Şimdi Ara

Futbolcuların Testleri Pozitif Çıkmaya Devam Ediyor. Edit: TFF, Lig Temmuz Ortasında da Başlayabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçenlerde Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli bir oyuncuda covid19 testi pozitif çıkmıştı.

Tff son dakika bombasını yaptı.

Hangi sporcu sağlığı çok önemliydi? Yok ateş ölçülecek, hakeme 2 mt den fazla yaklaşılmayacak vs. yahu geçin bunları.

Sosyal mesafeli baraj kurulacak mı?

Bir Hollanda kadar olamadık ona yanıyorum. Ama bizde para her şeyden önce gelir. Yayıncı kuruluş liglerin oynanması için bastırıyor kesin.

"Gerekirse yeni bir plan devreye sokulacaktır"
    tr.beinsports.com
    "Gerekirse yeni bir plan devreye sokulacaktır" - tr.beinsports.com
    https://tr.beinsports.com/haber/gerekirse-yeni-bir-plan-devreye-sokulacaktir

Edit: TFF Ligler başlayacak dedi:
    tr.beinsports.com
    TFF liglerin başlama tarihini açıkladı - tr.beinsports.com
    https://tr.beinsports.com/haber/tffden-liglerin-baslama-tarihi-ile-aciklama

Edit: Futbolcuların testleri pozitif çıkıyor ama yayıncı kuruluş liglerin başlaması için hala direniyor!
    tr.beinsports.com
    "11 kişinin Covid-19 testi pozitif çıktı" - tr.beinsports.com
    https://tr.beinsports.com/haber/11-kisinin-covid-19-testi-pozitif-cikti

Son olarak Beşiktaş!
    tr.beinsports.com
    Beşiktaş'ta 8 kişide koronavirüs tespit eildi - tr.beinsports.com
    https://tr.beinsports.com/haber/besiktasta-8-kiside-koronavirus-tespit-eildi

Edit:

TFF Başkanı Nihat Özdemir liglerin durumu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Liglerin başlama kararını kendi başlarına almadıklarını ve sürekli olarak UEFA ile görüştüklerini ifade eden Nihat Özdemir,"Her açıklamamda şunu söylüyorum, Ligin başlama tarihi şimdilik 12 Haziran. Bu tarih değişebilir, elimizde 7 alternatifli bir plan var, ligler Temmuz ortasında da başlayabilir" dedi

Futbolcuların ve yöneticilerin sağlığının her zaman kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Özdemir, "Ligdeki 11-12 kulüp sezonu tamamlamak istiyor. İptal edilen voleybolda ve basketbolda ise tam tersi bir durum söz konusuydu orada takımlar oynamak istemediler" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in sonlandırılan Fransa ve Hollanda liginden farklı olduğunu söyleyen Nihat Özdemir, "Ligimizde bugün iki takım aynı puanda, onların arkasından gelen takımlarla da az puan farkı var. O yüzden de ligi iptal edebilmek kolay değil. Tek kararımız olabilir, ligleri oynatarak tamamlamak aksi halde çok büyük tartışmalar çıkar" dedi.

Ligler devam ederken takımların sık sık testlere gireceğini de söyleyen Nihat Özdemir, "Ligler başladığı zaman takımlarda pozitif vaka çıkarsa pozitif çıkanları ayırarak yolumuza devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.
    tr.beinsports.com
    Nihat Özdemir'den flaş açıklamalar - tr.beinsports.com
    https://tr.beinsports.com/haber/nihat-ozdemirden-flas-aciklamalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 16 Mayıs 2020; 11:56:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ülkede hala derin güçler var ve Galatasaray'ı itekliyorlar. Bu sezon ne olursa olsun bilmem ama lider Gs olsaydı şu ana kadar şampiyon ilan etmişlerdi.
  • Hakikaten anlayamıyorum ben bu futbolu yönetenleri. Böyle bir ortamda nasıl oluyorda dertleri sadece " futbol " olabiliyor hakikaten tuhaf... İnsanlar ölüyor yahu ÖLÜYOR...

En doğru kararı Ercan Taner verdi, bastı istifayı çekti,gitti. Dik durdu, eğilmedi, bükülmedi...! Parayı değil, sağlığını tercih etti, olması gerekeni yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 11 Mayıs 2020; 2:55:54 >
  • Fifada kapissinlar

• Avrupa'da bir çok lig açılıyor. Oralarda da vakalar var. TFF bir planlama yapmış ve bu plana göre daha 1 ay var önümüzde. Şimdiden oynanmasın, açılmasın diyenleri anlamakta zorlanıyorum açıkçası. O döneme doğru şartlara bakılır, zaten durum el vermezse oynanmaz. Ama şimdiden oynanmasın diye kestirip atmak pek çözüm yolu değil.

Avrupa'da da açılan pek çok lig var. Onlar da mı parayı düşünüyor yani sadece. Kaldı ki bu işin ekonomik boyutu var. 8 maç eksik kalmış bir lig tescil edilemez. Olsa olsa tescil edilmeden bırakılır. Başakşehir ve Trabzon aynı puanda ama arkada Gs de var. Fransa'da PSG bile arayı açmış gitmişti buna rağmen orda bile tartışma olduğu söyleniyor. Bu sene şampiyon olmasa da olur ne yapalım deriz eğer açılmayacak olursa. İngiltere'de Liverpool ne oldu mesela?

Ayrıca maçların şimdiden oynanmasını istemeyenler kulüplerinin düşeceği duruma da ses çıkarmazlar diye tahmin ediyorum. Ayrıca üst lige çıkacak takımlar ne olacak, kimler küme düşecek, yayıncı kuruluş ne yapacak, Şampiyonlar Ligi ve UEFA'ya kim gidecek, bunlara da çözüm bulurlar belki.

Ben şu aşamada oynansın veya oynanmasın demiyorum. Açıklanan plan bir işlesin önce onu görelim. Tarih yaklaşınca oluşan tabloya bakarız. Gelecek sene ve sonraki senelerde Allah muhafaza dünyada salgınlar devam edecek olsa hiçbir şey yapmadan beklenileceğini sanmıyoruz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leblebi82 -- 11 Mayıs 2020; 3:20:11 >

• Liglerin tamamı tescil edilip planlama gelecek sezona göre yapılmalı.
  • erdi 1903 kullanıcısına yanıt
    Yahu düşünerek konuş. Sırf lig tescil edilsin diye oynanan bir oyun. Şimdiye kadar covid pozitif çıkmadı tam lig başlayacak şimdi çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • leblebi82 L kullanıcısına yanıt
    Evet .. ülkeler yüksek gelir sahibi liglerinin devamını düşünüyor.

Spor sever olduklarını mi düşünüyorsunuz?

• Herşey para için bunlar covidli oyuncuları bile sahaya sürmeye hazırlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi 1903

Ülkede hala derin güçler var ve Galatasaray'ı itekliyorlar. Bu sezon ne olursa olsun bilmem ama lider Gs olsaydı şu ana kadar şampiyon ilan etmişlerdi.
    Futbolcuların Testleri Pozitif Çıkmaya Devam Ediyor. Edit: TFF, Lig Temmuz Ortasında da Başlayabilir

Kafalar yanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

Yahu düşünerek konuş. Sırf lig tescil edilsin diye oynanan bir oyun. Şimdiye kadar covid pozitif çıkmadı tam lig başlayacak şimdi çıkıyor.
    GS Teknik Direktörü Terim bitirin, bitirmediğiniz için Covid-19 oldum ölüyorum, ülkede can sağlığı önemli değil mi diye isyan etmemiş miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 11 Mayıs 2020; 5:14:56 >
  • F.terim daha ülkede 5-10 tane hasta varken sağlık futboldan daha önemli diyordu. Şuan daha bilinen bilinmeyen en az 200 bin hasta var, hadi çık konuş terim. sağlık de, can de.

• İptal edemezler arap seviciler. Arapların cebini dolduracaklar, kim takar insan sağlığını. Mayıs ayında dijitürk taahhüdüm bitti hemen kapattırdım. Bir daha asla para vermem bu firmaya..
  • Ligin zirvesinde 3 büyütülmüşlerden birisi olsaydı üstteki arkadaşımızın da dediği gibi çoktaaan tescil edilmişti ligler.

Şu an utanmasalar iptal ederler, yine de tescil etmezler. Biz alışığız bu duruma
  • Tabi son iki sezondur Galatasaray kanırta kanırta şampiyon olunca rakip takım taraftarları Şirazeyi çizmiş.
    Aslında virüs falan yok Hep derin Galatasaray oyunu tüm bunlar :)

Bazılarının kahvedeki hacı emmi kadar bile düşünce yetisi yok.
    Beyin , vücudunun minimum sistem gereksinimlerini bile karşılamakta zorlanıyor, ama tespit mıçabiliyor.

Öte yandan Bir Galatasaray'li olarak ligin oynanmasının doğru olmayacağını ,ligin bu haliyle tescilinden yanayım.

Taraftarsız lig olmaz , öyle lig yerin dibine girsin

Eşit iki puanlı takımlarda artık kendi aralarında penaltı mi çekişir , top mu sektirir yazı tura mı atar onların bileceği iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 11 Mayıs 2020; 10:12:47 >
  • Futbolcular on numara beslenen ve spor hayatı olan insanlar, neden onlar için bu yaygara? Maaşını tıkır tıkır almıyor mu? Çıkıp oynayacak kardeşim, bırakın şu sahte hümanizm ayaklarını. Ben tarım işçisiyim. Korono morono dinlemeden, yevmiyemi almak için her gün işe gidiyorum. Futbolcu çok affedersiniz karar ne çıkarsa, buna s.ke s.ke uyacak...

En steril yerlerde, en kral imkanlarda yaşarlar bir de korkarlar aptal gibi. Bırakın bu paralı köpeklere acımayı yav. Kenarda köşede ölüyor olsanız o savunduğunuz topçular size bir damla su vermez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wessaur. -- 11 Mayıs 2020; 10:28:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

Kafalar yanmış

Alıntıları Göster
    Sağ 'daki benim amca oğlu oluyor gine havasını basmış kızlara

• düşünsene senede 2-3m euro kazanan adamsın, katarlı yayıncı için canını ortaya koymanı bekliyorlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.