< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3924. sayfa)

-
-
maç bittiğinden beri rize de ne yapacağız onu düşünüyorum
takım öldü resmen
rotasyon yapsak demirbay oli dombili toplasan kaan etmiyor
mertens geçen yılki mata mız oldu hayırlı olsun
bakambu beyni yanmış
bay anadolu maçlarında 11 çıkmamalı
boey 2 maçtır idare ediyor yedeği yok
sol bek al birini vur ötekine
ziyech efendi afrika kupasına kadar kasmayacak kendini belli
umarım bu sefer şans yanımızda olur bulduğumuz net pozisyonları atıp 2.yarı bay la kontra kovalarız
-
valla hocam çok rahat pas verebileceği 2 pozisyon ceza sahası içinde ikisinde de topu eveleyip geveledi pozisyon kayboldu.
-
Dün 60 dk. İçin büyük takıma karşı oyun planımızı beğendim. Sonuca gidemedik çünkü Icardi dışında skor üretecek garanti oyuncumuz yok. Kerem bazen skor üretiyor bazen de net goller kaçırıyor, Zaha daha 1 maç dışında katkı sağlamadı, birebirde geçip finali yapamıyor, Tete de sadece 1 maç kurtardı, tek yönlü oynuyor, beklentimizden çok uzak ikisi de. Orta sahada Kaan ve Torreira çok iyi oturdular. Aksayan sol bek sorunumuz var. Son iki maçta hep oradan açık verdik. Ndombele, Ziyech den ben artık ümidi kestim. Tete de olmayacak gibi görünüyor, kaç maç oynadı gelişme yok. Zaha da üretkenlikten uzak. Zahanında son bir kaç maçı artık. Keremi de yerinden etti. Tekrar eski sistem Kerem solda olmalı. Devre arası Tete, Zaha, Ndombele, Ziyech, Angelino ve Nelson ile artık hangileri olursa teklif geldiğinde yollar ayrılmalı. Transfer dediğin Davinson Sanchez gibi olur, adam 40 yıllık GS li gibi. Şu an Muslera, Apo, Sanchez, Boey, Kaan, Torreira, Icardi ve Kerem i de eklersek 8 kişi iyi oynuyor. Sol ve sağ açık ve bir de sol bek olmadı, olmuyor. Bu 8 kişi o 3 kişi ye çekiyor. Devre arasında bu 3 mevkiye garanti oynayacak adam lazım, alacağımız adamlar pres futboluna uygun olmalı. Fazla kilosu olan, hazır olmayan adam lazım değil. Ndombele mesela hazır diyelim nasıl oynayacak bu sistem içerisinde, pres yapabilecek tarzda değil bi kere. Barış bile böyle büyük maçlarda istediğimiz gibi oynayabilir ama daha iş bitireni lazım onun. Zaha Zaha dediler, içinden geçer ligin dediler, otoban yapar dediler tırt çıktı, Tete 25 milyon Euro dediler bence 5 bile etmez bu hali ile. Sancheze kim laf edebilir. Adam topçunun tillahı. Okan hocanın bu sisteminde büyük takım kim olursa olsun ağzının içine pres yapmak var, seyir zevki veren, heyecanlandıran, kimseden korkmuyoruzu gösteren bir taktik. Bu taktiği fizik gücümüz arttıkça ve sorunlu bölgelere uygun oyuncu aldığımızda daha da geliştirebiliriz. Okan hocaya bu konuda güveniyorum. Bam bam bam kültürümüzü devam ettiriyoruz. Böyle oynayalım, elbette sonuca ulaşırız. Moral bozmaya gerek yok, Bayern’e yenilmek dünyanın sonu değil. Böyle oynarsak içeride Manchester ı bir kez daha yenebiliriz. O zaman da gruptan çıkarız. Çünkü bayern Manchester i yine yener.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Aynen hocam Torreira'nın aşırtarak pas verdiği pozisyonda ya gelişine vurmalıydı yada Torreira'ya geri çıkartmalıydı. Geçen maçlarda da var böyle 1-2 pozisyon. Ama yine de Icardi'dir
-
Arkadaş okanı savunanlar var hâla burda ya
70 de değiştirmesin oyuncuları o zaman da 60-65 de değiştirsin. Adamlar geliyor işte belli sen ne bekliyorsun 70 e kadar. Adamları ısınmadan 65-70 arası çağırdı zaten. Şaka gibisiniz ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam adam dün %30-40 ıyla falan oynadı sakatlığı ilerlemesin diye
açıkçası benim beklentimin baya üzerinde oynadı icardi.
rize maçında neler olacak bakalım takım bitik durumda. Nasıl çıkacaklar Rize maçına ? Rotasyon şart ama yedeklerin durumu da içler acısı
İcardi istediği kadar gol atsın, geçen sezonki İcardi değil. Bu sezon fazla havalara girmiş. Aslında eleme maçlarında ve ligdeki ilk 2-3 maçta yine güzel işler yaptı ama şu anda fiziksel olarak çok geride. Çoğu pozisyonda eli ayağı birbirine dolanıyor.
O yorgunlukla dün arkadaşlarla izlerken de söyledim. Atacak olsalar şimdiye kadar atarlardı bu adamlar diye. max 55 de Zaha ve Tete ikilisini almamız lazımdı. 70. dakikalar Bayern için çok geç şahsen dün gördük de tersten.
-
milliyetçi ayakları yapıp arapça reklam çekerim kanka para bitti kanka
Club Regista on Xtwitter
Fenerbahçe Üniversitesi’nin Arapça yayınladığı reklam filmi.https://twitter.com/ClubRegista/status/1717129937369379290 -
Şımarıklığınız harbi sıktı artık ya Icardi denen adam olmasa bu maçı hiç oynayamayacaktın. Ulan biri gider fedakarlık yapıp iğneyle maça çıkıp 90 dk oynayan adam laf eder diğeri gider her maç 3 senedir double double yapan takımı küme düşmekten kurtarıp şerefini kurtaran adama laf eder harbiden haketmiyorsunuz en ufak başarıyı. Size bakambu aydın yılmaz falan müstehak
-
Abi takımda bencillik var malesef.Mesela kerem dün teteye çıkarsa torreria zahaya çıkarsa bambaşka şeyler konuşuyorduk.Derbide de angelino yaptı aynısını
Takımda malesef yıldızlaşma sorunu var.Okan hocanın oyunculara bu pozisyonları tekrar tekrar izletmesi lazım
-
e fb nin ünisi bu kadar olur işte, ne bekliyorsun ki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim anlamadığım bir nokta oldu dün özelinde. Taraftara sorsak yenilmemiz gayet normal bir sonuçtu. Herkes hemfikirdir bu duruma sanıyorum. Fakat dün yenildikten sonra sanki grupta işlerimizin çok zor olduğunu düşünmeye başlayan insanlar okudum. Hani Utd veya Kopenhag ile berabere bile kalamayız kafasına bürünmüşüz.
Utd galibiyetinden sonra Bayern'e 1 puan kafasına çıkmış olabiliriz ama bu takıma 0 çekeceğimiz zaten gruplara girdiğimiz andan beri bilinen bir şeydi. Esas rakiplerimiz Kopenhag ve Utd'a yenilmedik. Yine yenilmezsek zaten ikincilik için en büyük adayız.
Şuan tek yapmamız gereken o 1 puanı alabileceğimiz bir oyun bulmak. 60 dk. full pres yapmak yerine daha dengeli bir oyun oynayabilmek. Lazio deplasmanında bir puana ihtiyacımız vardı ve aldık mesela. O tarz Kopenhag'dan niye bir puan alamayalım ki? O yüzden moral bozmaya gerek yok arkadaşlar.
-
Oynanan oyuna göre yorum yapılıyor her 3 maç içinde oyunu koparacak duruma geldik ama yapamadık.Bu nedenle futbol sonuç oyunudur karamsarlığa düşülmesi normal.Kopenhag ve manchester’i yensek 6 puan ile kafa çok rahat gidecektik.İc saha performansımız deplasmana göre daha kötü bence bu nedenle Manchester 3 puanı bizden alabilir.Son maç Kopenhag a kalacak görünüyor.
Umarım zaha ısrarını sürdürmez takımın oyun dinamiği bozuluyor ve işleyen oyun sürdürülemiyor.Gecen seneki kadronun üzerine sanchez,fred ve istemedikleri vecino dahi alınsa kadro daha iyi iş yapardı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok üstüne yorum yapılacak maç değil oynayabileceğimizi sonuna kadar oynadık hatta fazla zorladık bir türlü topu ağlara gönderemedik.
Takımın golcü ayak sorunu var Icardi tek başına kalıyor. Kerem gününde olmayınca zaten bitiyoruz.
Dedik skor yapan 10 numara alınsın gerek yok dediniz. Taraftar olarak tutturduk Torreira yanına adam diye ama kaan bile tuttu işte orayı o kadar da elzem değilmiş.
Asıl önemli olan skor yapan 10 numara eksiğiydi. Şimdi uğraş dur kim atacak golü.
Dün Kaan-Torreira ile Bayern'i sahasına hapsettik ama Icardi'ye yardım edecek 10 numara olmadığı için tıpış tıpış teslim olduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 25 Ekim 2023; 14:15:17 > -
Bitiricilik sorunu var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dünden beri zaniolo kadroda olsaydı neler olurdu diye düşünmeden edemiyorum
Sorarlarsa Cumhuriyetin son kalesi dersin kim bilecek xd
Bayern maçına 0 yazıyorum. Kalan 3 maçtan united'ı yenersek 2. United'e yenilir, Kopenhag ile berabere kalırsak 3. oluruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X