Mayıs 2024 de bankalar birliği çıkışı sonrası haziranın ikinci haftası taş gibi 8 numaramı ve 10 numaramı isterim.Şampiyonluk gelir gider hiç farketmez.Taraftarın iyice sinir uçlarına dokunuyolar.Madem risk aldınız en iyisini getirmediğiniz takdirde çiğ çiğ yer bu taraftar.Erden dahil kimseyi sineye çekecek halde değil artık taraftar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 9 Şubat 2024; 23:20:1 > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (6421. sayfa)

-
-
Bunlar bu kadar kasıyor da biz bankalar birliğinden çıkarız üstüne de af falan gelmesin diğerlerine ? Bunların da garantisini almak lazım.
-
Fenerbahçe 10m'a Syzmanski aldı, 12/14 katkısı ile oynuyor muhtemelen yaz aylarında 25m civarına gider
Beşiktaş 10m'a Muci aldı, çok sağlam bi oyuncu Syzmanski'den daha yüksek katkı sağlayabilir
Biz, Muslera 10 numara oynayabilir transfere gerek yok
-
İkinci olarak şampiyonlar ligine gidemiyoruz, sıkıntı o zaten hocam yoksa kimse laf etmez.
Daha önce söyledim bu sene ön elemeleri geçebilmemizin sebebi şampiyon olan takımların katıldığı ön elemelere katıldığımızdan.
Şampiyon olan takımlar kendi aralarında, şampiyon olamayanlar kendi aralarında ön eleme oynuyor.
Arsenal, Porto'yu falan nasıl eleyip şampiyonlar ligine katılalım Allah aşkına.
-
Dostum mayısta seçim var. Dursun özbek aday olmayacağını açıkladı.
Çok bir beklentin olmasın yani.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakket okadar zor mu kura eşleşmelerimiz olacak, ona bir düzenleme getirmediler mi ? kötüymüş öyle olması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creep32 -- 9 Şubat 2024; 23:51:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aurero--Neelson--apodavinson)--kohn
Barıs-Kaan ayhan-torrera-mertens
İcardi ----------Kerem aktürk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam şuan için TR'de neredeyse hiç bir takım 2. olup ŞL'ye gidemez. Belki 10 yılda bir falan şansa kuradaki en zayıf takım gelir, bizim takımlar da çok formdadır vs ama kolay kolay çok zor.
Terim dönemi PSV'den 5 yiyip dönmüştük mesela o da şampiyon olamayan takımların ön elemesiydi, ki PSV'yi geçsek ondan sonra bi ön eleme daha oynayacaktık öyle düşünün.
Gelebilecek en kolay takımlar PSV, Rangers falan işte.
Edit: Sene başında "GS'deki bala bak" diyen Fenerli arkadaşlara da aynı şeyi söylemiştim. Bal değil, şampiyon olan takımların ön elemesi gerçekten rahat geçilebilecek düzeyde oluyor. Ama şampiyon olamayan takımların kurası cidden zor, hele bizim gibi transferde temmuz ayı değil de eylülün son gününü bekleyip ucuza kapatmaya çalışan takımlar için neredeyse imkansız.
-
Valla kim yapar bilmiyorum ama o transferler gelecek
Tek biz düzgün güreşiyoruz.Kimsenin bankalar birliğini salladığı falan yok
Bu kadar önemli bir olay madem ilk sırada önce bunu halledecekler sonra hocasına sözleşme verip düzgün kadro kuracaklar
-
Elinde 10 numara oynuyabilcek yusuf ve zanioloya 21m bayılıp ikisinide kullanmayıp yerlerine halil ve tete aldı fıkra bu kadar
Ha unutmadan birde 3m e norveçli profosyonel adamı yollayıp yerine Fransa danası aldılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 10 Şubat 2024; 0:20:46 > -
Yıllarca ffp belası çektik şimdi de bankalar birliği çilesi var,millet çatır çatır transfer yapıyor kimseyi taktıkları yok ceza yedikleri yok, bir biz dürüst takılıyoruz sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Köhn iyi korner atıyor yalnız, apo nelson ve sanchez e gün doğdu
Kaan Ayhan bekten her türlü boşa çıkıyor artık. Oldu da sağda aurier tam randıman veremedi bay oraya geçecek. Solda köhn un bıraktığı boşlukları doldurmak adına da kaan orta sahada görev alacak bence.
Hocam işte sıkıntı Kaan'ın kasıklarından ameliyat olması gerekiyor, geçen açıkladılar bunu.
Son maçlarda performans düşüklüğü de ondan, adam rahat koşamıyor yarın takip edin farkedeceksiniz eminim siz de.
Sakat sakat 2 maç oynar 3 maç oynar bu adam sezon sonuna kadar bu halde götüremez. O zaman ne yapacağız hiç bilmiyorum işte. Hadi Kaan'ın sakatlığı olmasa Torreira - Kaan bi şekilde götürür deriz orta sahayı ama çok zor maalesef.
-
Amir hadziahmetovicin beşitkaş ta ki tek golünü attıran eleman oynar hocam ne olacak.Yine dokunurlar yere kapaklanır
-
Maçta Josef, has Fenerli Josef, sahada olacak.
Ölümüne oynayacaktır.
Konsantrasyon!!!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sefer karşıda Amir de olmayacak ama ne yapacağız o zaman
Valla Torreira - Kaan orta sahasına güveniyordum ben, Kaan'ın sakatlığı olmasa 10 numara da Mertensle falan idare edeceğiz ne yapalım derdim ama Kaan'ın sakatlığı bu sene belimizi büken nokta olacak çok net eminim ben. Hem orta sahanın çöküşü açısından hem de iyi performans alamadığımız bir bek yerine Kaan'ı oynatabiliyorduk, onsuz çok çok zorlanacağız.
Orta sahada oynatabileceğimiz gerçekten hiç bir adam yok şu noktada. Kerem Demirbay leş ötesi, Halı sahaya çağırılmaz. Ndombele reis obez, Oliveira da sakatlanmadan önce bile temposu çok düşüktü 2. yarı bile girdiğinde dili dışarda geziyordu, şimdi 3 ay ayağına top değmedi mümkün değil oynayabilmesi.
Ne yapacağız, kimi oynatabiliriz hiç bir fikrim yok şu noktada. Kötünün iyisi bile yok arkadaş takımda ne hallere düştük yav.
-
Doğru unuttum onu ben. O zaman demirbay ile devam edeceğiz. Ya da sanchez 6 denenebilir.
Şunu da eklemek isterim bay olsun kaan ayhan olsun bu adamların ellerinden gelenin en iyisini yapması dışında ek olarak Okan hocanın da burada payı bence çok büyük. Oyuncuları iyi hazırlıyor ve güven vermiş ki bu oyuncular bölgeleri değişse bile ellerinden geleni yapıyorlar. Başka oyuncu olsa ya da td lerine güvenmeseler çok rahat yarı performans verip kendi mevkimde oynadım diye açıklama yapığ kenara çekilirler. Bu sebeple Okan hoca ve oyunculara tam destek vermenin zamanı geldi de geçiyor bile
Kaan sakat sakat götürcek büyük maçlarda demirbayda anadolu takımlarına karşı uzun falan vurur.Eyüp ve gökdenizde ne verirse
En azından fizikli ve orta kesebilen bekler aldılar.Kaan dinlenir 3 marta kadar
Amirden nasıl gol yedirdi hala aklıma gelince çıldırıyorum ya
El nusrati çiğ çiğ yer oliviera yı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X