Yüzbaşı
30 Mart 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 134 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Özel mesaj göndermek istediğimde hata alıyorum yardımcı olur musunuz

Cihaz: iPhone13,1 (15.7)
Sürüm: 2.5 (903)
Herkese merhaba
Bios'a güncelleme yaptım güncellemeden sonra pc açılırken 1 defa bip sesi geliyor yardımcı olur musunuz
Anakart msi z170a tomahawk
İşlemci i7 6700k
Ekran kartı asus gtx 770
Ram gskill 2x8gb 3200mhz
Power cooler master 750 w
Mobilden sıcak fırsatlara girdiğimde konuların hiçbiri görünmüyor bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum

Cihaz: iPhone8,1 (12.2)
Sürüm: 1.8.2 (768)
Merhabalar
Birisi annemin adına fake hesap açmış bu hesabın kimin açtığını nasıl öğrenebilirim ve nasıl kapattırabilirim
Edit hesap kapattırıldı
Merhabalar
Bu sabah dişimde fena bir ağrı olduğu için Beylikdüzü Avrupa dişe gittim eski dolgunun sökülüp kanal tedavisi yapılacağını söyledi ve 450 tl fiyat verdiler bu fiyat bana fazla geldi İstanbul’da uygun fiyatlı kanal tedavisi yapan doktor yada klinik tavsiyesine ihtiyacım var
Teşekkürler
Arkadaşlar sağ ayak topuğumda şiddetli ağrılar başladı doktor topuk dikeni dedi sizin önereceğiniz doktor ve tedavi var mı mıdır
Arkadaşlar merhabalar öncelikle kel değilim bunu belirteyim. 2013 yılında beyin ameliyatı oldum kafamda uzunca bi ameliyat izi mevcut. Bu ameliyat izinin olduğu bölgeye saç ekimi yapılabiliyor mu uzman arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
Arkadaşlar merhabalar öncelikle kel değilim bunu belirteyim. 2013 yılında beyin ameliyatı oldum kafamda uzunca bi ameliyat izi mevcut. Bu ameliyat izinin olduğu bölgeye saç ekimi yapılabiliyor mu uzman arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
merhabalar

arkadaşlar istanbul esenyurtta oturmaktayım 2 yıldır altyapının gelmesini bekliyorum. bu süre zarfında şikayet etmediğim merci kalmadı ama halen sonuç yok.

bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 713
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 5.667 (Bu ay: 147)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 206 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.