Şimdi Ara

Futbol tarihinin en iyi maçları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Milan 3- Lvp 3

Real 2 - City 2

Real 4 - Manu 3

Herkesin aldığı zevk farklıdır, boşuna birbirinizi eleştirmeyin sadece maçları yazın arkadaşlar. Konunun açılma sebebi bilinmeyen, unutulan maçlar varsa izlenmek içindir.

• En iyi maç mı bilmem de aklıma Terry'nin atıldığı senedeki Bayern - Chelsea, Barcelona - Chelsea maçları geldi.
  • Ersun zamanındaki Fenerbahçe-Beşiktaş maçı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barcelona 2 Chelsea 2 en zevk aldığım maçtır Barcelonanın 50dakika hayvan gibi bastırıp atamaması off off

• Liverpool- Milan maçı gelmiş geçmiş en büyük maç zaten o kişisel bir şey değil 2. Yi soruyorsam Man Utd- Bayern şampiyonlar ligi finali olabilir 1999 olması lazım, Ayrıca 1962 şampiyonlar ligi finali Benfica 5 - 3 Real Madrid, Eusebio gibi efsane ile Puskas, Di Stefano, Gento gibi efsaneler karşı karşıya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afonso54 -- 26 Eylül 2016; 16:51:11 >
  • Liverpool 4-4 Arsenal

Arshavin vs Torres

Efsane maçlardan birisidir.

Yine istanbulda ki cl finali Liverpool - Milan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uefa ve süper kupa macimiz birde Beşiktaş Fenerbahçe mavi Bobo'nun kaleye geçtiği maç

• her sene 5 tane oluyor böyle maçlar.futbol çok güzel hangi birini sayalım

• Ben oyumu Milan lvp den yana kullanıyorum

• Dortmund Liverpool maçı mükemmeldi.

• su pancunun kaleci oldugu mac.

fenerbahce 3- besiktas 4

ayrica bir takimin 90 dakika tek kale oynayip son dakikada attgi ya da yedigi maclar hep zevkli olmustur.

avrupada da barcelonanin maxi lopezin goluyle sanirim chelseayi yenmisti. o macta guzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 26 Eylül 2016; 14:47:17 >
  • antep fener, liverpool milan, real manu maçları
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Liverpool 4-4 Arsenal

Arshavin vs Torres

Efsane maçlardan birisidir.

Yine istanbulda ki cl finali Liverpool - Milan

iyi ki konuyu açmışım yoksa bu maçı unutmuşum resmen. eyvallah bro.
  • Galatasaray - bordeux

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manu3 Gs3 benim tercihim bu yönde
    2. Gs3 Real.2
    Buda müthis idi
    Fb3 Bjk4 de süper di

• Turkiye cek cumhuriyeti maci yazilmamis. Dunya futbol tarihinde bu kadar heyecanli. Icinde futbola dair her seyi bu kadar barindiran bir mac daha oynanmadi. Muthis dramatik bir macti.
    bunun yaninda galatasaray real madrid 3-2 chelsea barcelona 2-2 liverpool-milan 3-3 galatasaray milan 3-2.
    bir de arsenal cska moskova maçı var. benim ömrümde izlediğim en yüksek tempolu, en etkili, en baskılı futbolu oynadı arsenal. hiç abartmıyorum en az 30 tane %100 gol pozisyonu vardı. arsenal öyle absürt goller kaçırdı ki kamera şakası zannedersiniz.35-0 bitecek maç 0-0 bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 26 Eylül 2016; 23:59:49 >
  • Başlıca olan tabiki Milan - Liverpool şampiyonlar ligi finali.

Benim açımdan ise Almanların, Brezilya apaçilerine kendi evlerinde dünya kupasında 1-7 iteledikleri maç.

Manchester United - Bayern Münih şampiyonlar liginde son 3 uzatma dakikasında bebek yüzlü katilin 1-0'dan 1-2 çevirdiği maç

Arsenal - Galatasaray penaltılar ile biten 10 kişi oynadığımız ve en önemlisi fetönün duaları ile kazandığımız uefa kupası maçı.

Yine Galatasaray - Real Madrid maçı. 0-1 den 3-1'e getirdiğimiz, 5-1'de tur atlayacak olmamız, 4. golü ölümüne beklediğimiz ve 3-2 biten şampiyonlar ligi maçı.
  • milan lpool maci gercekten oldurmazi oldurmakti. o kadar bariz ustun bi takim o maci nasil verdi. inanctan baska bir seyle aciklanamaz. bizim cek cumhuriyeti maci bile hafif kalir yaninda

• fb 6 0 gs
    bayern 4 0 barca

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.