Gaddar Kerim Aramızdan Ayrıldı

-
-
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun çoğu yeşilcam filminde epey rolü vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 26 Ocak 2024; 10:57:41 >_____________________________ -
Kerim, Allahü tealanın isimlerinden biri.
Bu film karakterin isminin başına " gaddar" lakabını takan senarist hala hayatta ise kafasını ve dilini ikisini birden eşek arısı soksun, işleri rast gitmesin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 26 Ocak 2024; 12:19:31 >_____________________________ -
-
Beyin.dll bulunamadi
bu nasil bir dusunce yapisidir anlamak mumkun degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler. -
Forumdan bir kişi, alıntıladığın kişiye yorum yazarken sözün gelişi kardeşim dediği için '' sen ateistsin galiba, bana kardeşim demezsen sevinirim '' tarzında yorum yapmış bir zat. Çok da şey etmemek lazım kendisini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 26 Ocak 2024; 13:33:26 >_____________________________ Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born. -
Anlamaktan aciz olduğun mesajlara mesaj yazma o zaman...
_____________________________ -
Sözkonusu o mesajım sana o kadar çok dokunmuş ve üzmüş olmalı ki, aradan aylar belki 1 sene geçtiği halde hala daha unutamamışsın. Sözkonusu mesajdaki o inceliği sen ve senin gibiler anlayamaz, sadece onların akıllarında işte böyle unutamayacakları şekilde bir iz bırakır...
Edit: aha işte bak, senin gibilerden bir tanesi de hemen damlamış bile...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 26 Ocak 2024; 15:44:31 >_____________________________ -
Ciddi mi bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler. -
Tamam kavga etmeyin kardeşim, gerek yok.
_____________________________ Of all the varieties of virtues, liberalism is the most beloved. -Aristotle -
Allah rahmet eylesin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Benim adım kerim hepinizi severim derdi rahmetli..
_____________________________ -
Allah rahmet eylesin. Korkusuz Korkak filmini sevdiren oyunculardan birisiydi. Toprağı bol olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
Allah rahmet eylesin hayatımıza güzel şeyler katan biriydi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Benim adım kerim,hepinizi severim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bendim o kişi. Gereksiz boş beleşin teki. Adam şuurunu öyle kaybetmiş ne söylediğinin ne konuştuğunun farkında bile değil. Blokladım geçtim. Bloklamayan varsa yukarıdaki mesajına bakıp bloklayabilir. Çok değişik bir kafa hiç normal değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yeşilçam'a katkısı büyüktü.Allah rahmet eylesin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ CastleVania: Symphony of the Night
Beyin.dll bulunamadi bu nasil bir dusunce yapisidir anlamak mumkun degil |
Forumdan bir kişi, alıntıladığın kişiye yorum yazarken sözün gelişi kardeşim dediği için '' sen ateistsin galiba, bana kardeşim demezsen sevinirim '' tarzında yorum yapmış bir zat. Çok da şey etmemek lazım kendisini. |
Atatürk sayesinde dinini öğrenip,yobaz evresine geçen bıngıldaklar , yahudi oyuncaklarını kullanmasalar, dünya daha güzel bir yer olacak.
|
Tamam kavga etmeyin kardeşim, gerek yok. |
Benzer içerikler
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- şark kurnazı ne demek
- filistinin osmanlıya yaptıkları
- atık su bedeli nedir
- erroll gelardin vefat etti
- yalın internet nedir
- ehliyet kaç ayda alınır
- sinema bileti 80 tl
- twitter"a ne oldu son dakika
- telefon taksit limiti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X