin zevksel kısımları da var. Kabul edelim, günümüz yaşantımızda kalitesi, şekli, şemali farketmeksizin sadece ihtiyacınız olduğu için kullandığınız kaç ürün var?


    Ben mesela marketten su alacağım zaman erikli mi, nestle mi olduğuna bakmam. Su, sudur benim için. Peçete alacağım zaman da silsin yeter gözüyle bakarım. Fakat telefon böyle değil. Ekranı, rengi, işlevi vs gibi bir çok unsur var ve her sene yenisini almak istiyoruz.


    Lafımı uzatmayayım, S23 Ultra vs iPhone 13 kıyasında inanın bana iPhone 13 maalesef sadece işlemcide S23 Ultra'yı zorlayabilir. Diğer hiçbir konuda şansı bile yok bu cihazın. Biliyorum, aklınıza eski Samsung S6 serisi cihazlar geliyor. 2 sene içerisinde kullandıkları işlemcilerin verimsizliğinden kaynaklı çöp olup gittiler. Fakat durum artık öyle değil. S10 serisinden beri Samsung ciddi anlamda kaliteli işlemciler kullanıyor.


    S10 cihaz sahiplerinin hangi birinde kasma var? 5 senesi dolacak ve hala bataryayı değiştirseniz günlük işlerinizi ve oyun ihtiyacınızı dolu dolu doyurabilecek bir cihaz. Şuanda günümüzde bence kârınızı değil, zevkinizi düşünün.





  • Ne kadar yazarsanız yazın ikinci eldeki sadece 'TL' bazında değer kaybetmemesinden ötürü(şu an +50k lıklar tl bazında bile zarar ettiriyor) insanlar pahalı android almak istemiyorlar. Ama şu an ki pahalı iphoneların daha çok zarar ettirdiklerinden haberleri yok. İphone 11 çıktıktan 1 sene aldım. 1100 dolar tekabül etmişti o günkü kurla. 1.5 sene sonra sattığımda tl bazında aldığım fiyatın biraz üstüne satmıştım. Elime geçen o günkü kurla 600 dolardı. Aradaki 500 dolar uçup gitmişti. Anlayacağınız iphone de olsa dolar bazında zarar ediliyor. Olaya zaten tl bazında baktıkları için insanlar kar ettiklerini düşünüyorlar. Şu an ki fiyatlarla ikinci elde +50k lık cihazı satmak bile zor olsa gerek. Dolar bazını geçtim tl bazında bile zarar kaçınılmaz olur. Kaç kişi +50k vereceği telefonun 5-10 lira daha üstüne eklemeyip giderde ikinci elde alır ki? Valla ben +50k vereceğim telefonun mıncıklanmış olmasını istemem.. 😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Apple gibi zam yaptığı zaman her yerde yansıması olmuyorsa bu zam haberleride boş haber.
    Piyasa fiyatıyla Samsung Shop fiyatları arasında bu kadar fark olursa kimse ciddiye almaz yine Elma alırım der geçerler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 4 Ekim 2023; 21:15:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sadece telefondan oyun mu oynanıyor. X te falanda 120hz. Akıcı. Oyun oynamak dışında çoğu şeyde 120hz alıyorsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cuma günü Kıbrıstan 12/512, Kırmızı rengini 35.700e aldım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Osvajac kullanıcısına yanıt
    ahahah kafaya bak aynen 4 5 yıl kullanır zarar etmeden satarsın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Seni kim yaktı bu kadar :D

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tamam herkes yazmış hala gider iphone alırım diyenler olur diye evet bende onlardanım ama sebebi samsung kötü olduğundan değil değeri çabuk kaybettiğinden iphone yeri geliyor kar bile ettiriyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eozturk61 kullanıcısına yanıt
    iphone 6S telefonum var yedek.

    Hala kullanabiliyorum nerdeyse hiç kasma yok.

    Bana 2015 yılından beri sorunsuz çalışan android göstersene ? Kasmayan her uygulamayı doğru düzgün açan ?

    Herşeyi geçtim 2015 yılında üretipte Cabal online kasmadan çalıştıran bir android var mı ?

    iPhone 13 samsungun bir çok modelinden şuan daha iyi 3 sene sonra aynı şekilde olacak ama sen 3 sene sonra elindeki android güncelleme almıyor diye ağlama konusu açacaksın.

    Bunun fanboylukla alakası yok gerçekler böyle.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • runeterra kullanıcısına yanıt
    Güncelleme güncelleme diye ağlayanlar nedense yeni iOS güncellemesi gelince güncellemiyor. Ayrıca çevremde Note 9, S10+ kullanan adamlar var kasmadan cayır cayır çalışıyor eski Samsung'ları bende savunmuyorum ama baya bir yol katettiği kesin. Bu paraya android alanda mantık aramam falan ucuz, böcekçe sözler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Note delisi olduğum için S22 Ultra alacaktım. Fakat sizin mantığınız bana da tutarlı geldi. Ocak ayından sonra S24'ler çıkınca S22'ler daha da düşer belki diye bekleyeceğim.

  • erenfu kullanıcısına yanıt
    Ben gayet 17 geçtim memnunum.

    Demek başka bir şey adam android fanboyudur yazar geçer bilemezsin ki ne telefon kullanıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dostum android alan adam yatırım için almıyor. Kullanımı daha güzel daha keyifli olduğu için alıyor. İphone alanlar değer kaybı korkusundan özellik konusunda ve keyifli kullanım konusunda çok geride kalmış bir telefonu tercih ediyorlar. Burada da acınacak bir şey yok. Adamın parası çok ki değer kaybedecek telefonu keyif için kullanabiliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • runeterra kullanıcısına yanıt

    Usta sen 6s kullanmaya devam et napıcan android konularında ne işin var senin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.