Şimdi Ara

FS 2004-FSX TEMEL EĞİTİM İLE İLGİLİ SORULAR CEVAPLAR (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.242
Cevap
19
Favori
156.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için FSX deluxe piyasada yok değilmi türkiyede gelmiyormu artık orjinal,başka bilgisayara geçicemde yeni almak istiyorum almışken traffic,airbus falan olsa ne iyi olurdu ama kalktımı dr de falan yok yani.
  • pmdg ifly ariane 737-800 pmdg 747-400 wilco airbus serisi istersen çeşitli yollarlayardım edebilirim
  • Bende havalimanı ve dağlar hariç her yer dümdüz.bina yok,ağaç yok,yer yok yani birde yerler renkli renkli ,renkli olmayan yerlerde deniz rengi hiçbirşey yok.Dağlar için terrain mesh indirmiştim dağ varda üstü bomboş oda deniz rengi bazı yerleride renkli renkli yine.Settingste tüm herşeyi yüksek yapıyorum yine olmuyor bir şehir,kıta packimi var bilmiyorum her yer böyle :S
  • fs 2004 Cessna 172 Skyhawk'da GPS çalışmıyor rotamı çiziyorum birtürlü rotaya girmiyor ben ankara gösteriyorum uçak konyaya gidiyor:( neden acaba ? birde kule ile konuşmaları 1,2,3,4,5 anlayamadım anlatabilecek arkadaş varmı acaba saygılar..
  • Fs 2004 kullanmadım ama cessna da nav gps tuşuna dikkat et istersen sorun bu olabilir ya da radyo kodlarını yanlış girmiş olabilirsin ya da radyo kodlarını girdiğin panodo nav basılı değildir ya da otopilot aktif değildir ya da rotayı düzgün ayarlayamaşsındır anlayacağın ya da ya da ya da

Orijinalden alıntı: sseerrddaarr

Fs 2004 kullanmadım ama cessna da nav gps tuşuna dikkat et istersen sorun bu olabilir ya da radyo kodlarını yanlış girmiş olabilirsin ya da radyo kodlarını girdiğin panodo nav basılı değildir ya da otopilot aktif değildir ya da rotayı düzgün ayarlayamaşsındır anlayacağın ya da ya da ya da

serdar kardeş kalkmadan önce rotamı çiziyorum nav 1 ıls kodunu giriyorum hazırda beklıyor.Gps yanlış yaptığımı sanmıyorum gps tuşunda başlarken aouto pılotada alıyorum ama gel gelelım cesnna ben anya dıyorum o konyaya gıdıyor:)tekrar tekrar denıyorum bır yerde yanlış yapıyoruz ama nerde.)

Orijinalden alıntı: frigyalı

quote:

Fs 2004 kullanmadım ama cessna da nav gps tuşuna dikkat et istersen sorun bu olabilir ya da radyo kodlarını yanlış girmiş olabilirsin ya da radyo kodlarını girdiğin panodo nav basılı değildir ya da otopilot aktif değildir ya da rotayı düzgün ayarlayamaşsındır anlayacağın ya da ya da ya da

serdar kardeş kalkmadan önce rotamı çiziyorum nav 1 ıls kodunu giriyorum hazırda beklıyor.Gps yanlış yaptığımı sanmıyorum gps tuşunda başlarken aouto pılotada alıyorum ama gel gelelım cesnna ben anya dıyorum o konyaya gıdıyor:)tekrar tekrar denıyorum bır yerde yanlış yapıyoruz ama nerde.)

işine yarar diye düşündüm orhunlu hocam bu işi iyi bilelerdendir
    http://www.turkishairforce.org/vfr_vor_to_vor_ucus_ve_ils_inis-t9908.0.html

yinede yapamazsan bu site sana yardımcıolabilir
    http://www.turkishairforce.org/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sseerrddaarr -- 14 Kasım 2011; 17:54:25 >

• eyw serdar kardeşim videoları inceliyorum anlatım süper inş beceririm:)orhunlu kaptanın eline sağlık .
    tek sorun o uçak sanırım ücretle satılıyor heading ve diğer değerler rakamsal gosterıyor bizde ise o yok yapamadım ayarı.herşey dedikleri videodakı okey ama o ayarı kolayca yapıyor biz diyelim heading 53 bulasıya sabah oluyor:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 15 Kasım 2011; 9:51:31 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 15 Kasım 2011; 10:28:53 >

eyw serdar kardeşim videoları inceliyorum anlatım süper inş beceririm:)orhunlu kaptanın eline sağlık .
    tek sorun o uçak sanırım ücretle satılıyor heading ve diğer değerler rakamsal gosterıyor bizde ise o yok yapamadım ayarı.herşey dedikleri videodakı okey ama o ayarı kolayca yapıyor biz diyelim heading 53 bulasıya sabah oluyor:)

çok haklısınıf ilk başlarda insan fıtık oluyor hoş ben hala tam beceremiyorum o uçağın ismini bulursanız sizin için araştırabilirim ücret mesele olmaz diye düşünüyorum

• Hard diskten yer açmam lazım.

Sistemden FS2004'e ait pmdg 737-600 / 700/ 800 / 900ü kaldırmak istiyorum.

FS2004 e hasar vermeden PMDG leri nasıl kaldırırım?

Orijinalden alıntı: *Furious*

FSX veya FSX Gold Edition, bunları orjinal olarak Türkiye'de acil olarak nereden bulabilirim. Yardımcı olabilir misiniz?

Aynen bende senle aynı durumdayım.Bende devamlı arıyorum orjinalini bilen varmı ?

quote:

eyw serdar kardeşim videoları inceliyorum anlatım süper inş beceririm:)orhunlu kaptanın eline sağlık .

çok haklısınıf ilk başlarda insan fıtık oluyor hoş ben hala tam beceremiyorum o uçağın ismini bulursanız sizin için araştırabilirim ücret mesele olmaz diye düşünüyorum

uçağın adı carenado mooney m20j linkini pm attım umarım o uçaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sseerrddaarr -- 15 Kasım 2011; 21:32:40 >

• quote:

quote:

quote:

uçağın adı carenado mooney m20j linkini pm attım umarım o uçaktır

tmm hocam teşekkürler aynen bende o gun ordan buldum 1 saate ındı ama o yeşil rakamlar ayarı vs yıne yok uçak göstergeleri yok en iyisi para ile satın almak galiba:)sildim gitti aynen vıdeodakılerı yaptım vor to vor benım ucus ukrayna to ukrayna oldusüper anlatım yapmış ama bir yanlışlık var bir yerde bizim uçak sapıtıyor:)burdan özel msj atamıyorum kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 17 Kasım 2011; 16:15:00 >

• Herkese selamlar
    Arkadaslar ben fs 2004 kullanıyorum geçenlerde Speed Link (Dark Tornado) marka joystick aldım almaz olaydım ayarlarını yapamadım uçak hep sola dönüyor kaç kez yetkili servisini aradım sağlıklı bilgi alamadım yardımcı olursanız çok sevinirim

Orijinalden alıntı: celik_ank

Herkese selamlar
    Arkadaslar ben fs 2004 kullanıyorum geçenlerde Speed Link (Dark Tornado) marka joystick aldım almaz olaydım ayarlarını yapamadım uçak hep sola dönüyor kaç kez yetkili servisini aradım sağlıklı bilgi alamadım yardımcı olursanız çok sevinirim

cihazı kalibre etmeyi deneyebilirsin
  • Teşekkür ederim ettim ama olmuyor Calibration ayarlarına giriyorum orda Default ve Set tuşları var + işareti hep solda duruyo normelde ortada olması gerekiyor yinede ilgilendiğiniz için teşekkür ederim umarım bu marka joystick kullanan bir arkadaş yardımcı olur:D

Orijinalden alıntı: celik_ank

Teşekkür ederim ettim ama olmuyor Calibration ayarlarına giriyorum orda Default ve Set tuşları var + işareti hep solda duruyo normelde ortada olması gerekiyor yinede ilgilendiğiniz için teşekkür ederim umarım bu marka joystick kullanan bir arkadaş yardımcı olur:D

ucuz adi joysticklerde oluyo ya o olay, benim çok eski vardı bi sürekli aşagı çekiyodu
  • pmdg md11 ile fmc ye programladığım rotayı otomatik pilota nasıl seyir ettiririm? cold and darktan başlatıyorum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.