Binbaşı
31 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
60 üye
Görüntülenme
Toplam: 323 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar selamlar.
Ps4 cihazım var. Fifa 2022 indirme girince almıştım. Aldıktan sonra Ps5 için olduğunu fark ettim. Dolayısıyla oyunu hiç yükleyemedim. Bunun bir çaresi var mı? Şimdiden herkese teşekkürler.
.
İyi bayramlar DH ailesi
Uzun zamandır motosiklet kullanıcısıyım. Otomobile geçmek zorunda kalacağım için araba arıyorum. Şahsıma ait İlk arabam olacak. Çok fazla bütçem olmadığı için çok fazla alternatifim de yok. Yaşadığım yer küçük bir şehir olduğu için fazla araç yok.

1998 model Ford Mondeo buldum. 160 bin kilometrede. Bu araç nasıldır? Bana sorun çıkarır mı? Günlük ortalama 40 km yol gideceğim. Araçta 2.0 motor var, LPG takılı. 2 sene civarında kullanacağım. Bu süre zarfında bana sorun çıkarmasın yeter. Görüşlerinizi bekliyorum. Selamlar.
Öncelikle herkese iyi bayramlar. Siirt'in bir köy okulunda kadrolu sınıf öğretmeniyim. Ağustos ayında askere gitmek üzere işlemlerimi yaptırdım. Uzun dönem seçmedim. Asker öğretmenlik çıkma durumu nedir? Sözleşmeli öğretmenler bu durumdan faydalanamadığı için bana çıkma ihtimali artar mı? Bilgisi olup da yardım edecek arkadaşlara teşekkürler.
Selam arkadaşlar. Okulumzuda iki adet Kyocera Fs 3040MFP+ yazıcı var. Son zamanlarda çıktı aldığımız zaman kağıdın hem ön hem arka tarafına siyah iz çıkarıyor. İçini açıp temizledim ama bir şey değişmedi. Farklı toner takmayı da denedim ama aynı. Toneri içine taktığımız havuz biçimindeki parçayı da karşılıklı denedim. Bir türlü olmadı. Yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen yorum yapsın.

Öncelikle herkese iyi forumlar. A şehrinden bir motosiklet buldum. Aynı şehirdeki arkadaşım gitti baktı ve anlaşıldı. Satıcı ve arkadaşım A şehrinde, ben ise B şehrindeyim. Arkadaşımın aracı benim üzerime yapabilmesi için ne yapmamız gerekiyor? İlk olacağı için bu konularla ilgili bilgim yok. Vekaletname ile oluyor diye biliyorum, saat 16.00'dan önce notere gitme şansım yok. Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Kullandığım Meizu Mx4 cihazımda oluşan ekran arızası ( bir noktada parlaklık daha fazlaydı ) nedeniyle telefonu DG Elektroniğe yolladım. Yollamadan önce telefonla ulaşıp durumu aktardım. Gönderirsem halledeceklerini söylediler. Telefonumun garanti belgesi ve faturası mevcuttu. Bahsettikleri firma ile kargo bedelini ödeyerek gönderdim. Buraya kadar herhangi bir sorun yok. Ancak 1 hafta sonra arayıp durumu sordum. Sıra beklediğini söylediler. O günden beri kendilerine ulaşamıyorum. Telefonlara cevap vermiyorlar. Göndereli 1 ay oldu. İstanbulda olmadığım için gidip bakamıyorum. Firmaya ulaşmanın bir yolunu bilen var mı? Gönderdiğim gibi almaya razıyım. Telefonun üstüne yatmalarından endişe ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
Evrakları tam 49 CC motosiklet almayı düşünüyorum. B sınıfı ehliyetim mevcut. A2 ehliyeti almama gerek var mı? Polisler sorun çıkarabilir mi? Araştırdığım kadarıyla 50 CC altı için gerekmiyor. Yine de sizlerin bilgisine başvurmak istedim.
Silinsin
Hakkında
Meslek: Öğretmen
İlgi Alanları: Donanım, Teknoloji, Oyun
Forum İkinci El İmzası:
★ ★ ★ Sorunsuz Alışverişlerim ★ ★ ★

~ tonyhawk ~ IsPraNo ~ cem7110 ~ osmanhasimcan ~ onder.t ~ muratmert1 ~ daybreakfb ~ kullanıcıadam ~ ksk_mehmet ~ huseyinss ~ mami0306 ~ elusive ~ neoty ~ J3yKaanTR ~ aoktar ~ Lia* ~ ckaracar ~ Cose Turche ~ onoffon ~ hcakkuzu ~ warbladetr ~ Z1mBaBwE ~ Powerofdreams ~ geraslan ~ Mucuklu Sucurta ~ alican211 ~ enjoyit ~ YasinCC ~ Ekmek_Arasi_Kofte=2.5tl ~ SahVeMad ~ buranaki ~ cqrcqr ~ Naykimayki ~ Briareos ~ fr4nk ~ plextor ~ MirAccK ~ nuk28 ~ mugla_emre ~ J.Maharaja ~ boostcolic ~SnickersTR ~ gladio81 ~ [Fe4R] ~ FoxPark ~ Soin ~ Noxco ~ ilgin1985 ~ arst2004 ~ Öztürk35 ~ joniy ~ Slifer45 ~ csms ~ kuda ~ s.volkan ~ quad4core ~ MPasha87 ~ ircan ~ t_tunccan ~ arslan178 ~ wheaston ~ selimgnc ~ bard673 ~ lutufi123 ~ UltrAslan MCMV ~ ChaRisMaTiq1i ~ LogiS ~ EserKozmetik ~ spacetimereality ~ Evoo ~ N3F3RTARI ~ beyazid84 ~ Blaberus ~ enreka_tr ~ mert25 ~ mehdrive ~ freestyler_07 ~ ATERS ~ Bordo_BERE ~ Ridianod ~ kunglao1 ~ Bl4ckStorMm ~ Kartaltib ~ salih217333 ~ suphi1974 ~ thedevourer ~ yarkan88 ~ cooldreams64 ~ ozgboy ~ MuratKayaa ~ sktem ~ bmax ~ Zahter1 ~ furkan898 ~ mucahidtras ~ Sarsuk ~ Taşkın Mahmut ~ barut78 ~ dragonhell ~ Caperz ~ redkit06 ~ R e a L i z m ~ Bir internet kullanıcısı ~ Aytek29 ~ aLeNN ~ noble ~ shunter ~ Notilus ~ Shelton1392 ~ erm1122 ~ Dr.Teknik ~ Gokhan G. ~ AngryGamer ~ rett ~ JabbaWockeeZ ~ Wirm ~ antinanco ~ eskisistem ~ arcalper0658 ~ gargamel11 ~ Company X ~ knoll ~ Gemolocco ~ beyazaltin ~ Jurgen Klopp ~ sertancay ~ ümit2014 ~ Rakavuz ~
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Mobil cihaz
Nokia
Operatör
Türk Telekom
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PC
Takım
Galatasaray
Steam
Obsessive921
TV
Philips
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.303
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.372
Konularının görüntülenme sayısı: 25.876 (Bu ay: 512)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 388 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.