Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6724. sayfa)

5 sn
135.064
Cevap
359
Favori
2.505.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 67226723672467256726
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne oldu şimdi? Dörde alıp, sekize mi çakacaklar? Belki insafa gelip, altıya falan ikna olurlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tanhu11 T kullanıcısına yanıt
    Bu dediğin olacak zaten
    Jakops seneye kampa bile girmeden şutlanır diyorum.Diğerleri Anadolu takımına gider.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tunc@y kullanıcısına yanıt

Çakacaklar değil çakmışlar bile. Benim anladığım eleman imzalamış bile.

• naak98 kullanıcısına yanıt
    Tepkiyi görünce kimse geldiğini söylememiş.

Badem ve simitçi 1'er M€ komisyondan feragat eder diye umuyorum işte hocam 🙃

• bir yönetim taraftarın arakasından iş çeviriyorsa amaçları başkadır

Franvkovki altı istiyorlar falan denmiyor muydu?

Tamam işte bonuslarla falan bizimkiler gidip o transferi 12 ye hallederler.

Geleceğimiz tamamen garanti altına alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okan hoca değilsin biliyoruz da bu stopere nasıl onay verdin ?

• kaç para cukkaladılar lan acaba bu transferden? cenk ergün işi bu aklı o vermiştir badem bıyıklıya

• Bu sene para değil akıl transferleri yaptık 😁

Millet komisyon sevdasına yanıp tutuşmasaydi şu an ligde ve Avrupa'da özellikle Avrupa'da konumumuz daha farklı olurdu.en kötü elimizde rotasyonlu kadro ile çok daha rahat mücadele ederdik.

Kimse gelip bu kadar maaş veriyoruz,bu kadar transfer yapıyoruz neden Avrupa'da başarı yok diye buralarda soylenmesin,gidip bu transferleri yapanlara hesap sorsunlar.

Lig kaybedilirse zaten bunlar hemen istifalarını verip çekip gitsin,kimse bunları savunmaya falan kalkmasın.

• Evet hacı Skriniar maliyetine vurgun pardon akıl transferi moruq

Ne gerek var kanka o kadar maaşa

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuntius -- 6 Şubat 2025; 14:2:27 >
  • Deportivo L.C. Tristan D kullanıcısına yanıt

Gerçekten çıkıp bunu alamazsınız demeyen adama GS teknik direktörü olarak bakamam.

• tanhu11 T kullanıcısına yanıt

Lig kaybedilmezse kalsınlar mı yani

• Bu iste baska bi is var beyler. Muhtemelen parayi aralarinda bölüsecek yönetim. Ne yani adamlarin yollamak istedigi yedegin yedegi stoperi daha az paraya ikna edemedinizmi?

• Ligi kaybettirecek hamleyi yaptılar.
    15 milyon Euro piyasa değeri olan stoperi 500 bine Roma'ya kiralayıp Belçika Ligi'nde yedek adamı 8'e almak ve bunu hocanın onay vermesi skandaldır.
    Çok kolay gol yiyen takım defansif olarak geride düşürdüler.
    Şampiyonluk şansımız çok az.6 puan fark olduğu için %25 diyorum ben

• şimdiden yaptığı hataları ve yedirdiği golleri görür gibiyim

fena küfür edecek herkes tabi oyuncudan çok yönetime

bir kaç maç çıkar sonra yedeğe gömülür sonra da kadro dışı ve postalanır sene sonu

tabi bu transferlere onay veren okan diye bir çaycı var hiç konuşmaya değmez

• Sanchez GENK de forma bulamayan akrabasını önermiş, komisyona ortak çıkmış bu sefer bravo size

• osonguler kullanıcısına yanıt

Ben iki üç ay önce yapılan transferlerin harcanan paraya göre yetersiz kaldığını söyledim.

Yirmi otuz gün önce elime bir değnek verin transfer komitesi ile aynı odaya sokun on beş dakikada bütün sorunları hallederim dedim😁

Bir aydır defalarca bunlar çoktan kovulmali,tekme diye yazdim.

Bir benle bu işler olmuyor maalesef.hesap soracak gidip oy verecek yada bunları görevden alabilecek durumumuz yok.

Bu arada bu cuesta transferini uçağa binene kadar duyan oldu mu?

İşlerine gelince,çıkarları varsa nasıl sessiz sakin transfer yapılıyormuş gördük mü?

İşlerine gelmeyen,komisyonu az buldukları transferleri başına duyurup baltaliiyorlar demek ki.

Bir Mustafa Cengiz araniyor.cikaraa ne ala bunlardan kurtuluruz yoksa işimiz zor.

Sunuda ekleyeyim her zaman takıma ve oyuncularımıza iyi niyetle bakarım,kötü olan işleri pek yazmak istemem,genelde takımı savunurum ama ben Galatasaray tarihinde böyle yağma görmedim,bu yönetimi asla desteklemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 6 Şubat 2025; 14:11:57 >

• Ulan rakip Talisca aldı deve gibi adam, El besili her maç kafa golü atıyor, bizde kafa hakimiyeti iyi Nelson gibi adamı bedava kiralayıp 1,79 luk yedek stoper e 8 bayılıyoz, FB maçında hezimet olmassa şans olur

• Carlos Cuesta nedir yav dalga mı geçiyor bunlar? 1,79 boyunda Genk'in ne olduğu belirsiz stoperine 8 milyon mu verdiler şimdi? Şakası bile komik olmazdı bunun.

Daha önce de yazdım bu yönetimin ibra edilmemesi yetmez. Tekme tokat kovularak gönderilmeleri lazım ibret olması için. Açık ara en nefret ettiğim başkan. Allah'ın belası

• 
Sayfa: önceki 67226723672467256726
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.