Şimdi Ara

Big Bang Theory'den Sonra Komedi Dizi Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önce de burada how i met your mother'dan sonra ne izleyeyim diye bir başlık açmıştım hem gelen önerilerle hem de aklımda bir plan oluşturarak Big Bang Theory'e başladım.
    Dizi ilk sezon kendine çok bağlatmadı ama sonra yine dizinin bağımlısı oldum. Dizinin son iki bölümü kaldı ve bugün izlemeden uyumak yok. Dolayısıyla yine bir dizi önerisi arıyorum.
    Aklımda Two And A Half Man var fakat yine bu iki dizi gibi beni içine çekermi çekmezmi bilemedim. Şöyle yine bitince üzüleceğim onsuz yapamayacağım bir komedi dizisi arıyorum.
    Yardım ederseniz sevinirim.

• Bu dizilerin kaynağı Friends hocam başlayın pişman olmazsınız.
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Açıkcası eski dizilerden hoşlanmıyorum seinfield a bakmıştım bir kaç bölüm hoşuma gitmemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamHacker

Açıkcası eski dizilerden hoşlanmıyorum seinfield a bakmıştım bir kaç bölüm hoşuma gitmemişti.

Ben de başlarken senin gibi düşünüyordum ama izlemeye değer en azından bir şans ver hemen bırakma.
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Aslinda komedi agirlikli ariyorum ama bir bakarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede Friends çok güzeldir.İlk 3-4 bölümde bırakma.Sonradan çok güzelleşecek.Onun dışında Community'de çok güzel bu tarza yakın onu da tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Bryan

Bencede Friends çok güzeldir.İlk 3-4 bölümde bırakma.Sonradan çok güzelleşecek.Onun dışında Community'de çok güzel bu tarza yakın onu da tavsiye ederim.

Dediğim gibi eski dizilerden çok hoşlanmıyorum. Fakat bu kadar övdünüz bi bakabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vikings Gibi Dizi Arıyorum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Last man on Earth hakkında ne düşünüyorsunuz ? veya Brooklyn Nine-Nine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lydonuis -- 4 Eylül 2015; 10:30:03 >
  • Two and a half men e başla hata yapmazsın. Özellikle ilk sezonlar baya güldürür.
  • Suan basliyacagim bakalim nasil

• Komedi olarak Rick and Morty izleyebilirsin. Henüz ikinci sezonda ama himym,ve tbbt den daha komik. Family guy ı da tavsiye ederim.

• Gelmiş geçmiş en iyi komedi Friends benim gözümde.
  • Friends
    Seinfeld
  • Valla şimdilik two and a half men başladım. 3-4 Bölüm izledim gayet iyi gidiyor. IMDB'den baktığımda spoiler olmasın tam yazmıyım bir oyuncunun son sezonlarda olmadığını gördüm ve açıkçası beni biraz üzdü. Çok fark yaratıyormu ?
  • Friends den daha komik dizi izlemedim henuz. Eski olmasina takilma bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite yıllarımda izlemiştim, tavsiye ederim.
    **My Name Is Earl**

• Friends efsanedir. İzleyipte beğenmeyen görmedim ben.
  • Hem kendi kafamda olanlarla hem bir kac yorumla two and a half men e basladim. Suanlik gayet guzel gidiyor. Artik seneye de friends i izlerim muhtemelen

• Friends benide sarmamıştı.

Married with children tavsiye edebilirim friends dahil birçok bölümünden araklar görebilirsin hemen her komedide.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.