Şimdi Ara

EDEBİYAT HOCAMIN AĞZINI YÜZÜNÜ KIRMAK İSTİYORUM (ADAM OLDU DÜZELTTİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anadolu lisesindeyiz, zaten 4 olan 2 adam akıllı dersim var; edebiyat ve dil ve anlatım. Edebiyat yazılılarım 70 71 65, ortalama 68.67; hoca gidip 68 vermiş. Şimdi ben bu hocanın ağzını yüzünü kırsam haksız mıyım ?

Edit: Bugün konuştum hocam bu sözlü notunu hakedecek naptım dedim. İki saat laf etti ama en sonunda 75 verdi 4 düştü. Zaten notlarım berbat sınıfta kalma sınırındayım, bir de 3 katsayılı ders'den kaybedersem kötü olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 16 Ocak 2012; 16:12:45 >

• Haklısın.
  • ben 16 40 aldım 50 vermiş osbir düştü 30 düşse bende agzını burnunu bırardım tek 1im o takdire yakın ortalama var ama sorun değil
  • Hangi birini dövecen bu öğretmenleri döv döv bitmez
  • Döner ayran al ye ve ölümü bekle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

Anadolu lisesindeyiz, zaten 4 olan 2 adam akıllı dersim var; edebiyat ve dil ve anlatım. Edebiyat yazılılarım 70 71 65, ortalama 68.67; hoca gidip 68 vermiş. Şimdi ben bu hocanın ağzını yüzünü kırsam haksız mıyım ?

68.67 doğal olarak 69 olarak gecer.Sonucta 68.45 i geçmiş.bu notu 68 e geri cevıremez ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebellious_king

quote:

Anadolu lisesindeyiz, zaten 4 olan 2 adam akıllı dersim var; edebiyat ve dil ve anlatım. Edebiyat yazılılarım 70 71 65, ortalama 68.67; hoca gidip 68 vermiş. Şimdi ben bu hocanın ağzını yüzünü kırsam haksız mıyım ?

68.67 doğal olarak 69 olarak gecer.Sonucta 68.45 i geçmiş.bu notu 68 e geri cevıremez ki.

Ş...siz işte bir de o kadar yavşadık hocam siz Al Pacino'ya benziyorsunuz falan dedik. Dersinde hiç yaramazlık da yapmadım ki, derse pek katıldığım da söylenemez arada bir katılıyordum ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende dershanedeki tarihçiyi vurmak istiyorum.
  • Ömer hoca görmesin üzülür
  • Lise zamanında banada az çektirmedi o hocalar.
    Haklısın.
  • Bizim edebiyatçının en kötü sözlüsü 95 95
  • Edebiyatçıların tamamı böyle sanırım. Eğer bırakırsa beni edebiyatçı sene sonu kötü olacak onun için. Gidip yüzüne de söyledim hocam siz akşamları şuralardan geçiyorsunuz, burada oturuyorsunuz geçtiğiniz yollar tenha ne olur bilinmez falan diye, bakalım artık. Hocalar yüzünden nasıl biri oldum anlamıyorum. Böyle bir şeyi yapacak biri değilim normalde.
  • Edebiyatçının bende yarın ağzını yüzünü dağıtıcam sanırım herkese 85 vermiş bana 70 vermiş.85 verse teşekkür alıcam.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: lBerkayl

quote:

Gülme lan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lBerkayl

quote:

Gülme lan

Haklısın panpa özür dilerim

•  EDEBİYAT HOCAMIN AĞZINI YÜZÜNÜ KIRMAK İSTİYORUM (ADAM OLDU DÜZELTTİ)
  • düne kadar yanına müridlerini toplamış bir tarikat lideriydim. sabahlara kadar demli çay eşliğinde sohbet yapar, zikir çekerdik. bir gün islamı geniş alanlara yayma ve tebliğ için evime bilgisayar alıp internete bağlandım. çeşitli adult sitelerinde çok muhterem arkadaşlarla helal dairesi içinde ibretlik paylaşımlarda bulunduk. o siteden bir kardeş burayı tavsiye etti. müspet bir yerdir dedi. günaşırı girmeye başladım, namazı niyazı boşladık. fakat yüce rabbim şefkat tokadını akşetmekte gecikmedi ki insanlığın deccalı seninle karşılaştım. insan demekten haya ediyorum ama sen ne pismişsin be. ama sen hiç merak etme, istişareye yattım ve rüyamda ip'ni gördüm. en yakında zamanda seni bu gaflet uykusundan uyandırmak için ceviz kıracağı ile .... 'nı sıkmaya geliyorum, son duanı et...
  • tam 47den geçtim derken sözlüm 30 50 ben napayım şimdi
  • ben lisedeyken bir arkadaş vardı. edebiyat notları 70-75 o civardaydı. çok iyi hatırlarım çocuk edebiyat 5 düşsün diye dönem ödevini edebiyattan almıştı ve özene bezene yapmıştı. sonuç dönem ödevine 13 vermişti hoca

halinize şükredin gençler ve kafa yormayın. lisenin tadını çıkartın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.