Dışardan bir gözle baktığımda gs'nin en büyük yanlışı yaz transfer dönemiydi. Ne kadar free oyuncu varsa aldılar. Tete, Zaha, Ziyech gibi oyunculara sana CL'de başarı getirsin diye almıyorsan zaten o paraları vermenin anlamı yok. Kaldı ki bunlar bence ihtiyaç bile değildi takım adına. Zaha özellikle hem yıllarca konfor alanından çıkmaması hem de hamstring durumu onu belli ki eskiye döndüremeyecek. Ndombele'nin kilodan yürüyecek hali yok, Angelino çok kötü. Erden Timur çok başarısız bir politika seyretti. Sanchez dışında bir tane verim veren oyuncu yok. Abdülkerim, Icardi, Toreira gibi iki oyuncu daha olsaydı dün gs bence maçı kaybetmezdi. Ama orantısız pres 55'te takımın pilini bitirdi. Özellikle böyle takımlara karşı bulduğunu kaçırma lüksün yok. Bunu yaptığında maçı kaybediyorsun. |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3925. sayfa)

-
-
İcardi baba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Millet takımdaki bitiricilik problemini farketmeye başladı da ondan hocam.
Güzel oyun göz boyamasın, skor yapamadığın sürece güzel oynamanın bir anlamı yok.
Böyle giderse geçen sene ki FB gibi anca yıl sonu kendimizi kandıracağız ama şu kadar gol beklentimiz vardı, en çok şutu çeken takım bizdik falan diye.
BJK maçı 27 şut 2 gol, 1i penaltı
Bu maç 20 şut 1 gol, o da penaltı
Ankaragücü maçı 35 şut 2 gol, biri kendi kalesine
Bu gidişatla bu sene işimiz çok çok zor, şimdiden yazayım. 35 şut bulduğun maçı bile ıkına ıkına yeniyorsan bu takım kabız demektir, tüm golleri Icardi'nin atmasını bekleyemeyiz.
Yahu Bayern Münih'in Bochum'u 7-0 yendiği maçta 24 şutu var, biz şaka gibi Ankaragücüne 35 şut çekmişiz bırak 7'yi 2 gol zar zor attık adamların kendi kalesine göndermesiyle anca.
-
Bu maç Okan hocaya yazar.En kötü berabere kalacağımız maçı adamlara hediye etti.İlk 45 dakika koskoca Bayerni sahadan sildik.Soyunma odasından başlayarak gerekli oyuncu değişiklerini ve oyunu okuyabilseydi en kötü berabere kalırdık.Takımın başında bende Samsunsporu,Pendiği vs...geçerim.Hocalık böyle maçlarda belli oluyor.
Staddaki taraftarımızı tebrik ediyorum.Harika performans gösterdiler...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Parasal durumdan dolayı böyle oyunlara yöneldi erden bey.Çünkü gs nin limiti yoktu verecek.Bedelsiz ve kiralık oyuncular limite girmiyor.Sponsorluk anlaşmalarıda önümüzde ki sezon devreye girecek.Davison cl ye kalınmazsa alınmaycakmış zaten
Bedava bütün oyunculara yöneldik.İyi formda olanları malesef ikna edemedik.Son gün paramız oldu fakat orta saha kalmadı piyasada
-
Geçen senede takım böyleydi hocam sonra Başakşehire bi patladık, takım açıldı
bu sene de bir takıma patlayacaz ama kime bakalım
ben deplasmandaki Bayern maçını dün oynadığımız maçtan daha rahat geçireceğimizi düşünüyorum çünkü Galatasaray tam bir deplasman takımı. Geçen burda konuşmuştuk Galatasaray deplasmanda hep daha rahat oynuyor geçen sezon da bu sezonda. İç sahada çok istekli oluyor ama gol bulamıyor. O yüzden deplasman maçında ben Bayern e gene zorlu dakikalar yaşatacağımızı düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Limit problemi Nelsson gibi düşünülmeyen oyunculardan çıkılarak da aşılabilirdi aslında. Ya da maliyeti düşük scouting işleri yapılabilirdi. Bu biraz kolaycılık açıkçası yönetimler için.
-
Ankaragücü maçında kaleci cidden çok ekstra oynadı.Dengesiz herif 2 gol yemiş geçmiş geçen istanbul spordan.Bize gelince çıkarması imkansız olan 3-4 pozisyon var
-
Dünden beri Kerem çıksın gitsin diyenler gördüğümden yazmak istedim. Arkadaşlar bazı td lerin takımı etrafına kurduğu oyuncular vardır. Bunlardan biri de Kerem. Okan hoca gitmediği sürece Kerem i oynatmasın vs demeyin çünkü öyle bir şey çok kötü bir performans vermediği sürece olmayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 25 Ekim 2023; 14:39:38 > -
Şimdi asıl merak ettiğim İcardi sonraki maçlara çıkabilecek mi?
Sakatlığı bayern maçından sonra ne durumda acaba?
-
Böyle oynayacaksa fedakarlık yapıp iğneyle maça çıkmamalıydı zaten. İlk cümleye cevap bile vermiyorum çünkü okuduğunu anlamamışsın.
-
Hocam dediğim gibi clye kalınmadan nelsson satılmak istenmedi.Davinson uyguna gelince alındı.25m beklendi nelsson için.Yaz başı bence gelirdi o para ama gelmedi
Geçen sezon yaptığımız tüm scoutingler başarız oldu.Zaten çok az limitle icardi-kaan-kerem demirbay aldık
-
Şurada bencilik yapan oyuncu kesilir.Boş kaleyi kaçırmasından daha çok sinirlendirdi beni
-
kendini korumak için sığındığı liman limit işi
adama sormazlar mı bu bonservisi elinde orta saha topçusu yok muydu diye
zaha tete çalım için alındı aynı zaniolo gibi kimse kendini kandırmasın
ayrıca madem limit mevzusu var 5 euro ya kiralayacağın yere 20 ye sat gitsin zaniolo yu
nelsson a 15 beğenmiyorlardı şimdi 10 teklif belki gelecek
transferde sadece bu yaz değil devre arasından önceki yaza kadar çok fiyasko var ama icardi o kadar çok şeyin üstünü kapatıyor ki konuşulmaya ihtiyaç duyulmadı şimdiye kadar
-
Kesilir kesilmez o ayrı bir konu. Ben sadece td ün kendimce tahmin ettiğim düşüncesini aktarmak istedim. Yoksa o tartışılır tabii.
-
Bence oyuncular birbirine iyice alıştıkça bu durum tersine dönecek. Kanatları komple değiştirdik üstüne Kerem yeni pozisyonda oynuyor. Birbirlerinin nereye kaçacağını falan daha yeni yeni alışıyorlar. Saçma pas hataları falan oluyor hatta ileride.
Kasım ayından sonra aynı şekil devam ederse o zaman katılırım hocam bu düşünceye.
-
Bonservisi elinde bize lazım olan orta sahalar;
Tielemans,Kamada.
Her ikisinide yokladık son ana kadar tercih etmediler.Bonservisi ucuz paradesi 2 ay almaya çalıştık.Niye kiralamadık dersen kiralancak isimleride son ana kadar yokladık. Amrabat manu yapmazsa kiralancaktı.Son gün paran var ama oyuncu kalmadı tutarsa diye ndombele tercih edildi
Zanioloyu 20 ye satmak nedir.Adamı zaten 15 e aldın 1 yıllık maaşı ile 17m ödeyecen.Romaya pay verdikten sonra eline verdiğin para geçecek sadece ?
Bunu kim yaparsa çarmaha gererler.Nelssonun 20 ye piyasası vardı.O zaman satılsa cl ye kalırmıydı gs.Molde maçı sonrası gitmeliydi
Ayrıca bankalar birliğinin para kesmesinide saymıyorum bile
Zaha neysede tete rashica yerine daha karlı görüldüğü için tercih edilmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 25 Ekim 2023; 14:59:56 > -
Angelino’nunki eşeklik ama Kerem o pozisyonda Tete’yi görüp pas çıkarabilecek yetenekte olsa zaten Bayern’de oynar :)
Çok yoğun pres yaptığımız için mi bilmiyorum çok kötü şut atıyoruz. 3 küsür gol beklentisi üretip 1 gol atmak (penaltı) negatif anlamda sınırları zorlayan bir istatistik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 25 Ekim 2023; 14:59:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O koşuyu icardi atsa inan saniyesine çıkartı o topu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X