Edit : Bu arada bunu yapanların uyruklarını öğrenen varsa öğrenmek istiyorum , böyle bir şiddeti savaş görmüş yada IŞİD militanı gibi tiplerin yapacağını düşünüyorum malesef 22 yılda her daim stres her daim ayrıştırma her daim ekonomik kriz ve Adaletin Mahkemelerin Yargının siyasetin eline geçmesi ile sanırım artık Türkiye'de akıl almaz olaylar yaşanıyor Antep'te bir grup küfür ettikleri 17 yaşındaki gencin kalbini Rambo bıçağı ile yerinden söktü Evet hapishanelerde Muhalif gazeteciler İstanbul büyükşehir belediye başkanları ve ana yasal hak protesto yapan genç öğrenciler yatıyor İktidarın tek bir amacı var karşıma beni yenecek kimse çıkmasın gerisi önemli değil Gencin babasına destek olalım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0944AF214 -- 29 Haziran 2025; 6:20:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
G.Antep'te çocuğun kalbini söktüler

-
-
-Yakalanış
-Adli kontrol şartıyla serbest bırakılış
-Twitter tepkileri ile tekrar içeri alınış
-2 sene yatış ardından sessiz sedasız tahliye
LOADING.....
-
hapishanedekileri dışarı saldıkça böyle haberler çoğalacaktır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oha
-
Yapanlar yabancı uyruklu mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hırt vahşeti
-
3 ünü tutklayıp
3 nü adli kontrolle serbest bırakmak nedir.
Ben bıçak vurmadım diyenleri mi serbest bıraktınız.
Şiddet şiddetle çözülür.
Bakalım bunu toplum olarak ne zaman anlayacağız
türkiyede eskiden böyle şiddet olayları oluyormuydu hayır saolsun proje adam döneminde bunuda gördük şaşırmadım
-
Antep yaparlar normal.Burası teksas.Suriyelierde yapar buranın yerlileri köylüleride yapar,Urfadan,Adıyamandan filan Antebe göç etmiş terörist aşiret mensuplarıda yapar yani herkes yapmış olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanCOO -- 29 Haziran 2025; 12:3:43 > -
Akp Türkiyesi.
Hırt hesaplaşması
-
Ataları gibi kalbini de yeselerdi dinen cenneti garantileselerdi.
@dine mine ne ne düşünüyorsun, dişüncelerini merak ediyorum bu haber hakkındaki.
Bu dışarı salınanlardan mı acaba merak ettim? Geçen biri de Zeytinburnu'nda araba lastiklerini patlatıyor haberi görmüştüm. Bu adamlar için ayrı bir şehir kurulmalı. Topluma bir yerden sonra karışmaları zor. Kendilerine ait bir bölge verilsin orada bir arada yaşasınlar. Sin City.
-
Tweet atan hemen tutuklanıyor, kalp deşen serbest...
Bu nasıl iş???
-
Bu suçun faillerini ölene kadar günlerce dubaya oturtmazlarsa bu toplumdan çocuk falan beklemesinler.
Vatandaşı yolda kesiyorlar ...yim daha ne olsun..
Sonra nüfus düşüyor niye düşüyor?
... .mı yüzünden düşüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 29 Haziran 2025; 16:45:36 > -
Siyasal İslam ve AKP Türkiyesinde normaldir.
Eve sağlam geldiğinize şükredin bu halk ve parti ile.
-
Bazen düşünüp seviniyorum iyi ki evlenip çocuk sahibi olmamışım, Allahın sevdiği kuluymuşum. Bu ülkeye hayatta çocuk yapılmaz. Eski teksas daha güvenli, en azından kendimizi savunacak şeylere sahip olurduk...
-
bu coğrafya artık çok tehlikeli. kimin ne olduğu belli değil. iyilerin sayısı çok azaldı. bu toplum artık suçlular toplumu.
-
Madencilik , yol yapim işleri bu tiplere verilmeli ve şantiyeleri şehir dışında olmalı ..şehir içinde çok durmamalılar oysa yok kent uzlaşı yok ittifak ile belediyelere 80 bin maaşla daha da şehirde çoğalmalarına neden olunuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

-Yakalanış -Adli kontrol şartıyla serbest bırakılış -Twitter tepkileri ile tekrar içeri alınış -2 sene yatış ardından sessiz sedasız tahliye LOADING..... |
Tweet atan hemen tutuklanıyor, kalp deşen serbest... Bu nasıl iş??? |
Benzer içerikler
- dünyanın en cahil ülkeleri
- dost koleji hangi cemaat'in
- pasaport kayıtlı iphone alınır mı
- necip fazıl kısakürek atatürk
- furkan bölükbaşı sevgilisi
- disney reklamlı nasıl oluyor
- noter bilgi mesajı
- atatürk ile ilgili filmler
- yurtdışı alışveriş limiti
- sahibinden ilan ücreti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X