Şimdi Ara

Galatasaray bombayı patlatıyor: Tiote geliyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Felipe Melo’nun ardından orta sahada yeteri kadar sertlik gösteremeyen Galatasaray aradığı ismi Ada’da buldu.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli son olarak Aurelien Chedjou’yu ön liberoda oynatarak bu bölgede sertlik istediğini açık bir şekilde ifade ederken devre arası transfer döneminde bu bölgeye bir transfer gelebilir.

Newcastle yerel basınında The Chronicle’ın haberine göre Galatasaray, Newcastle United’ın Fildişili orta sahası Cheick Tiote’yi transfer etmek istiyor. Sarı kırmızılı ekibin bu transfer için Newcastle’ın kapısını çaldığı fakat İngiliz ekibinin henüz net bir yanıt vermediği kaydedildi.

Kulübüyle olan sözleşmesi 2017’de sona erecek olan 29 yaşındaki oyuncu son dönemde sakatlığı nedeniyle forma giyemiyordu. Şimdilerde iyileşen Tiote, takımı son 2 maçta kazanınca yine yedekte beklemek zorunda kaldı. Yıldız oyuncu sert mizacıyla tanınıyor. (Ajansspor)

http://m.milliyet.com.tr/g-saray-cheick-tiote-yi-istiyor--galatasaray-2164561-skorerhaber/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu adam sakatlıktan dolayı oynayamazken bizde ne iş yapacak
  • Kendini toparlamışsa 10 numara nokta transfer olur ama sağlamsa başka bir EPL takımına gider .
  • İngiltere ligi görmüş oyuncunun kötü olma ihtimali yok gibi

• Taş gibi orta saha lazım taş gibi. Adam yemesi lazım. Zenci olursa daha iyi olur.

• çöp
  • Bu yönetimle bir transfer sezonu daha kaldıramayacağım.

1 aylık süreçte kim bilir kaç fiyasko iş daha yapacaklar.

Güçlenelim derken bir bakmışız Muslera'yı Podolski'yi Wesley'i satmışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tiote'yi bile getiremez bu vasıfsızlar...önce groskrotyz'u takımda tutsunlar.
  • Hep aynı terane.. Hayaller Tiote,Mbia,Song,Guarin,Medel derken hayatlar Bilal,Jem Karacan oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Bu yönetimle bir transfer sezonu daha kaldıramayacağım.

Aynen benim de korkum bu.

1-2 vasat transfer yapılıp, amacımız Burak'ı kazanmak gibi laflar edebilirler.

Korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Bu yönetimle bir transfer sezonu daha kaldıramayacağım.

Aynen benim de korkum bu.

1-2 vasat transfer yapılıp, amacımız Burak'ı kazanmak gibi laflar edebilirler.

Korkuyorum.

Çin'e satsınlar artık Burak'ı orada verirler bunada 6 7 gelmiş 30 yaşına bir daha bu kadar parayı bulamaz.

Kandıralımda satılsın bizede 10 milyon yeter.

Westham artık istemiyordur Burak'ı.

• genç alsınlar 23,24 yaşında yoksa 2 sene sonra yine yapılanmaya gideriz böyle olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

İngiltere ligi görmüş oyuncunun kötü olma ihtimali yok gibi

Galatasaray bombayı patlatıyor: Tiote geliyor !
  • Bu mu dolduracak Melo'nun yerini madem yaşlı istiyorsun De Rossi,Xabi Alonso al geç

• Rode , alonso

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forvetsiz oynayacaksın ama ön liberosuz oynamayacaksın. Melo'dan öncesi, Melo'nun olduğu zaman ve Melo'dan sonrası ( bu sezon ) takımın hali ortada. Melo olduğu zamanlarda agresif oynayıp rakibi yıldırıyordu, top kesiyordu, takımı ileri itiyordu, ayağı ve pasları düzgün olduğundan takımı hücuma kaldırabiliyordu, defans arasına girip kesici rol üstleniyordu, bekler ileri çıkınca beklerin açtığı alanı kapatabiliyordu.

Melo'nun üst levelları zaten Xabi Alonso, Vidal, Busquets, J.Martinez filan. Bunların bir altı Naiggolan, Bender, De Rossi. Kıssadan hisse çok iyi bir ön libero için kesenin ağzını açmak lazım ki bu yönetim ile imkansız. Ancak Alman pasaportlu bir genç oyuncu kiralamak lazım. Chedjou ile devşirme ön libero devam edemeyiz. Sol bek devşirme, ön libero devşirme, o devşirme filan derken bu iş yürümez.

Ayrıca Melo, Bruma, Amrabat, Dzemaili, Telles kadroda tutulup, bir sağ bek ve forvet transfer edilseydi bugün ligden kopmamış, şampiyonlar liginde yolumuza devam ediyor olurduk. Bunları sağlayacak maddi güç bu takımda vardı kimse kendini kandırmasın. Sırf Hamza kendi adamlarına yer açmak için Bilal, Jem vs vs gibi as ve yönetemediği oyuncuların fişini çektirdi. Böyle rezil bir miras bıraktı takıma.

• Melo gibisi bir daha gelmez..
  • Tioteye çöp veya vasat denmesinin sebebi ne anlamadım,Galatasaraylı arkadaşların şu mali ortamdaki beklentileri Yaya Toure sanırım.Sağlıklı bir Tiote gayet iş yapar sizde.
  • Tiote gibi taş gibi orta sahayi begenmiyorsunuz hayretle izliyorum.
    Transfer ederse gs kiskanirim vallahi.

• Melonun yerini doldurabilir aslında zenci adam yiyen ama sakatlığının son durumu ne bilmiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.