Şimdi Ara

fringe ve breaking bad izleyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangisini tavsiye edersiniz aradığım kriterler gercekcilik olması aksiyonun olması bir bölüm bittiğinde diğerini merak ettirmesi olayların akıcı bir şekilde gitmesi :)

• Gerçekcilik arıyorsan Breaking Bad.
  • yok mu başka tavsiye
  • breaking bad'a katılıyorum
  • Gerçekçi olarak Breaking Bad öneririm.Fringe dizisinde bolca bilim-kurgu öğesi var.
    Eğer aksiyon istersen Fringe dizisi bir adım daha önde.Ama iki etkeni de bir kenara bırakırsak Breaking Bad'e başla derim.
  • Kesinlikle Breaking Bad
  • breaking bad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fringe nasıl bir dizi?
    15 yıl önce açıldı
    Prison Break mi; Breaking Bad mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sormanız hata birisi bilim kurgu diğeri ise dram

tabi ki Breaking Bad
  • 15 temmuzda breaking bad'in yeni sezonu başlayacak ancak final sezonu olduğundan 16 bölüm olacak ve 8+8 diye ayrılacak bu da demek oluyor ki gelecek yıla kadar beklediğinde bu yıldaki yarım sezon dahil 4.5 sezon izlemiş olacaksın

aynı şekilde bu yıl fringe'te final yapıyor 5. sezon son sezon olacak ve 13 bölüm oynayacak tavsiyem fringe'ten önce breaking bad izle fringe final yaptıktan sonra 100 bölümlük fringe serisini izle

aksiyon konusuna gelince fringe'te aksiyon daha fazla diğer diziye nazaran ama böyle fbi olayları falan çatışma sahneleri pek yok daha çok bilim-kurgu üzerine dayalı bir yapım breaking bad ise daha çok dram-gerilim ağırlıklı zaman zaman aksiyon da oluyor hem de öyle bir oluyor ki bir an önce sonraki bölümü de izleyeyim ondan sonrakini de izleyim derken aaa bi bakmışsın bütün sezonları bitirmişsin... breaking bad ilk sezon 7 bölüm sürüyor ve ilk 4-5 bölüm bana ağır ve sıkıcı gelmişti ancak 6. bölümden itibaren öyle bir açılıyor ki bırakasın gelmiyor 2. sezonda da en fazla 5 bölüm durgun gelir 3. ve 4. sezon bir tek sıkıcı bölüm yok gerçi 3. sezonda yine 2-3 bölüm durgundu

demem odur ki önce breaking bad izle fringe final yaptıktan sonra -muhtemelen yeni yıla kalmadan bitireceklerdir- fringe izle bütün diziyi birden

• Fringe beni arka arkaya izletebilecek kadar merak uyandıran bir dizi değil. Şahsi fikrim çok uzadığı ve tat vermediği sadece konunun nasıl biteceğini görmek için izlediğim.

Breaking bad ise çok sağlam bir dizi. Zaman fırsat ve sınırsız internet sorunlarım yüzünden şuan takibinde değilim fakat bir sezon izlemek bile yetti bana. Devamını yakın zamanda getireceğim.

• Türleri farklı tabi ama yine de Breaking Bad açık ara önde. Önce bunu izle sonra Fringe bak derim.
  • Doktor walter bishop

• Breaking badi izle,sonra fringe başlarsın.İlk sezon fringede bölümler bağlantısız gibi,sonradan konu çok gelişiyor,bolca aksiyon + bilim kurgu mevcut kaçırılmaması gereken dizilerden.
  • fringe bilim kurgunun da ötesinde bir yerden sonra lann ne alakası var böyle şaçmalık mı olur diyosun, (derken haklısın tabbi) senaryo için bayağı şaçmalamışlar ama güzel dizi gelecek sezon beklenmekte.
  • Fringe hakkinda bilgim yok. The walking dead sezon arasinda izleyim diye basladim acayip bi turden dizi cok saglam bi konusu var bence izlenesi bi dizi 9/10 puanim var bu diziye

• İlk önce tabii ki Breaking Bad
  • Tabii ki BrBa can dır sevilesi dir izlenesi dir o kadar.
  • breaking bad

• ikisinide izledim. ikiside güzel dizi ama fringe in yeri ayrı. bana breaking bad in ilk 2 sezonu çok sıkıcı geldi. bazen öyle bölümler oluyordu ki 45 dakikalık diziyi 1.5 saatte izliyordum. ama fringe de öyle bir sey olmadı yani konusu itibariyle bana hep ilgi çekici geldi. o yüzden tavsiyem fringe ile baslaman
  • Breaking Bad orjinal bir dizidir. Gerçekçidir. Psikoloji vardır. Öyle süslü oyunculuklar yok, sadelik var bir kere.
    Ama gelgelelim Fringe'i kötüleyen arkadaşlara. Hepsinden bahsetmiyorum ama bir çoğunun Fringe hakkında bir bilgisi bile yok sanırım. Bir süre sonra boka sardığı doğrudur. İşler içinden çıkılmaz hale dönüyor ama yine dizi "off bune la, saçma sapan şeyler" dedirtmiyor. Yani ne de olsa bilim kurgu. Fringe'i nereye çeksen gider Breaking Bad'te öyle değildir. Ana bir tema vardır onun üzerinden gidilir. Komedi unsurları çok nadirdir ama Fringe'te Walter Bishop içini gülümsetir dakka başı. Adamın hareketleri, mimikleri şapka çıkartılacak cinstendir. Belki süslü olmakla suçlanabilir ama yakışıyor adama. Tek kötü yanı aşk unsuruna çok vurgu yapmalarıdır sonuçta biz twilight izlemiyoruz(izlemeyinde). Bilime biraz merağınız varsa Fringe hoşunuza gidecektir. Aradığınız şey; sıradanlık ve gerçek hayata yakınlıksa Breaking Bad iyidir ama sırf imdb puanına veya insanların yorumlarına göre değilde kendinizin ne sevdiğine göre hareket etmeniz daha iyi olacaktır
    İkisi de kimyayla ilgili dizilerdir ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atalay` -- 5 Temmuz 2012; 7:33:14 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.