< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3926. sayfa)

-
-
şu ziyeşle ndombeleyi yollayın devre arasında
zaha boey vs görücek olumsuz etkilencek senede 10 maç 70lerde girip hafif cardio yapsam 3 milyon cepte ne güzel ohh diye düşünmüyolarsa birşey bilmiyorum
gözdağı vermek lazım ki diğer oyuncular aklının ucundan geçirmesin
-
Kazımcan ile devam eder umarım yerli olması da avantaj , Angelino'nun bir artısı yok. Umarım Rize maçında da Icardi dinlendirilir. Sakatlık vs durumunda gol atamayız
-
oliviera+ndombele+ziyech gönder 8 milyon euro maaş bütçesi açılacak
nelsson gönder 10 milyon bonservis
bu paraya 1 tane okan buruk a tam uygun balkan veya afrikalı press topçu alırsın üstüne de kadro dışı kalmış tilemeansı çek kadro çağ atlar
-
Keremi eleştiriyoruz falan ama takımdaki dikine oynayıp gol pozisyonu yaratabilen tek oyuncumuz Kerem
Keremden daha iyisi gelmedikçe Kerem zor kesilir. Bende çok eleştiriyorum ama kendisini geliştirmesi için. Zaten şu golleri atabilse saniyesinde Avrupa takımlarında teklif alıp giderdi.
Yani kısacası keremden daha iyi birini bulmadıkça kerem ile oynamaya devam edicez çünkü elimizdeki üretken tek adam Kerem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben devre arası Zaha ile de yolların ayrılacağına inanıyorum
bu adam bize çok fena masraf olacak maaşını almadan da gitmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanatlar afrikalı olacak bizim için en iyi çözüm bu. Gedson-Onyekuru-Keita-Bruma gibi oyuncular bulduk gene öyle bi çözüme gidilmeliydi. Hepsi yeri geldi mi terso yapan futbolculardı, Tete biraz vur eline, ekmeğini al tarzında bi futbolcu.
-
ben zahanın gözünde ki hırsı görebiliyorum yatmaya kesinlikle gelmedi başarıya aç sadece büyük takım oyunu oynadığının farkında değil kontra bekliyor sürekli
sadece kerem kaçırdığında aşırı tepki veriyo onu bırakması lazım sen türk taraftarı değilsin icardi kaçırdığında böyle yapmıyor
-
65 dklık hocalık olmaz. oyun zaten iyidi herkes kabul ediyor. ama futbol sonuç odaklı oyun.
bütün yorumcuların dediği gibi 65den sonra kendi takımının pili biteceğini biliyorsan oyunu 1-1 e kabul etmeye çevir. 1 puandan olduk eleştiriler buna.
-
Ben işe yarayacağını düşünmüyorum. Biz pres takımıyız çoğu oyuncu bunu kabul etmiyor veya hoca adapte edemiyor. Bizim takım hiç kontra çalışmıyor ne zaman kontralık pozisyon olsa sadece kerem ileri çıkıyor..
-
Hocam burada vurursun zaten o açıdaki adamı görüp hızını kestirip atmak kolay mı?
-
Zaha'nın oyunu daha ne kadar olumsuz etkilenebilir ki?
-
valla hocam ben mazeretlerle ilgilenmiyorum
bu takımın orta saha sorunu bu yaz değil önceki kıştan itibaren var o devre arası dönemi de gidip zaniolo aldılar orta saha almak yerine limit sorunu yokken
sonuçta hiç alınamasa hadi limit vs yedirirsin yoktu alamadın e aldığın 4 oyuncuya 3 er 5 er euro maaş verip hepsi patlak çıkınca inandıramazsın
manu devreye girmese 20 25 e amrabat çekiyorduk diyor erden başkan olmayabiir tamam da bu adamın alternatifi nasıl 32 yaşında vecino oluyor ki onu da alamadın gidip bize maliyeti en az 4 euro ya dombili çekiliyor son gün
bu nasıl plansızlık
şampiyon takımdan oyuncu satamadın dünya kadar kiralık gönderdin hemen hepsi geri gelecek allahtan pendik başkanı acıdı 3 euro ordan geldi morutzan satışında ne olduğunu sonra anlayacağız
-
Nbombele devre arası geldiği an sözleşme fesihi yaparız. Ben Nbombeleye koşuda tur bindiririm.
Kiloluların bir koşusu vardır ya ayakları ağır çekim zıplaya zıplaya koşmaya çalışır ama koşamaz.Nbombele'de o koşu var. Bu adam futbolu kafasında bitirmiş.
Leminayı yoklarız gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 25 Ekim 2023; 16:1:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
redditte tottenham yorumlarını okudum ndombele premier lige adım attığı ilk senede bitirmiş kafasında futbolu
ilk yüklü kontrattan sonra antremanları aksatıp paranın keyfini çıkarmaya başladı yazıyolar
onlarda çok tecrübeliler tonlarca para döküp kaybolan transferleri bizden daha iyi biliyolar biz kumar oynamadık aslında almış olmak için aldık herifi erden timur çok baskıdaydı
-
Devre arasına kadar böyle gidip gerçekten faydalı olacak 2 oyuncu almak lazım.İkinci yarı daha vites yükseltmemiz lazım.
-
Güzel futbol oynadık. Yapacak bir şey yok elde gelen bu. Herkes Galatasaray'ın son 20 dakikada gibi futbol oynayacağını düşündü ve yanıldı. 70 dakika oynanması gerektiği gibi bir futbol ortaya koyduk. Sonuçta Bayern ile oynuyorsun. Dünya üzerindeki en takımlardan biri. Tecrübe ve kondisyon bir yerden sonra fark ediyor. Mesela Kane'in attığı golün aynı pozisyonunu ilk yarı Kerem yaşadı tribünlere attı. Kane ise tek tıkla filelere yolladı topu. Aralarda dağlar kadar fark var. O yüzden bu adamlar bir tane oyuncuya 100 milyon euro veriyor.
Sorunlarımız var gözle görülür biçimde. Kanatlarımız gerçekten formsuz. Zaha, Tete, Ziyech hala hazır değiller. Lig için idare ederler ama Avrupa arenasında bu adamların bireysel yeteneğine ve kondisyonuna ihtiyacımız var. Zaten kanatların form durumu bekleri çok etkiledi. Boey ve Kazım hücuma çok destek sağladığından bir yerde artık bittiler. Sonrası zaten Sane ve Coman'a kaldı. Takımı çok rahat hücuma çıkarıp aldılar 3 puanı.
Peşpeşe Bayern ile oynamak biraz gruptan çıkma şansını etkiliyor. Dün Kopenhag berabere kalmayı başarsa grupta işimiz baya kolaylaşırdı. Bayer'ni deplasmanda yenebilir miyiz? Zor ihtimal. Ama son 2 maç gerçekten final kıvamında olacak.
-
belki sakatlanmasa gününde icardi dün 2 gol atabilirdi
yinede iğneyle maça çıktığı için fbjk tarihinden büyük bi topçu. tek başına ikon olduğu için bu iki klüpten fazla taraftar toplamıştır 2 senede. helal olsun
-
Arkadaşım Bayerne karşı 90 dakika hücum edebilecek takım yok denecek kadar az.Oyuniçi dinlenme ve beraberliği garantileyeceksin.Soyunma odasında Tete yi oyundan alacaksın.
75 dakika oyuncu değişikliği için beklemeyeceksin.Orta sahadaki adamlar bitti kazımcan baygınlık geçirecekti.O dakikadaki pozisyonda zaten Kazımcan topu kaybetti.Tv de izlerken gol yedik demiştir bir sürü insan.Tekrar diyorum zamanında oyuncu değiştirip oyuna taze kan soksaydı.Gerekli taktiği uygulasaydı en kötü berabere kaldık.2 yi atmadan önce Bayern zaman geçiriyordu.Koskoca Bayern zaman geçiriyordu arkadaş.Adamlar yürüye yürüye goller attı.Harry Kane sahada yokları oynuyordu.1 gol 1 asist yaptı bu adam taktik ve teknik becereksizliğimiz sayesinde.40 yılda bir Bayerni böyle yakalamaşsın maçı hediye veriyorsun.Almanyadaki maçta ilk 60 dakikadaki topu oynayabileceğinimi sanıyorsun.Geçmiş olsun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 25 Ekim 2023; 16:31:6 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ndombele ve Hakim Ziyech kesinlikle eski takımlarına gönderilmeli.
Ndombelenin kilo problemi gözler önünde.
Hakim ise kendini halen Ajax'ta zannediyor. Sol çekip orta açma düşüncesi yüzünden bize zarar veriyor. Sadece Sanchez bu transfer döneminde tuttu.
Bakambu bu takımın topçusu değil.
Halil bu takımın topçusu olamaz. Forma için savaşsa oynardı birazcıkta olsa(ligde)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X