Şimdi Ara

FS 2004-FSX TEMEL EĞİTİM İLE İLGİLİ SORULAR CEVAPLAR (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.242
Cevap
19
Favori
156.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Skiin Bird

pmdg md11 ile fmc ye programladığım rotayı otomatik pilota nasıl seyir ettiririm? cold and darktan başlatıyorum

Genel olarak kalkıştan Sonra AutoPilot ve F/D [Flight Directordu sanırım.] aktif etmen lazım. Ondan sonra zaten kendi rotaya oturur. Fakat Örneğin Fakat Diyelim BIGA dan BERGO İnterceptionuna gidiyorsun BIGA yı geçtin bunun aktif ettin FMCden belirtmezsen BIGAYA döner ardından BERGOya geri döner. FMCden tanıtman lazım tekrardan...
  • uçakta pmdg md11 nav vnav autoflight tuşları var. bunlara basınca uçuş ekranında nav armed, vnav armed yazıyo fakat kalktıktan sonra navigasyon yerine gpsin başına dönmeye başlıyo :S bi' de irs eşlenmesini 10 dakika geçmesine rağmen yapmıyo. eşleme sırasında kesinlikle uçak hareket etmiyo.

ayrıca sormak istediğim bi kaç şey daha var. pmdg 747-400 de fmcden rotamı belirledikten sonra, mesela ltfj/ltba uçuş yapıyorum. direk ikisini seçtiğim zaman uçak pisti karşılamıyo. rotamı şöyle yaptım ben de

ltfj 06 pisti

wp1 N4040.37 E2846.98
    wp2 N4052.51 E2835.88

ltba 36L pisti

böyle bi planda tam olarak pisti ortalıyorum mesela fakat fmc ye bu enlem ve boylam değerlerini 5digit şeklinde girmeye çalıştım fakat o da olmadı. denediğim şekil şu:

40N28 fakat işlemiyo :D fikri olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.eray

Arkadaşlar FSX'de sağ yık yapıyorum. Ama hiç bir şey çıkmıyor. ALT tuşuna basıyorum. Yukarıdaki menüde çıkmıyor bunun nedeni ne olabilir.

Merhaba eray benimde başıma bu olay geldi hatta sol tık yapmadan mause yokeyide kullanamazsın uyarı sesi verir çözümü basit pencere ya da tam ekran modunda oyunu aç ve düzgün bir şekilde kapat düzelmesi lazım düzelmezse sorunun ciddiye benziyor raidden konuşuruz

Orijinalden alıntı: celik_ank

Herkese selamlar
    Arkadaslar ben fs 2004 kullanıyorum geçenlerde Speed Link (Dark Tornado) marka joystick aldım almaz olaydım ayarlarını yapamadım uçak hep sola dönüyor kaç kez yetkili servisini aradım sağlıklı bilgi alamadım yardımcı olursanız çok sevinirim

Aman boşa aramışsın.Bana da oluyordu düzelttim şu şekilde .

Simülatör ana sayfasında settings bölümüne gir.Sağda controls var ona gir.Calibration bölümü var(Şu an ordasın zaten).Calibrateye bas sağda.Özellikler de ve solda ayarlara girip "varsayılana dön" diyeceksin.Sonra "sına" bölümüne girip joysticki oynat eğer oynatmayı bitirdiğinde ortada kalıyorsa işaret sorun tamamlanmıştır.

• Merhaba Arkadaşlar umarım sorunuma yardımcı olursunuz şimdiden teşekkür ederim sorunuma gelince FS2004 kullanıyorum geçenlerde İFly 737Ng yükledim uçaklar harika çok gerçekçi ama yükledikten sonra fs'yi açarken daha oyuna girmeden şu uyarıyı alıyorum (FLİGHT SİMULATOR WAS UNABLE TO LOAD SOME AİRCRAFT OR SOFTWARE YOU CAN CONTİNUE USİNG FLİGHT SİMULATOR BUT THİS AİRCRAFT OR SOFTWARE WİLL BE DİSABLED FİLE İFLY 737NG.dll) Oyuna girdikten sonra bir çok tuş çalışmıyor otopilot nav loc altute vs.bunlara rağmen devam ediyorum:-) Ama uçaklar süper ne yapayım:-) oyundayken ekrana şu uyarı gelyor EFİS MODE /NAV FREQ DİSAGREE Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim

Orijinalden alıntı: celik_ank

Merhaba Arkadaşlar umarım sorunuma yardımcı olursunuz şimdiden teşekkür ederim sorunuma gelince FS2004 kullanıyorum geçenlerde İFly 737Ng yükledim uçaklar harika çok gerçekçi ama yükledikten sonra fs'yi açarken daha oyuna girmeden şu uyarıyı alıyorum (FLİGHT SİMULATOR WAS UNABLE TO LOAD SOME AİRCRAFT OR SOFTWARE YOU CAN CONTİNUE USİNG FLİGHT SİMULATOR BUT THİS AİRCRAFT OR SOFTWARE WİLL BE DİSABLED FİLE İFLY 737NG.dll) Oyuna girdikten sonra bir çok tuş çalışmıyor otopilot nav loc altute vs.bunlara rağmen devam ediyorum:-) Ama uçaklar süper ne yapayım:-) oyundayken ekrana şu uyarı gelyor EFİS MODE /NAV FREQ DİSAGREE Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim

Galiba bi yerlere bir kaç dolar sıkışmış onu istiyor
    pm attım sağlam uçaktır istersen pmdg 737 pmdg 747 ariane wilco aerosoft gibi uçakları temin edebilirim

• Eğitimde küçük ama fazla bilinmeyen bir katkıda benden olsun görevlerde işinize yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Türk_

Hala online oynayan varmıı ? ben yeni başladımda.

ben de vakit bulunca başlayacagım tekrar

Orijinalden alıntı: _Türk_

Hala online oynayan varmıı ? ben yeni başladımda.

Yardımcı olabilirim bu aralar zamanım boş özelden mesaj yazın...
  • FSX in beginner görevlerinden birini yapıyorum.Landing check list diyor devamında flaps FULL. Flapleri açtığımda ise sürekli rahatsız edici bir ses veriyorum.Fakat o sesle inebiliyorum.O ses nedir neyin nesidir ?
  • Bir de FSX'i realism de HARD ta oynuyorum.Bazen uçağı indirirken biraz sert indiriyorum parçalanmıyor.Gayet güzel bi şekilde körüğe gidiyorum.Acaba oyunda o kadarda realistik değil mi yoksa bana mı öyle geliyor ?
    fakat app, n1 gibi tuşlar çalışmıyor. ışıkları bazen yanıyor, bazen yanmıyor.
    2d görüntüde siyah ekran çıkıyor. 3d görüntüde çalışmıyor.
    fmc'yi programladığım zaman bu tuşlar çalışmadığı için uçak tepki vermiyor.
    Sorun ne olabilir. bir çok kez yeniden yükledim.
    1 tane crack bulmuştum onu uyguladam başka crack bulamadım. sorun burdan kaynaklanabilir mi?

Bir türlü fmc'si ve tam takım olarak uçak bulamadım. (ücretsiz :) )
  • fsx yada fs 2004' de boeing 777 ils inişin nasıl yapıldığını bilen var mı? yani B-737-800' le ils inişin nasıl yapıldığını biliyorum ama 777 de tamamen farklı bir uçak... bu konuda bilgisi olan yada soruma yanıt olacak bir yönlendirmede bulunan olursa çok sevinirim. ilginize şimdiden çok teşekkürler.

Orijinalden alıntı: GUERRA

hiç kullanmadım ama çok da farklı değildir. course ve nav frekansı girilip vorlock yapınca olmalı

Dediğiniz gibi düşünerek ilk başta bende öyle denedim ama maalesef olmadı. Yine de teşekkür ederim.
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.