Arkadaşlar elimde GP Recyko 2600 mAh 1.2v şarjlı piller var. Aşağıda resmini koyduğum charger ile bu pilleri kaç saatte şarj edebilirim?
Xbox GamePass üyeliği hakkında
Arkadaşlar 3 yıllık gamepass üyeliği almak için bir yöntem vardı. 36 ay live gold üyeliği alıp üstüne 1 aylık ultimate alınca 3 yıllık ultimate üyeliğin oluyordu. Bu yöntem hala geçerli mi ? Son zamanlarda deneyen arkadaşlar oldu mu?
Download hızım kafasına göre takılıyor
Arkadaşlar ben Vodafone 24megabit hızında evde internet kullanıyorum fakat hızım kendiliğinden 1 megabite düşüyor. Tekrar bilgisayarı açıp kapattığımda yine 24 megabit hız alıyorum. Sorunun modemde veya internet sağlayıcısında olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı modeme bağlı diğer cihazlarda böyle bir sorun yaşamıyorum. Ağ sürücülerimi güncelleştirdim. Windows Update'leri yaptım. Kaspersky ile virüs taraması yaptım. Modemi resetleyip tekrar kurulum yaptım. Ağ ayarlarını sıfırladım. Son günlerde yüklediğim bütün programları sildim ama ne yaptıysam sorunu çözemedim. Format atmadan önce bir de buraya konu açayım dedim. Daha önce başına böyle bir sıkıntı gelen var mı?
Bitdefender Bellek Kullanımı
Sizce bu durum normal mi?
Ps4 Dualshock mu Xbox One Kolu Mu?
Hdd kullanımı anlık %100 e vuruyor
Laptopun hdd sini çıkardım ve yerine sdd takıp windowsu ssd ye kurdum. Boşa düşen hdd yi değerlendirmek amacıyla da caddy aparatıyla hdd yi dvd bölümüne taktım. Oyunları ve çok sık kullanmadığım programları hdd ye kuruyorum fakat oyunlarda ve günlük kullanımda hdd nin kullanımı anlık olarak %100 e vurup geri düşüyor. Görev yöneticisinden görebiliyorum ve hatta hdd nin çalışma sesini duyuyorum o anda. Bu durum özellikle oyunlarda anlık takılmalara sebeb oluyor ve can sıkıcı bir durum oluşturuyor benim için. Forumda biraz araştırma yaptım ve windows güncellemelerini kontrol ettim, virüs taraması yaptım sonuç değişmedi.
Laptop Fanına Siyah Bant Çektim Sorun Olur Mu?
|
Asus Notebook SSD Yükseltme
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.786
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 78.398 (Bu ay: 1.816)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 351 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic