![]() Thomas Tuchel: "Mauro Icardi muazzam bir oyuncu, Galatasaray ona sahip olduğu için çok şanslı." https://twitter.com/lemarkespors/status/1716501017817124934 |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3807. sayfa)

-
-
Niye ne derdi varmış yatsın uyusun evinde paşa paşa işte
Şu haberler bitiriyor beni. Ulan Türk medyası
-
Bayerni yenersek kendimi 1 hafta banlıyorum , bu da burda kalsın :D
-
Bayern kadrosu en ideali
Muslera
Boey sanchez abdülkerim angelino(nelsson)
Torreira(oliveira) kaan(ndombele)
Kerem tete
Ziyech (mertens)
Zaha(bay)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yarin Bayerni yenince febelilerin yuz ifadesini cok merak ediyorum simdiden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 23 Ekim 2023; 21:18:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
skor tahminimi yarın yapıcam icardiye göre :D
-
Bayern köy takimi diyecekler yarindan sonra
Güzel totem destekliyorum
-
Ziyech ne zaman oynar arkadaşlar?
en kötü zamanları denk geldi, çok sakatları vardı, bu bayerne biz 5 atardık vsvs gibi yorumlar gelir
-
Yarın süre alır takımla antremandaydı bugün
-
icardi oynarsa bir şeyler değişir mi bilemem ama icardi olmazsa puan almamız bana göre mucize.
-
Ziyech 11 çıkacak durumda değildir bence sakatlıktan yeni çıktı.
Hızlı bir ön taraf daha iyi olabilir ki mevcut olan deli top kaybı yapar.
Barış kerem Zaha
Bakambu
Şöyle bir şey yapıp topu sallayacaksın ileri koşsun dursunlar
-
Ne kane ne sane.Şu eleman bin kat daha korkutuyor.Angelinoyu topaç gibi çevirtecek malesef
-
Bakambu delecek bayern savunmasını rahatta kal.
-
-
Maça çıkmadan yenilgiyi kabul edenler, maça çıkmadan 5-10 gol yemeyi normal sayanlar, maça çıkmadan aşağılık komplekslerine tavan yaptıranlar bütün bunların bir kısmı kendine Galatasaraylı diyenlerin arasında.
Üzülsem mi, utansam mı bilemiyorum.
Oynanmamış maçı kaybedenler nasıl Galatasaray taraftarı olabilir diye sorsam mı?
Birileri bunlara maçların büyüklüğü rakiplerin büyüklüğü ile orantılır diye anlatsa, anlarlar mı? Hiç sanmıyorum.
Normal şartlarda, Bayern yener gider, ama tarih NORMAL OLMAYAN onlarca örneğe de sahip.
Galatasaray maça çıkar. Yenmek için elinden geleni yapar, yenilirse herkes normal sonuç der geçer, yenerse TARİH YAZAR.
Süper Kupa finaline çıkarken kim Real Madrid'e karşı Galatasaray'ın kupa kaldıracağını düşünüyordu? Kim o zaman ki Arsenal karşısında UEFA Şampiyonunun Galatasaray olacağını söylüyordu?
Daha 2 hafta önce burada yine bu aşağılık kompleksinden kurtulamayanlar MANU'ya karşı da hezimet bekliyorlardı.
Unutmayın Türkiye Futbolunda, GERÇEKLERİ TARİH YAZAR, TARİHİ DE GALATASARAY.
Biz maça çıkarız, YENMEK için oynarız. Sonuç olarak yenilsek de, yensek de elimizden gelenin en iyisini yaptık deriz, soyunma odasına döneriz.
Ne uçalım, ne olduğumuzdan daha iyiymiş gibi konuşalım, ne de oynanmamış maçtan önce böylesine aşağılık kompleksi yazıları okumak zorunda kalalım.
-
Galatasaraylı görünümlü Fenerlilerin fake hesapları doluşmuş konuya . Sorsan hepsinde Gs arması var ama hepsi yeni hesap ve hakaret ediyorlar bize
Yarın Bayern I öyle bi yenecez ki , öyle bi yenecez ki herkesi ağlatacaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tüm sayfa totem doldu, dikecek yer kalmadı artık
-
Kane in kariyerinde 1 tane kupa yok adama
Süperstar diyorlar bizim forumda
Şaka gibiler ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X