Şimdi Ara

Galatasaray Soma'ya yardım parasını 7 aydır göndermedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Galatasaray Soma'ya yardım parasını 7 aydır göndermedi

Galatasaray ile Atletico Madrid'in Soma faciasında yaşamını yitirenlerin ailelerine yardım amacıyla 6 Ağustos 2014'te oynadığı yardım maçından elde edilen para hala gönderilmedi. Bunun sebebi ise iki kulübün masraf konusunda anlaşamamaları...

13 Mayıs 2014'teki Soma faciasının ardından çok sayıda kişi ve kuruluş, kazada yaşamını yitiren 301 maden işçisinin ailesine maddi yardımlarda bulundu. Galatasaray Kulübü de 6 Ağustos'ta İzmir Atatürk Stadı'nda Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid ile yardım maçı organize etti. Karşılaşmada tam 1.4 milyon TL hasılat toplandı. Paranın hemen Soma'ya gönderilmesi planlanıyordu, ancak aradan 7 ay geçmesine rağmen yerine ulaşmadı.

İlk olarak MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay'ın açıkladığı bu olayın sebebini Galatasaray Kulübü yetkilileri görüştük. O paranın neden gitmediğini sorduk. İşte cevabı..

"Öncelikle bu konuda alınmış bir yönetim kurulu kararı yoktu. Atletico Madrid maçından elde edilecek hasılatın Soma'ya gönderilmesi fikri, o dönemin başkanı Ünal Aysal'dan çıktı.

Atletico Madrid ile, bütün masraflarını karşılama karşılığında anlaşmaya varmıştık. Maçtan 1 milyon 400 bin lira hasılat elde edildi. Ancak Atletico Madrid yönetimi ile masraf rakamı konusunda anlaşamadık. Onlar bizim teklif ettiğimiz rakamın 30 bin Euro fazlasını istiyor. 7 aydır görüşmelerimiz sürüyor. En kısa sürede anlaşmaya varıp, parayı göndermeyi planlıyoruz.

Atletico Madrid'e verilecek rakamın yanına diğer masrafları da ekleyince, geriye yaklaşık 300 bin lira kalıyor. Bir aksilik çıkmazsa bu parayı önümüzdeki hafta Soma'da yaşamını yitiren madencilerin aileleri için açılan banka hesabına yatıracağız."

Ya adam gibi yardım yapın ya hiç yapmayın arkadaş ya. Gariban insanlarla dalga geçer gibi ..

• Her şeyimiz yamuk yumuk.
  • 300 bin mi ? Hiç yapmayın daha iyi.Ayrıca bu yardımlar niye organizasyon şeklinde yapılıyor ki.Bu ülkede yardım olaylarına aracı girince, para buhar oluyor.
  • 3oo, ooo ?

GS BJK FB üçü öyle karışık takımlar çıkarıp maç yapsa daha az masraf daha çok gelir olurdu. 3oo,ooo nedir arkadaş. 30 000 tl fark ne ki alsınlar dicektim en başta ama nerdeyse %10 u. yuh.
  • Ülkede futbolun içinde olan herşeymi yanlış olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faize mi yatırmışlar parayı? Gönder parayı 30bini sonra yollarsınız şaka gibi haber.
  • Galatasarayın 1 maçta ödediği maç başı paraları 500 bin tl civarı ayıp.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 300.000 TL mi? Aile başına 1000 TL bile değil.
  • Kaynak ?
  • Masraflar 1 milyar 100 milyon mu tutmuş yani?
  • Ulan elin ispanyolu onca yolu kalkmis gelmis hayir icin mac yapmis,bizim yonetim hala 3-5 bin euro nun hesabi yapiyor adamlari geldigine pisman bizi de cumle aleme rezil ediyor.

• 1.4m 300bine nasıl düşüyor ya? Ayrıca Atletico ve Galatasaray. İki tane koca kulüp. 30bin'in kavgasını mı yapıyorlar. Hayret bir şey.
  • Bir milyondan 300 bin nasl kalr,Yetim hakkı var be o parada

• Galatasaray ın ve Atletico Madrid in mali durumunun ne kadar kötü olduğunu burdan anlayın işte.
    Soma`ya yardım maçı değilde Galatasaray ve Atletico ya yardım maçı düzenlenseymiş ya madem.
  • Atletico Madrid'e verilecek rakamın yanına diğer masrafları da ekleyince,

Bu cümleden bizde kendi masraflarımızı aradan cıkardık anlamını benden baska düşünen oldumu ?
    2 klup 30bin Euro hesabını yapıyor.Utanmasalar soma halkından para isteyeceklermiş,hesaplarına göre somalılar borçlu cıkacak neredeyse
  • siyasilerinden tut her türlü sosyal katmanı oluşturan hemen hemen herkes aynaya bakmadan sadece eleştirmekten haz alıyor, sanırsın bu her şeyi yerle bir etmek için fırsat arayan tipler mükemmel, örnek vatandaşlar.
    yozlaşmanın, ahlak denilen şeyin artık iyice yerlerde sürünmesinin, aile mefhumunun tarihe gömülmesinin sonuçlarını yaşıyoruz. bu günler daha iyi günler.
  • Bruma'nın taksitini ödeyecekler heralde.

• O kadar paradan 300bin TL mi kalmış? Hiç yapmasalarmış daha iyiymiş bu kadar rezalet çekilmezdi hiç olmazsa.Futbolcular kendi arasında para toplasa 10 katı fazla para çıkarırlardı zaten.
  • Yazık. Yardım ederken bile masraf düşünüyoruz.
  • ayıptır arkadaş 30bin euro için bunca geçen vakite. maç başı ücretler zaten en az 10 bin. bi yönetici çıksın versin. yada kulüp versin fazladan nolacak sanki koskoca gs 30 bine mi kaldı diyecem de, demekki kalmış. yazık.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.