🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (6420. sayfa)

-
-
Katılıyorum, aslında fizikli görünüyor bayern altyapısı yediği her halinden belli fakat 2liden çok kaçıyor, bi oyuncuya üstünlük kuramadı. Belki de biraz fazla şişirildi. Daha çok süre lazım
-
Şansa Icardi zarı attılar tuttu şampiyon olduk yoksa kesinlikle şampiyonluk falan yoktu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu Beşiktaş'ın aldığı adamların parasının bir kısmını malum şahıs vermiş belli ki. Hedef maçları da bizim maç, çelme takıp sahiplerine yaranmaya çalışacaklar. Fener'e yatarlar muhtemelen, belki bu yeni elemanlar sakat falan olur o maça belli olmaz. Küçük kulüp olmak böyle bir şey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye tutuyorsunuz ki şu takımı ya
Bak 8-10 alan takım var mis gibi onları tutsanız
Okan falan fazla size cidden
Okan da şansa yarışta tuttu dimi bu senede
-
Bu yildami sampiyon olucaz off ligde rekabet yok tff ve penaltilari ile fb anca esitlendi eee arenaya gelince nolcak?????
Koc gordu yolun sonunu ben kacar alasmalladik dedi bile .
-
Bu fırıldak alinin ne parası varmış dağıta dağıta bitiremedi ya, şimdide beşiktaş jimnastik kulubü için paraları saçıyor.
-
8-10 transferi yapılmadığı için şampiyon olamayacakmışız, bak sen şu işe. Bu kadar haftada bu puanı ben topladım çünkü. Başımızda OKAN BURUK varken negatif yaymanın hiçbir manası yok. Rakip takımın başında TD bile yok.
Şampiyon olsak bile yönetim değişmeli. Kötü transfer planlamaları, hakem hatalarına pasif kalmaları, GS düşmanı takımlara bedava oyuncu kiralayıp üstüne de maaşlarını ödemeleri...
Ligde diğer takımların kadro o kadar leşki yine fark oluyor. febe de aynı bizim gibi kadro
Bizim yönetim yazın yine iki bek, iki kanat alacak
Halil gibi yine 3-4 tane menajer ittirmesi gelir
Bir tane Okan'ın tanıdık kontenjanından genç birine maaş bağlanır sonra ortadan kaybedilir kimse görmesin diye
Tabi sakat olmazsa olmaz mutlaka 1-2 tane bulunur
Ben bu takımı tutmaya desteklemeye devam edicem bu yönetimin malı değil Galatasaray.
Burası Galatasaray biat yan tarafta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 9 Şubat 2024; 22:22:13 >
-
buna ne olmuştu ? vallahi kondisyon özel masaj motivasyon hocası tutsak bu daha iyi adamın fizik gücü zayıftı sadece ah ah ona bile muhtaç kaldık
-
Memiktaşa koç bağlamıştır parayi gs'ye celme taksinlar diye. Zaten kardeş kulüp oldular. Babalari gs olunca
sevişirken göğüs kasını sakatladı artık hangi pozisyonu deniyorlarsa
-
Benc press yaparken gögüs kasından sakatlanmıştı aklı evvel.
kabilesine falan birşey yapılması lazım başka türlü açıklaması yok
-
şaka gibi yemin ederim :D
-
Oha 14milyon mu vermisler
Tek bir kaynak yoktu. Araştırdım baya
-
Bekliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X