Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3810. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.996.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38083809381038113812
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1TL çekiyor. Sanal kart oluşturup onunla işlem yapmanızı öneririm. İptal etmeyi atlamanız durumunda kötü sürprizle karşılaşmayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bayern arkadaşlar bu uçmaya gerek yok, ayağımız yere bassın ufak sıyrıklarla kurtulmaya bakalım.
    Bizim hedef maçlar Bayern değil ,gerçi grupta kimsenin değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İcardiyi riske etmek saçma olur sizin açınızdan. Bence zaten kontra oynamak gerekiyor. Onun için de Barış tete zaha kerem 4 lüsünden 3 lü kombinasyon çıkartıp. Orta sahayı kalabalık tutmak lazım.

Torreira kerem demirbay kaan önde o hızlı 3 lü kontra kovala full bitti gitti

Arsene wenger vardı bir ara hatırlarsınız arsenalı barça bayernle denk oynatmaya çalışır 6 şar yiyip evine dönerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68B1DC32C -- 24 Ekim 2023; 8:50:37 >
  • Dün gece kendimden geçmişken kazanacağız şu bu falan dedim ama sahaya 1-10 taktiğiyle mi çıksak acaba diyorum

Muslera
    Boey Nelsson Sanchez Apo Kazımcan
    Kaan Demirbay Torreira Ndombele Kerem

10 tane defans oyuncusu bulmakta zorlandım. Kerem en azından mücadele eder.

Taktik:

Munih'in yarı alanına geçmek yasak. Dikine pas yasak. Muslera'ya geri pas çok zorunlu değilse yasak. Ofansif oynamak yasak. Herkes yüzde 100 defansif oynayacak.

Hedef:

Maksimum 3 farklı mağlubiyet. 0-1 yenilelim öpüp başımıza koyarız.

• maçı azerbeycan kanalı cbc verecekmiş.&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐www.habersarikirmizi.com
    Galatasaray - Bayern Münih maçını şifresiz yayınlayacak kanal belli oldu!
    https://www.habersarikirmizi.com/galatasaray-haberleri/galatasaray-bayern-munih-macini-sifresiz-yayinlayacak-kanal-belli-h13875.html
  • Totemse saygı duyarım

• creep32 kullanıcısına yanıt
    Hocam adamlat çok güçlü. jk olmak var bu işin ucunda. Totem değil ama işim esprisi tabi; Kerem yerine Icardi de olabilir, kalbiyle mücadele ediyor daha iyi defans yapabilir.

• hasanmerto kullanıcısına yanıt

İcardinin bayernden önce bjk maçında çıkması lazımdı...

• Boşver dostum bukadar dert etmeye gerek yok gs öyle bir takım ki reale 4 4 demişligimizde var chealseden 5 yiyip uefa kupası almişligimiz da en kotu halimizle psgden 4 yedik, bence de yenilme ihtimalimiz çok yuksek ama aksam öyle bir maç olacak ki acaba mı diyecez gibi geliyor bana ✌️

• instagram
    FUTBOL | MİZAH | KOMEDİ on Instagram: "Derbi skor tahminlerini alalim......#galatasaray #besiktas #fenerbahçe #icardi #aboubakar #ziyech #ghezzal #muslera #okanburuk #burakyilmaz #süperlig"
    https://www.instagram.com/reel/Cylb4qMNLkB/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

jk'nın Hasbulla'ya benzetilmesini esefle kınıyorum; bu Hasbulla'ya hakarettir; Hasbulla da jk'DAN büyüktür.

• Valla çok fark yemeden yenilelim gerisi mühim değil ya :D tüm dünya basınında bayern - GS logolu haberler dolanıyor :D bundan daha iyi reklam mı olur 100m takipçili şl hesabı sabah akşam bizi paylaşıyor 3 farkdan çok yemeyelim kafi

• PalabıyıkRocky kullanıcısına yanıt

Biz bu aksam yenince zaten sizi hayattan banlamis olacagiz!

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

KONSANTRASYON!!!!!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

Yemedi demenin farklı yolu...

• Zaten ya 4-6-0 başlayacak,yada bayır domuzumuzu&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ ileriye atıp boğuşacak.

İcardi konusunda katılıyorum Bayern maçları puan almak deveye hendek atlatmaktan daha zor.

İğneyle falan sahaya çıkartıp iki haftada iyileşecek sakatlığı iki aya yayma riski de var.

Fikstür de öyle denk geldi ki arkadaş ,derbiden çıkıp Bayern' ile oynuyoruz, sonraki şampiyonlar ligi maçı da Bayern deplasmanı.

Aman diyeceğimiz hafta yok resmen

• Merhaba. Biraz konudan bağımsız olacak ama bir rahatsızlığımı dile getirmek isterim. Bu taraftar forumuna yeni geldim sayılır. Yeni keşfettim ortamı diyelim. Galatasaraylıyım. Çocukluğumda Neuchatel maçını TV den canlı izleyip Galatasaraylı olduğumu varsayarsak uzun yıllardır bu takımı tutuyorum. Ama gördüm ki burda takım başka türlü tutuluyor. Taraftarlık holiganlığa doğru gidiyor. Takımın sana göre bir eksiğini hatasını söylesen, yetersizliklerini söylesen tu kaka oluyorsun, fenerli oluyorsun anında. Muhtemelen Fenerbahçe bölümünde de aynı şeyler oluyordur. (Bitmedi içimizdeki İrlandalılar)

Sezon başından beri 16-17 maça çıktık herhalde avrupalar dahil. Sistem sorununu çok kafama takmıyorum. Sistem zamanla oturur. Ama sıkıntı kadromuzda. İdeal alternatifli kadroyu kurduğumuz zaman zaten Okan Hoca buna en uygun sistemi oturtacaktır takıma. Yeni transferlerde Sanchez dışında elde avuçta birşey görünmüyor. Eskilerden geçen senenin iyilerinden Nelson ve Oliverira'yı kaybettik diyebiliriz. Hadi Nelson'u Sanchez ile hallettik. Geçen sene şans mı diyelim ne diyelim yapılan transferler cuk oturdu ve herkes iyi de oynadı. Bu sene vites arttıralım derken aldığımız adamlar hala soru işareti. Keşke az ama öz transfer yapsaydık. hayati bölgelere yapsaydık. Sol bek için tüm dünyayı tarasaydık da düzgün birini getirseydik. Torreira'yı yalnız bırakmasaydık. Bakambu'yu, Tete'yi, N'dombele'yi, Zaha'yı, Ziyech'i bunlara hiç bulaşmasaydık. Kötü demiyorum. Bize hazır adam lazımdı. 1-2 Tane iyi ve de oynayan adam gelseydi. Galatasaray, rehabilitasyon merkezi değil beyler. Futbol kulübü. Bir adam geldi bizde kendini buldu diye bütün sorunluları toplamanın alemi yok. Avrupa'nın 6. büyük ligi biz olacağız diyorlarsa biraz profesyonellik.

Son olarak. Bayern maçı yenmemiz sürpriz dediğim için fenerli demiş bir arkadaş. Desin. Futbol çokca matematik azcık şans işidir. Bayern sadece bizim grup değil herkes için büyük lokma. Gelene gidene 5-6-7 atmayı da seven bir ekip. Adamların öyle bir fetişleri var. Kopenhag dayandı diyorsunuz. Kopenhag başka bir futbol oynuyor sen başka oynuyorsun. Onun futbol tanrıları ile seninkiler çok çok farklı. Karşılaştırma mantıksız. Her rakibi kendi arasında değerlendirebilirsin burda. Bir de şöyle bir gerçek var. Galatasaray büyük maçları sever. Farklı bir havayla çıkıyor futbolcular doğal olarak. Efor performans bu maçlarda max. düzeye çıkar. İnşallah ilk gol veya goller bizden gelir ama yiyeceğimiz gol veya goller erken gelirse düşüş de o hızla olabilir. Fazla hırsın düşüşü de kötü olur. Hezimeti getirebilir. Listeye bir Bayern galibiyeti eklemek dileği ile.

• Bu ülkede Bayerni yenme ihtimali olan bir takım varsa oda Galatasaraydır.Zor olduğunu hepimiz biliyoruz ama imkansız değil.Ligde 13. olduğumuz sezon bile çok iyi sonuçlar almıştık avrupada.

Her türlü sonuç için ben takımımdan razıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanbagiscan -- 24 Ekim 2023; 11:1:16 >
  • PalabıyıkRocky kullanıcısına yanıt
    İddiaya bak konu Bayern

• Bayern Münih taraftarları Taksim’de olay çıkardı.

• Bu maçta Kerem 10 numara pozisyonunda oynarsa puan alma ihtimalimiz kalmaz.

• 
Sayfa: önceki 38083809381038113812
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.