Şimdi Ara

Galatasaray Dövmesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MrCnR06

quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

Nekadardır acaba, bi 20lirası varmıdır hocam :) Süpermiş ama

Naptın hocam ne 20 lirası Fiyatlarını bilmiyorum ama imkan yok 20 Lira olmasına.

20lira derken :) esnaf ağzı yani 20bin diyorum. Vardır bi 5-10bin lirası herhalde :)
  • quote:

quote:

quote:

Nekadardır acaba, bi 20lirası varmıdır hocam :) Süpermiş ama

Naptın hocam ne 20 lirası Fiyatlarını bilmiyorum ama imkan yok 20 Lira olmasına.

20lira derken :) esnaf ağzı yani 20bin diyorum. Vardır bi 5-10bin lirası herhalde :)

Ahaha 5 10 bin felansa yaptırma hocam

• quote:

Galatasaray Dövmesi

Hadi be Rıfat abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrCnR06 kullanıcısına yanıt
    http://magichand.net/dovme-fiyatlari-ve-dovme-fiyati-hesaplama/1/

Hocam bakın 2binden kapıyı açıyorlar gölgeli dövmelerde. Bu baya 3boyutlu sağlamdır fiyatı
  • quote:

Galatasaray Dövmesi

Bunu Turk bir dovmecinin yaptigini sanmiyorum, bu kadar derin detayli, kola ve omuza boyut olarak iyi oturtabilecek dovmeci yoktur sanirim. Varsada baska yere gitmeyin direk bu dovmeciye gidin derim. Ayrica tahminim 3-5 bin arasi bir fiyati vardir bu dovmenin.

Pcye gecince yazi degil ama ufak bir tribal aslan dovmesi ornegi atarim, etrafinada guzel bir yazi guzel olur. Daha once Fiesta nickli arkadasa tavsiye vermistim begenip yaptirmisti. Umarim sende begenirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Galatasaray Dövmesi

Çok hoş gerçekten ama yaptıracak arkadaşın vücudunun da iyi olması lazım zayıf birisiyse veya aşırı kilolu güzel durmaz bence...
  • JessieJ J kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum jes :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Galatasaray Dövmesi

Bunu Turk bir dovmecinin yaptigini sanmiyorum, bu kadar derin detayli, kola ve omuza boyut olarak iyi oturtabilecek dovmeci yoktur sanirim. Varsada baska yere gitmeyin direk bu dovmeciye gidin derim. Ayrica tahminim 3-5 bin arasi bir fiyati vardir bu dovmenin.

Pcye gecince yazi degil ama ufak bir tribal aslan dovmesi ornegi atarim, etrafinada guzel bir yazi guzel olur. Daha once Fiesta nickli arkadasa tavsiye vermistim begenip yaptirmisti. Umarim sende begenirsin.

Google dan buldum zaten.PS olma ihtimali bile var aslında

•  Galatasaray Dövmesi
  • quote:

quote:

quote:

Galatasaray Dövmesi

Şimdi düşüncem şu arkadaşlar,

Sol bilek iç bölümüne saatin geldiği yerin üstüne doğru 1905 ve kız arkadaşımın adını yazdırıp ingilizce hayatımın aşkı gibi yazdırabilirim diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Galatasaray Dövmesi

Şimdi düşüncem şu arkadaşlar,

Sol bilek iç bölümüne saatin geldiği yerin üstüne doğru 1905 ve kız arkadaşımın adını yazdırıp ingilizce hayatımın aşkı gibi yazdırabilirim diye düşünüyorum.

DA'dan bakarım, güzelde bir font seçerim webtasarım okudum aşinadır gözüm zevklide sayılırım. Hem pahalıda gelmemiş olur .

•  Galatasaray Dövmesi

böyle bir şey de düşünüyorum ama işte görünen bi yerde olması sıkıntı olur mu bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LakLakBeybi

Galatasaray Dövmesi

böyle bir şey de düşünüyorum ama işte görünen bi yerde olması sıkıntı olur mu bilemiyorum

bu şekil olan dövmelerin bence kısa yazı olması daha iyi , Galatasaray uzun olmuş bence...
  • LakLakBeybi kullanıcısına yanıt
    Kol senin mi bilmiyorum ama ne kıl varmış be?!
  • http://forum.donanimhaber.com/m_74937578/f_/key_D%25F6vme//tm.htm#75526288

Bu konuda arkadaşa yardımım dokunmuştu, umarım sanda dokunur, biliyorum cezalı olduğun için mesaj atamıyorsun ama açılınca buradan devam ederiz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.