50 Bin TL - Dizüstü Tavsiye
Merhaba, mevcut bilgisayarım 8. yılını dolduruyor ve artık sürekli sorun çıkarmaya başladı. 50 bin liraya kadar yeni bir oyuncu bilgisayarı almaya karar verdim. İşim gereği dizüstü almak zorundayım. Bilgisayardan pek anlamıyorum, sadece dota2 oynuyorum. Uzun ömürlü olsun yeter.
Telegram Kısıtlama
Arkadaşlar kullanmadığım için telegram hesabını silmiştim. Ancak tekrar lazım oldu ve normal bir şekilde aynı numarayla kaydoldum. Ancak girdiğim gruplardan ve kişilerden herhangi bir mesaj alamıyorum. Uygulama izinleri açık, internet bağlantısında sıkıntı yok. Bu neden olabilir, hesabı silip tekrar açtığım için bir kısıtlama mı söz konusu?
1.500.000TL C SUV TAVSİYE
Az Yakan B Hatchback
Arkadaşlar merhaba bir tanıdığıma sıfır b hatchback almayı düşünüyoruz. Bütçesi 1.300 bin. Tek kullanacak, hafta içi her gün bir bölümü şehir içi 30 gidiş 30 geliş 60km yol yapacağı için tek kriteri otomatik ve az yakması, herhangi bir donanım beklentisi yok. Açıkcası clio al geç dedim ancak abisindeki clio5 9 litre yakıyormuş. 6-7 bandında yakan otomatik b hb araç var mıdır? Hibritlere bütçe yetmiyor.
Arkadaşlar 3,5 milyon lira civarı birikimim var, zar zor uzun yıllarda biriktirdiğim bir miktar. Vade bu cuma bitecek. Artık çok endişelenmeye başladım. Evim yok, bu paraya idare eder bir ev alabiliyorum. Ev almak için doğru zaman mı? Altın, dolarda makas çok fazla. Yoksa vadeye devam mı etsem bilmiyorum...
Ev alırsam 3 yıl sonra oturabileceğim, şu an işim gereği 3 yıl farklı bir şehirde yaşamak zorundayım.
Şu An Ev Almak Mantıklı mı? -Mart 2025-
Arkadaşlar 3,5 milyon lira civarı birikimim var, zar zor uzun yıllarda biriktirdiğim bir miktar. Vade bu cuma bitecek. Artık çok endişelenmeye başladım. Evim yok, bu paraya idare eder bir ev alabiliyorum. Ev almak için doğru zaman mı? Altın, dolarda makas çok fazla. Yoksa vadeye devam mı etsem bilmiyorum...
Ev alırsam 3 yıl sonra oturabileceğim, şu an işim gereği 3 yıl farklı bir şehirde yaşamak zorundayım.
Dizel Tucson Hakkında
Az Yakan B Hatchback
Arkadaşlar merhaba, günde 100km işe gidip geleceğim, tek kullanacağım geçici bir araç alacağım. Tek beklentim az yakması çünkü 105km civarında her gün yol kat edeceğim. Herhangi bir donanım beklentim yok otomatik, 6-7 yaşından büyük olmayan, az yakan bir B Hatchback arıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Aklımda 1.5 dci clio var, 70k-80k kilometrede almak mantıklı mı, sorun çıkartır mı?
2024 Clio vs. i20
Bataryası Uzun Giden Telefon Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba, anneme telefon alacağım bütçem en fazla 11bin civarı. Performans beklentisi yok sadece hafızası çok düşük olmasın ve en önemlisi bataryası birkaç günü çıkarsın istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Günde en fazla 1-2 saat kullanılacak.
Son Giriş: 17 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 163
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 19.627 (Bu ay: 674)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 30 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası