Bildirim
Freedos'ta windows 7 kurma.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: MC GRADY
Arkadaşlar ailem için dell m5030 aldım. Freedos cdsi çıktı yanında. O cdyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Windows 7 cd si ile biostan yükleme yapılamıyor. Galiba önce dos cdsi yüklenecek. Nasıl yapılacak bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Kutu içerisinden çıkan cd'ye ihtiyacın yok. Pc açıldığı zaman win 7 cd'sini koy ve F12 tuşuna basarak boot ekranını aç, sonra oradan cd ile başlatı seç ve kuruluna başla :)
Kolay gelsin..._____________________________ -
Sorunu çözmüştüm ama buraya yazmamışım. Yalnız cd ile boot işe yaramamıştı. Boot edilebilir bir flash diske win7 yi attım o şekilde yüklemeyi yaptım. Yine de teşekkürler _____________________________ -
quote:
Sorunu çözmüştüm ama buraya yazmamışım. Yalnız cd ile boot işe yaramamıştı. Boot edilebilir bir flash diske win7 yi attım o şekilde yüklemeyi yaptım. Yine de teşekkürler
windows bile yüklemediğin sisteme nasıl flash dan format atıyosun
normalde okumaması gerek ?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: sconosciuto
quote:
Sorunu çözmüştüm ama buraya yazmamışım. Yalnız cd ile boot işe yaramamıştı. Boot edilebilir bir flash diske win7 yi attım o şekilde yüklemeyi yaptım. Yine de teşekkürler
windows bile yüklemediğin sisteme nasıl flash dan format atıyosun
normalde okumaması gerek ?
Usb den windows 7 kurma diye aratırsanız bir sürü sonuç çıkar. Ayrıca usb yi okuyan windows vb değil anakart+işlemcidir._____________________________
Steam: PeerNet
Oo\SKYLINE/oO -
biostan USB başlangıç yapınca flash diskten format atabilirsiniz.
freedos cdsinde ne oluyor ki?
dravirlar mı var acaba?
ben freedos denince hiç bir şey verilmiyor sanıyordum._____________________________ renault clio, icon, 51000km, 2017, dizel oto, KIRMIZI ////// asus rog strix g731, 17.3, 9750 , 16 gb, RTX 2060, 144 hrz -
quote:
Orijinalden alıntı: elcas
dravirlar mı var acaba?
ben freedos denince hiç bir şey verilmiyor sanıyordum.
freedos cd ücretsiz yazılım oluyor genelde ubuntu tercih ediyorlar._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Okisht
quote:
dravirlar mı var acaba?
freedos cd ücretsiz yazılım oluyor genelde ubuntu tercih ediyorlar.
bana driver verseler yeter hocam.zaten her türlü ona ultimate yükelyeceğim._____________________________ renault clio, icon, 51000km, 2017, dizel oto, KIRMIZI ////// asus rog strix g731, 17.3, 9750 , 16 gb, RTX 2060, 144 hrz -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Okisht
quote:
dravirlar mı var acaba?
freedos cd ücretsiz yazılım oluyor genelde ubuntu tercih ediyorlar.
bana driver verseler yeter hocam.zaten her türlü ona ultimate yükelyeceğim.
driverlar internet sitesinde oluyor hocam, o konuda problem yaşanacağını sanmam.
onlarda biliyor windows yükleyeceğimizi zaten sadece maliyeti azaltmak için yapıyorlar._____________________________
-
Boot edilebilir bir Flash Disk ile kurulum yapılabiliyor ancak. Maalesef Optik Sürücüden boot yapılamıyor. Görmüyor =) _____________________________
HTC Desire S Kullanıcılar Kulübü
..Lenovo y500 i73630QM 8GB RAM, GT650M SLI(2*2gb gt650m) -
quote:
Orijinalden alıntı: toutatis
Boot edilebilir bir Flash Disk ile kurulum yapılabiliyor ancak. Maalesef Optik Sürücüden boot yapılamıyor. Görmüyor =)
nasıl yapıcaz onu ?
Şuan komşu freedos pc almış format cdsini görmüyor._____________________________
Ölüm; the only truth
-
quote:
Orijinalden alıntı: VII_outLaw
quote:
Orijinalden alıntı: toutatis
Boot edilebilir bir Flash Disk ile kurulum yapılabiliyor ancak. Maalesef Optik Sürücüden boot yapılamıyor. Görmüyor =)
nasıl yapıcaz onu ?
Şuan komşu freedos pc almış format cdsini görmüyor.
hallettim del'e basınca bios menüye girmiyordu girdi :D_____________________________
Ölüm; the only truth
-
freedos pc almak mantıklımı 600 tl 50 lira taksitle _____________________________ DOĞA ANAYA BİRAZ SAYGI.LÜTFEN!!!! -
İşlemcisi,RAM, performans ve diğer özellikleri sizin için uygunsa freedos olmasına takılmayın.Gayet mantıklı.Muhtemelen Linux yüklüdür.Beğenmezseniz istediğiniz bir Windows'u kurabilirsiniz.Emin olmak için sitesinden Windows sürücülerinin olup olmadığına bir bakın isterseniz.Büyük ihtimalle windows uyumlu sürücüleri vardır ve ürünün sitesinden indirilebilir. _____________________________ Volkswagen GOLF 1.4 TSI / MSI SUMMIT E16 / SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA / SAMSUNG GALAXY TAB S9+ / SAMSUNG GALAXY WATCH 4 CLASSIC / -
teşekkurler _____________________________ 14 YILDIR FORUMDA REF ALIP-VERMIYORUM.GUVEN KONUSUNDA SIKINTISI OLANLAR ILE ALISVERIS YAPMIYORUM. -
Win 7 yi flask diske acilis boot cd yaptim fakat kuruluma basladim surucuyu gormedi .ama gozattan c<<yi goruyorum yukleme yapamadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X