Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3811. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.996.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38093810381138123813
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayern i bir daha bu kadar kötü yakalayamayız

Bu akşam bunları yenip herkese Galatasaray’ın gücünü göstermek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extra Futbolyoutube
    🔥 Thomas Tuchel, Galatasaray'ı ManU galibiyeti sorulunca uzaklara daldı, derin bir iç çekti!
    https://www.youtube.com/shorts/etBAZQ38q00?si=P3hve2CJtsqMouXl

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Süper lig ikincisi gsye Avrupa maçında başarılar dilerim.

• Beyler gidip 10 senedir sampıyon olamayan 15 senedir CL ye katılamayanlarla gidip forumlarında kavga edip boşuna ceza almayın.

Lugano gitti fener bitti sadasda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkness12 kullanıcısına yanıt

sorsan laf etti abisi..

• darkness12 kullanıcısına yanıt
    Son Şampiyon olarak teşşekkür ederiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PalabıyıkRocky kullanıcısına yanıt
    Fenerle oynadığı zaman yaparsın iddaanı. Biraz akıl yürütsen adil iddia olmadığını kavrayabilirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alvimopan1 kullanıcısına yanıt

Biraz akıl yurutsen arkadaşın mesajına bakardın.

• PalabıyıkRocky kullanıcısına yanıt

Sende delikanlısın ya size hazırlık maçında yorulmadan 6 atan takımı yenicez lafını duyduğunda hemen sınırsız ban iddaası yapıştırdın &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• Rüyamda gördüm dk 82 0-0 icardi penaltı kullanıp kaçırıyordu sonra uyandım büyük ihtimal kaçırdığı penaltıdan 3 dk sonra gol atıp 1-0 yenecektik :D

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt

Hafta sonu lig maçına baktım. Stoper deki de light ın üzerine gitmek lazım, Mainz maçında sürekli ordan şans kovaladılar. Adamların az şansı olsa 3-2 veya 3-3 rahat bitecek bi maçtı. Ki bunları atabilseler belki bi come back olabilirdi. Son maçı iyi analiz etmişlerdir umarım.

Fatih hocamın da dediği gibi "Topun olduğu yer bizim için pozisyon... Topu oynatmayın."

Düsturumuz bu olduğu sürece yenilebiliriz, mücadele edelim, savaşalım yenilirsek zaten Bayern in gruplarda kaybetmediği 35. takım oluruz. Diğer 34 rakip arasına bizide katarlar.

Galibiyet alırsak Avrupa nın hepsi bizi konuşacak, bunun bilince olduğunu düşünüyorum oyuncularımızın.

Gazamız mübarek olsun...

• Bu akşam inş keremden iyi oyun izleriz

karşısında kolay top kaybı yapacağı takım yok biraz garanti oynasın çok absürt bi istek ama var bi umut bu çocuktan..

• Sizin gibi başka birşeyler yemeyelim de &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• O enayilik jekeme has bi özellik.

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
  • Sagdan ilerle belki para bulurda kulübe yardım edersin. Menemene katkı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İcardi’nin kaçırdığı penaltıdan sonra balkondan düşüp iki kolunu da kıran bir Galatasaray taraftarı, doktordan rica ederek alçısını İcardi’nin gol sevinci şekilde yaptırdı. &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• 
Sayfa: önceki 38093810381138123813
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.