Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3809. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.996.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38073808380938103811
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gece gece beni Galatasaray perileri bastı. Marşları açtım arkadan çalıp duruyor bayern maçını aklımdan oynuyorum

Hayatımda hiç maça gitmedim. Acayip gaza geldim passolig başvurusu yaptım şuan. Evdeki manu macına gitmeyi düşünüyorum

Ödeme ekranında Promosyon kodu var

Ödemeyi yapmadan sorayım dedim. Elinde promosyon kodu olan var mı ? Nereden bulabiliriz? Yarına kadar bekleyip ödemeyi yapacam

• Necdet_Pek kullanıcısına yanıt
    2004 yılında porto, real li gruptan ikinci olarak çıkmıştı.

İkinci turda manu yu, çeyrek finalde lyon u, yarı finalde deportivo yu, finalde ise monaco yu yenerek kupayı almıştı.

Real çeyrek finalde monaco ya elenmişti.

Tabi ki böyle birşey kolay kolay tekrardan gerçekleşmez. Ama daha önce gerçekleştiği içinde imkansızda değildir.

Futbol şansı, kura şansı bir kez daha denk gelirse neden olmasın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Icardi'njn benim anladiğım en az 2 hafta dinlenmesini gerektirecek bir sakatligi var.

Iğne ile oynatilip o zorlanan yerde yirtik olursa, iyileşmesi aylar sürer. Riske atilir mi? Bence atilmamali.

Çok koşma gez buldugunu yaz mi doyecek okan hoca?

Icardi bunu da yapabilir yani:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 24 Ekim 2023; 0:29:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt

Haklısın her şey olabilir, yenilebiliriz de, süpriz de olmaz. Ama maça çıkmadan ezilen ezikler gibi olmayı kabul etmek çok zor.

Kendi ezikliklerini, mücadele etmeden yenilmeyi normal göstermeye çalışan, beyinleri Icardi'nin eriyen göbeği kadar çalışmayanların postlarını okumak insanın ağrına gidiyor.

• Wesker0005 W kullanıcısına yanıt

Olay aynen budur bence de. Mücadele etmeden teslim olanların gideceği bir yer yok. Bugün çıkar oynarız, elimizden gelenin en iyisini yaparız, olursa tarihe geçeriz, olmazsa zaten kimse ayıplamaz. Ama denedik, mücadele ettik deriz.

Hiç bir rakibi hafife almamak gerekli, elbette dediğin gibi Bayern, City gibilerini asla hafife alma şansımız yok. Favori onlar biliyoruz. Benim emin olmak istediğim konu, çıkıp mücadele etmek ve teslim olmamak. Maçtan önce teslim olanların anlamak istemediği konu da burada. Sanki çıkıp Bayern'e 5 atarız diyen varmış gibi ahkam kesiyorlar.

Unuttukları konu ise, sadece Galatasarayımızın değil bu ülkenin tarihi dünya devlerine teslim olmayarak yaşanan zaferlerle dolu.

Mücadele edelim, oyunumuzu oynamaya çalışalım sonuç ne olursa olsun kabulümdür.

• Ya hak diyerek oynayacağız fark yersekde üzülmem çünkü karşıda barcelona'ya 8 tottenham'a 7 arsenal'e her sene 5, 6 gol atan bir kulüp var.
    Ha umutsuz muyum ? Değilim
    Ama sonuç kötü olursa da üzülmem çünkü rakip futbolun manyağı bayern

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐DarkWeb Haber on Xtwitter
    1997 yılında kurulan Amerikalı rock grubu Saves The Day, İngiltere'deki konserine Galatasaray formasıyla çıktı.
    https://twitter.com/Darkwebhaber/status/1716444128421036353
  • Hadi bismillah..

Hazırız.. yeneceğiz inşallah. Yenemezsekte berabere kalalım..

Yenilirsek, canları sağolsun. Yeter ki hırs olsun.. yeter ki!

Totemlerimizi yapalım..

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

BONUS:

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐kerem bayernstreamable
    kerem bayern
    https://streamable.com/4katnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 24 Ekim 2023; 1:4:57 >

• Bücür Ayetullah ve avaneleri çıldırmıştır şimdi.

• Biri vardı ya, yaşıda büyüktü.. Icardi ile kıyaslanıyordu..

Nerede yahu o adam? düşünüyorum.. düşünüyorum..

aaaaaaa dur!

UEFA'nın UEFA yı kazanamayanlar, bir adım öteye gidemeyenler için başarılı olma fırsatı verilen konferans ligi.

İsterlerse bayern avatarı alsınlar, isterlerse yenilirsek zil takıp oynasınlar.

BİZ Bayern Münih ile OYNUYORUZ KARDEŞİM...

Siz ise SEYREDİYORSUNUZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 24 Ekim 2023; 1:40:29 >
  • Aslına bakarsan pek de gaz vermek için değil zayıf noktalara çalıştığını söylemiş oda.

• Exxena üye olunca 10 gün bedava diyor. Üye olunca para cekiliyomu hemen. Yoksa 10 gün bitincemi cekiliyo. Ve 10 gün bitince iptal edersem noluyo varmi bilen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç 3-1 3-2 biter.Yeniliriz.

• KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt
    1tl alıyor.

• icardi var mı yokmu şimdi, kafalar karışık. &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• İlk yarıdan 2 gol atmamız lazım.. yoksa işimiz çok zor.

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ayşenuryoutube
    Mustafa Cengiz-İNNA FETAHNA LEKE FETHAN MÜBİNA...
    https://www.youtube.com/watch?v=pekEk5I6y8I&feature=youtu.be
  • instagram
    SedatSports on Instagram: "Galatasaray (İskender Büyük) Bayern Münih (Cevat) kurtlar vadisi edit İstanbul #kurtlarvadisi #bayernmunih #galatasaray"
    https://www.instagram.com/reel/CyBr2HgIGnk/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bu akşam had bildireceğiz

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

manu maçına gitme şansın sıfır

• Şuan en formda forvetlerden biri harry kane ,özellikle ceza sahası dışından şutları çok etkili.

• 
Sayfa: önceki 38073808380938103811
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.