Şimdi Ara

Galatasaray'daki sorun : Terim'in Adaletsizliği !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Terim , futbolcularının haftada iki maçı aynı düzeyde oynamalarını istiyordu. Evdeki hesap çarşıya uymadı: Hamit’te, Eboue’de, Semih’te yorgunluk belirtileri gözlemlendi çünkü... Benim anlamadığım şu: Büyük takımlar hep aynı 11’le oynayacaksa 25 kişilik kadrolar neden kurulur ki?

Gerçi Hamit’in gücünün (ve çenesinin) düşmesi, Melo’nun düşüşü gibi, yalnızca milli maç arasıyla ilgili değil. Yaz dönemini kamp yerine transfer görüşmeleriyle geçirdikleri için her iki adam da sezona hazır girmediler;

Terim de kamuoyunu yıllardır alıştırdığı adalet duygusunu bence bu iki adam için zedeledi.

Bizim bildiğimiz Terim, hiçbir oyuncunun etiketine aldanmaksızın, sadece hak edene ve sırası gelene formayı vermesiyle ün yapmış âdil bir teknik adamdır.

Yekta (veya Sabri) dün oynamayacaksa, Melo’nun yürüyecek hali yokken Ceyhun 18’e girmeyecekse ne zaman girecek merak ediyorum doğrusu.

Doğru saptamalar var. Formsuz Melo, Hamit hatta Burak ısrarları takım içi dengeleri sarstı.
    Futbolcularda güven kaybı üst düzeyde maalesef...

• Güzel söylemiş
  • Şu konuda bile Burak var. Kafayı yemişsiniz Burakla. Dün 45dk. oynattı işte daha ne istiyorsunuz? Elmander sakat, Umut sakat, tabi Burak oynayacaktı Sercanı mı oynatsaydı? Toplasan kaç kere ilk 11 de başladı ki bu adam? Buna rağmen 7 golde de katkısı olmuş. Şimdi Umut ve Elmander formunu yakaladığına göre bu ikisiyle başlayıp ilerleyen dakikalarda yorgun rakip defansa karşı Burak kullanılabilir. Uğer Meleke çok farklı bir olaydan bahsediyor. Tutturmuşunuz Burak Burak... Defans olmuş yol geçen hanı, gol yemediğimiz takım kalmamış Burak Burak.
  • Ben de çoğu şeye katılıyorum. Fakat Hamit'in çenesinin düşmesi nedir ki? Bence gayet de güzel söylemişti Hamit toplantıda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gök-han

Şu konuda bile Burak var. Kafayı yemişsiniz Burakla. Dün 45dk. oynattı işte daha ne istiyorsunuz? Elmander sakat, Umut sakat, tabi Burak oynayacaktı Sercanı mı oynatsaydı? Toplasan kaç kere ilk 11 de başladı ki bu adam? Buna rağmen 7 golde de katkısı olmuş. Şimdi Umut ve Elmander formunu yakaladığına göre bu ikisiyle başlayıp ilerleyen dakikalarda yorgun rakip defansa karşı Burak kullanılabilir. Uğer Meleke çok farklı bir olaydan bahsediyor. Tutturmuşunuz Burak Burak... Defans olmuş yol geçen hanı, gol yemediğimiz takım kalmamış Burak Burak.

yazının ana fikri Burak'ın oynaması mı kardeşim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

quote:

Orijinalden alıntı: gök-han

Şu konuda bile Burak var. Kafayı yemişsiniz Burakla. Dün 45dk. oynattı işte daha ne istiyorsunuz? Elmander sakat, Umut sakat, tabi Burak oynayacaktı Sercanı mı oynatsaydı? Toplasan kaç kere ilk 11 de başladı ki bu adam? Buna rağmen 7 golde de katkısı olmuş. Şimdi Umut ve Elmander formunu yakaladığına göre bu ikisiyle başlayıp ilerleyen dakikalarda yorgun rakip defansa karşı Burak kullanılabilir. Uğer Meleke çok farklı bir olaydan bahsediyor. Tutturmuşunuz Burak Burak... Defans olmuş yol geçen hanı, gol yemediğimiz takım kalmamış Burak Burak.

yazının ana fikri Burak'ın oynaması mı kardeşim ?

Alakasız konularda Burak ismini görmekten gına geldi artık. Fatih hocanın Burak ta ısrar ettiği falan yok.

• Ugur Meleke ligtv de mac sonrasi benzer bir yorum yapmisti fakat bu kadar sacma konusmamisti daha mantikliydi. Hamit gibi icine kapanik sessiz sakin bir adam icin cenesi dusmus diyor, iyice sacmalamis. Mikrofonu uzattigin zaman adam mikrofonu yiyecek hali yok tabi ki iki kelime edecek.

Konuyu acan arkadas Burak israri demis, Burak ligde sadece 3 macta 90 dakika oynatilmis. Burak israri hikaye yok oyle bir sey. Ligde en cok gol atan takimiz bir sekilde gol atiyoruz, gol yollarinda sikinti yok. Buna ragmen en fazla gol yiyen bir kac takimdan biriyiz. Demek ki baska yerlerde sorun yasiyoruz. Tek bir bolgeye suc bulmayin. Son haftalarda defans hattinda inanilmaz gevseme goruyorum. Eboue kendine cok guveniyor, sanki rakibini kucumsuyor havasi var. Bu kadar rahat olmamali.

Sahsen ben Emre'nin eskisi kadar rahat forma sansi bulacagina inanmiyorum. Eger Fatih Terim'i taniyorsam zorda kalmadikca Emre formaya hasret kalir gibime geliyor. Dun yaptiklari affedilir gibi degildi. Melo ve Hamit ise ya oyuna sonradan girsin yada bir sure dinlendirilsin bence. Tabi biraz da sans lazim. Rakipler bize jeneriklek goller atiyor, oraya buraya carpiyor ve inanilmaz yerlere gidiyor toplar. Cluj macindan puan alamazsak iyice dagiliriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu adamin cenesi dusmus bence.Hamit yurt disinda oynarkende boyle demecler veriyordu milli mac sonrasi.Turk takimina geldiya artik medyanin dilinden dusmez.Turk futbolunun en buyuk dusmani MEDYA oldugunu bir kere daha gordum....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

Bu adamin cenesi dusmus bence.Hamit yurt disinda oynarkende boyle demecler veriyordu milli mac sonrasi.Turk takimina geldiya artik medyanin dilinden dusmez.Turk futbolunun en buyuk dusmani MEDYA oldugunu bir kere daha gordum....

Eboue bile laf edilmis.Son macta biraz dususu yuzunden.Bu takimda hala boyle performans gostermesi bile basari.Hic bir oyuncu eboue ayak uyduramiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aydın'a verilen şansın Yekta'ya veya altyapıda oynayan Mertan'a verilmemesi var mesela, buna katılırım. Ama Ceyhun Melo'nun ayakta duramayan halinden de beter açıkçası, ki Sarp'ın yerine kulübede oturması için alınması her şeyi açıklar herhalde.
  • yekta ve baros disinda bence bi adaletsizlik yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de Ceyhun'u koysa, 2-3 hata yapsa, kötü oynasa bu seferde "Melo'nun ölüsü bile bu adamdan iyidir" diyeceksiniz.

Yekta'yı koysa, hadi 1-2 hata yaptı yine aynı şeyler söylenecek.

Hamit yerine Aydın oynasa, "Aydın kim ki? Neden oynuyor, Hamit oynasın bari denecek"

Mertan'ı koysak, Emre Çolak'ı bile 1-2 maçta Hagi ilan edip, 1-2 maçta ikinci ligde oynayamaz denen adamların önüne atacağız.

O yüzden oyuncu seçimlerinin eleştirilmesini saçma buluyorum. En yakın olan Teknik Direktör sonuçta.

Fenerbahçeli arkadaşlar da haftalarca Stoch niye oynamaz Stoch niye oynamaz dediler 2 hafta oynadı, şimdi Stoch formsuz diyorlar. İlla taraftarın anlaması için oyuncu mu oynatılması lazım.
  • Beamer taraftar diyebilir ama Terim diyemez asil sorunda bu adelet yok evet. Ayrica Yekta oynadigi maclarda oldukca iyi durumdaydi dünde ayni olay belki 2-1 yakaladin ama arizalarin sana gene sonucta yenilgiyi hazirliyordu.
  • Hadi Melo ve Hamit'i anladım. Artık 1-2 maç yedeğe çekilmeliler'de.

Burak ? Onun ne günahı var yine ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

İyi de Ceyhun'u koysa, 2-3 hata yapsa, kötü oynasa bu seferde "Melo'nun ölüsü bile bu adamdan iyidir" diyeceksiniz.

Yekta'yı koysa, hadi 1-2 hata yaptı yine aynı şeyler söylenecek.

Hamit yerine Aydın oynasa, "Aydın kim ki? Neden oynuyor, Hamit oynasın bari denecek"

Mertan'ı koysak, Emre Çolak'ı bile 1-2 maçta Hagi ilan edip, 1-2 maçta ikinci ligde oynayamaz denen adamların önüne atacağız.

O yüzden oyuncu seçimlerinin eleştirilmesini saçma buluyorum. En yakın olan Teknik Direktör sonuçta.

Fenerbahçeli arkadaşlar da haftalarca Stoch niye oynamaz Stoch niye oynamaz dediler 2 hafta oynadı, şimdi Stoch formsuz diyorlar. İlla taraftarın anlaması için oyuncu mu oynatılması lazım.

+1905

• Bu saatten sonra yekta ya da bir başkasını 'hatadan dönme mantığıyla' kurtarıcı olarak 11 e koyarsa bu çocuklara daha çok zararı olur bence. Vermediğin güveni, zamanı geldiğinde ürün olarak alamazsın 2 2 daha 4.
  • Diğerlerini bilmiyorum da Ceyhun neden bu kadar kesik yedi onu anlamadım. Geldiğinden beri toplasan 300 dakika oynamamıştır. 3 sene önce ligin en iyi ön liberolarından olacak deniyordu bi anda neden böyle kesildi anlamadım. En azından Melo formsuzken denenmeli sonradan girse dahi.
  • Meleke işine baksın.
  • fatih terim her maç sonu 40 kere aynı şeyi söyledi,siz de böyle boş gazeticelerin boş haberlerine kanıyorsunuz.

Adam diyor ki hamit kötü biliyorum,melo formsuz biliyorum ama bu adamlar klübe de bekleterek hazır hale getiremezsin,onları oynatarak kazanmaya çalışıyorum diyor.
    Türkiye kupası maçlarında yedek ağırlıklı oynuyoruz zaten,2 maç kötü gidince hemen çatlaklar patlamış.
    Basının oyunlarına gelmeyin,bu şekilde kalırsak 5 sene sonra türkiye ligi çerez olucak bizim için.
  • Buna benzer analizim vardı. Tamamlayıp yayınlayacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.