Şimdi Ara

Podolski'nin fotoğraf çekilmeye gelen top toplayıcı çocuğu itmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu adamı çok canayakın, sevecen bir insan sanıyordum ama tamamen sosyal medyaya oynayan bir şovmenmiş. Görmüş oldum.

• Son haftalarda gereksiz bir agresiflik var ustunde sacma sapan hareketler yapiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz geç tanımışsınız hocam. Muhtemelen yarin fenere bi gonderme paylaşımı yapar gonulleri fetheder.

• Kapanisa kisa sure kaldigi icin ve gidici oldugu icin ozu ortaya cikiyor; bunu gizlemeyi gerek gormuyor artik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La_Quica -- 30 Mayıs 2017; 1:9:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk düşmanı bi insandı zaten (bknz: nuri)

İçinde ırkçılık olan bi insandan herşeyi bekleyebilirsiniz. Şovmenin teki...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yapar oo podolski der unutursunuz merak etme

• Sovmen falan oldugunu sanmiyorum.Sneijder gibi O nunda arasi Tudor ile pek iyi degil .Almanyada bunu acikca dile getirdi.Iyi bir futbolcu fakat sosyal Hayati biraz karisiktir.Okuma yazmayida sonradan ögrenmis bir kisidir.Beckenbauer gibi.

http://www.stupidedia.org/stupi/FIFA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gönül Cimbom

Sovmen falan oldugunu sanmiyorum.Sneijder gibi O nunda arasi Tudor ile pek iyi degil .Almanyada bunu acikca dile getirdi.Iyi bir futbolcu fakat sosyal Hayati biraz karisiktir.Okuma yazmayida sonradan ögrenmis bir kisidir.Beckenbauer gibi.

Ulan Sneijder'in degil Podolski'nin degil Bruma'nin degil. Kimin arasi iyi bu dallamayla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

4 yapar oo podolski der unutursunuz merak etme

Dostum adam transfer oldu, bu saatten sonra taraftarla arası iyi olsa ne olur unutsak ne olur :)
  • Anlamadigim şey takim orda kavga etmiş ortalik zor sakinleştirilmiş o sinirde gitsin selfie mi cekinsin. Cocugun geldigi vakit yanlis. Sirf elestirmek icin elestiriyonuz ha

• Kulupte asil ip sneijder in vatandasi jor'u gondermekle koptu. Yuzyilin hatasiydi jor u gondermek. Jor kalsaydi belki yine bu puanda olurduk ama kulupte en azindan guzel bir hava olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takimin kimyasi bozuldu.Sneijder -Poldi v.b. gibi oyunculara ceza antremani vermek gibi bir sacmaligi ilk görüyorum.Örnegin , Poldi burada "Sneijderin mactan sonra antremana katilmamasini cok iyi anliyorum.Manasiz bir antreman methodu ,dedi(Üc asagi bes yukari yakin sözlerdi)
    Ne JOR nede TUDOR Galatasaray a yakisan antrönörler degildir.JOR icin fazla bir sey söylenemez ,Atik diplomasiz cikinca ,trübünden ittiler ,kendini sahada buldu.Kendisi istemedi.Tudor kendisi isteyerek geldi, mal meydanda.Bu ,taksi ehliyeti olan birisine TIR emanet etmek gibi bir sey.Düsmemege oynamak baska, CL de oynamak baska.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: Gönül Cimbom

Sovmen falan oldugunu sanmiyorum.Sneijder gibi O nunda arasi Tudor ile pek iyi degil .Almanyada bunu acikca dile getirdi.Iyi bir futbolcu fakat sosyal Hayati biraz karisiktir.Okuma yazmayida sonradan ögrenmis bir kisidir.Beckenbauer gibi.

Ulan Sneijder'in degil Podolski'nin degil Bruma'nin degil. Kimin arasi iyi bu dallamayla?

• quote:

Orijinalden alıntı: giges1997

Anlamadigim şey takim orda kavga etmiş ortalik zor sakinleştirilmiş o sinirde gitsin selfie mi cekinsin. Cocugun geldigi vakit yanlis. Sirf elestirmek icin elestiriyonuz ha

Doğru diyorsun çocuk uçakta fotoğraf çekilmeye gitmeliydi. En kötü takım İstanbul'a dönünce fotoğraf çekilirdi. Sahada fotoğraf çekilmek neymiş.
  • Her zaman herkes sempatik olamaz o sira aklinda bisi vardir ne bileyim bir seye sikilmistir herkes yapar bunu takmayin bu kadar 1 hareketiylede insanlari yorumlamayin iyi aksamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.