Şimdiye kadar birçok konu açılmıştır ''Dövme Sanatı'' ile alakalı. Ancak ben bir aslan yaptırmak yerine bir söz yazdırma düşüncesindeyim. Şimdiye kadar gördüğünüz örneklerden yola çıkarak fikirlerinizi almak istedim.
Geçen gün bir forumda veya instagram'da net hatırlamıyorum bir arkadaş koluna ''Bence Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım.'' yazdırmış, Metin Oktayın ünlü sözü.
Sizce aslan veya futbolcu portresimi? Düz Galatasaray yazısımı? Güzel bir söz mü? daha kalıcı daha şık durur. Kolumun iç kısmında düşünüyorum.
Herneyse örneklerinizi ve sizlerle fikir alışverişi kurmayı bekliyorum.
Teşekkürler.
Aslan yaptir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hiç bir şekilde takımımla ilgili dövme yaptırmazdım. Vücutta hoş durmuyor. Yaptıracak olsam en fazla yaptıracağım roma rakamıyla ile 1905 yazmak olurdu.
MCMV en şıkkı en güzeli
Dövmeye hep karşıyımdır, çok tiksinirim. Ama Galatasaray yazdırman daha iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready
Dövmeye hep karşıyımdır, çok tiksinirim. Ama Galatasaray yazdırman daha iyi olur.
Bilemiyorum bende pek emin değilim. Fikir almak istedim.
Eski Türkçe ile 1905 yazdır. Roma veya Latin alfabesi yerine daha orjinal durur.
RE RE RE RA RA RA GASSARAY CİMBOM YAZDIR
Ben de bir Galatasaray bir Manowar dövmesi yaptıracağım ileride
En güzeli bence Aslan. Aslan yaptır bence.
Bence sırtına yaptır, aslan yaptır, hatta bunu yaptır:
farklı konu açmamak adına bende dövme önerisi bekliyorum. mesut'un dövmesi fena değil gibi
quote:
Orijinalden alıntı: LakLakBeybi
farklı konu açmamak adına bende dövme önerisi bekliyorum. mesut'un dövmesi fena değil gibi
çok büyük. daha küçük olmalı. çalışan adam kısa kol gömlek tshirt giydi mi olmuyor. o yüzden en mantıklısı kol'un yarısına kadar olmalı. bende aslan kafası var :)
quote:
Orijinalden alıntı: amonRa
quote:
Orijinalden alıntı: LakLakBeybi
çok büyük. daha küçük olmalı. çalışan adam kısa kol gömlek tshirt giydi mi olmuyor. o yüzden en mantıklısı kol'un yarısına kadar olmalı. bende aslan kafası var :)
sendeki dövmenin örnek görseli var mı?
Bazen nefes almak değildir yaşamak 0nunla gülüp onunla ağlamaktır SARI KIRMIZI olmaktır her an onu solurcasına
Bazen ozgurluk çimlerde koşmak değildir Sevdası uğruna prangaya vurulmaktır Hep 0na tutuklu kalmış çasına
Bazen başarı para kupa kazanmak değildir İnsanların yüreğine dağlanmaktır Damarında Kanında yaşarcasına
Bazen imparatorluk ülkeleri ele geçirmek değildir Bir meşin yuvarlakta yürekleri fethetmektir Sınır tanımadan hukum kurmaktır Milyonlarcasına
Bazen ASLAN bir hayvan değildir Bir simge bir semboldur Tarifsiz Guctur Ruhundaki asalete yazılmışçasına
Bazen cehennem öbür dünya değildir Taraftarla Coşmuş SAMİ YENdir Alev Alev yanarcasına
Bazen imakansız olmaz değildir Yedi Kişi Yedi sıfır yenmek Ağları delmek Şampıyonluktur milenyumda Hayelleri gercek yapmaktır sahaya her çıktığında
Bazen kral olmak taç giymek değildir Soyunu sevgiden ünvanını halktan almaktır Her doğan bebenin metin olmasıdır Kuşaktan Kuşağa akarcasına
Bazen Vefa semt adı değildir ONDÖRT YIL kan kusup Ölümüne arkasında durmaktır Her Şartta Yıkılmaz Bir Duvarcasına
Bazen tarih tozlu bir sayfa değildir Gerçektir yaşamdır 1905'Te doğup ciltlere sığamamaktır Destanların değişmez yazarı olurcasına
Bazen Güç bir sıfat değildir Evsiz Barksız En Zorda Tüm Dünyayı ayağa kaldırmaktır ÜSTÜNDE SADE BİR PARÇALI FORMAYLA KOLAYCASINA
Bazen cesaret korkuyu yenmek değildir Onbinlerce rakibin arasından geçip kalesine bayrağını dikmektir Tek başına Kimse Yokmuşçasına
Bazen sevgi Anne Baba eş dost değildir Bunlardan ötedir tutkudur renklere armaya Ayrılmaz Parçanmışçasına
Bazen hayat her şey değildir GALATASARAYLI olup GALATASARAYLI gibi yaşamaktır Doğumdan ölume kalbin her çarptıgında CİMBOMBOM diye atarcasına
istediğini seç hocam şimdiden hayırlı olsun bu şiirde okadar çok dövme yapılcak söz varki