Şimdi Ara

PSP'ye Windows 95 Veya Linux İşletim Sistemi Kurmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PSP’nin işletim sistemi o kadar kuvvetliki Windows 95 ve Linux kurabiliyorsunuz.http://pspupdates.qj.net adresinden yaklaşık 25 Mb civarlarında olan kurulum dosyalarını indirip, PSP’nize kurabilirsiniz. Böylece Prince of Persia gibi eski dos oyunlarını sorunsuz çalıştırabilirsiniz.

Bu Nasıl Oluyorrr

• Evet arkadaşlar sonuca ulaştım.bilgi için buraya :http://www.merlininkazani.com/news/news_screen.asp?NID=7051

Dosya Download İçin Buraya Bakınız :http://pspupdates.qj.net/index.php?pg=49&aid=7126

Çok süper olacak.95 i kurmaya çalışıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Evet arkadaşlar sonuca ulaştım.bilgi için buraya :http://www.merlininkazani.com/news/news_screen.asp?NID=7051

Dosya Download İçin Buraya Bakınız :http://pspupdates.qj.net/index.php?pg=49&aid=7126

Çok süper olacak.95 i kurmaya çalışıcam
    hangi psp versiyonunda kurulabiliyor program?

• quote:

Orijinalden alıntı: leprchaune

hangi psp versiyonunda kurulabiliyor program?

Alıntıları Göster
    1.5 üstü
  • quote:

1.5 üstü

Alıntıları Göster
    ne işe yarıcak windows 95 psp de bari vista fln koyslardı

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhanbb

ne işe yarıcak windows 95 psp de bari vista fln koyslardı

Alıntıları Göster
    3.50 de çalışır mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: leprchaune

3.50 de çalışır mı ?

Alıntıları Göster
    vistayı çalıştırmaz.98 ide çalıştırmaz.işlemci yeterde 32 mb ram yeterli olmuyor. 3.50 yi bilmiyom ben 3.40 oea da deneyecem.şimdi win 95 iniyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPad Pro ya Windows 10 kurmak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

vistayı çalıştırmaz.98 ide çalıştırmaz.işlemci yeterde 32 mb ram yeterli olmuyor. 3.50 yi bilmiyom ben 3.40 oea da deneyecem.şimdi win 95 iniyor

Alıntıları Göster
    linux ü kurmadımda Windows 95 i kurdum gerçekten çalıştı ama 15 dakkada açılıyo 5 dakkada masaüstü simgeleri geliyo yani çok yavaş psp henüz bunu kaldıramaz bence cpu biraz daha yüksek olsa :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-11475B916

linux ü kurmadımda Windows 95 i kurdum gerçekten çalıştı ama 15 dakkada açılıyo 5 dakkada masaüstü simgeleri geliyo yani çok yavaş psp henüz bunu kaldıramaz bence cpu biraz daha yüksek olsa :)

Alıntıları Göster
    arkadaş nasıl kurduğunu anlatabilirmisin

• quote:

arkadaş nasıl kurduğunu anlatabilirmisin

Alıntıları Göster
    wşndows 95 i napcazki psp nin oyunları 95 ten çok daha güzel mediası falanda daha iyidir heralde ama bakalım yülenirse asıl olur

• o senn hafıza kartının hızından yavaş normalde canavar gibi çünki basit bi hesap yaparsak ben 16mb ram ve 133mzde canavar gibi 95 çalıştırıyordum ki
    300mhz de xp kurdugumu biliyorum 64mb ramı vardı ..peki neden yavaş derseniz senn hafıza kartı aynı anda birden çok işlem yapamıyor ama hdd öle degil senn hafıza 5mb yazıyor en dandik hdd bi 60mb ki sen düşün senn hafıza kartı aynı anda silme oku ve yazma yapamıyor..normal yani 15dk
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmann

o senn hafıza kartının hızından yavaş normalde canavar gibi çünki basit bi hesap yaparsak ben 16mb ram ve 133mzde canavar gibi 95 çalıştırıyordum ki
    300mhz de xp kurdugumu biliyorum 64mb ramı vardı ..peki neden yavaş derseniz senn hafıza kartı aynı anda birden çok işlem yapamıyor ama hdd öle degil senn hafıza 5mb yazıyor en dandik hdd bi 60mb ki sen düşün senn hafıza kartı aynı anda silme oku ve yazma yapamıyor..normal yani 15dk
    arkadaşlar win 95 imajını buldumda.kurmak için ne yapmam lazım vavuli kardeş
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cmax-mert

BOSH dosyasını PSP/Game ye

Atıcaksın bide sanırım imaj dosyası dediyin bios dosyası onuda MS nin anadizinine VM diye bi klasöt açıp içine atıcan

hatırladığım bu baya önce yüklemiştim zaten baya eskibir program bence hiç zamanını harcamaya deymez

Çünkü çok yavaş

• quote:

quote:

BOSH dosyasını PSP/Game ye

Atıcaksın bide sanırım imaj dosyası dediyin bios dosyası onuda MS nin anadizinine VM diye bi klasöt açıp içine atıcan

hatırladığım bu baya önce yüklemiştim zaten baya eskibir program bence hiç zamanını harcamaya deymez

Çünkü çok yavaş

Alıntıları Göster
    evet herşey tamamamda ben windowsu boot ettiremiyorum.adam sitede linux için örnek config dosyası vermiş ama bu dosya linuxu boot ettiriyor.windows için işe yaramıyor.windows için olanını nerden bulucam??.bu arada psp yi recovery den 333 mhz de çalıştıracak olursanız hız ile ilgili bir sıkıntınız kalmıayacaktır

• quote:

evet herşey tamamamda ben windowsu boot ettiremiyorum.adam sitede linux için örnek config dosyası vermiş ama bu dosya linuxu boot ettiriyor.windows için işe yaramıyor.windows için olanını nerden bulucam??.bu arada psp yi recovery den 333 mhz de çalıştıracak olursanız hız ile ilgili bir sıkıntınız kalmıayacaktır

Alıntıları Göster
    quote:

mert şimdi hatırladımda bunu ben kendim kuramamıştım

easy installer dosyası vardı onu bulursam atarım çünkü ço k karışık

• quote:

quote:

mert şimdi hatırladımda bunu ben kendim kuramamıştım

easy installer dosyası vardı onu bulursam atarım çünkü ço k karışık

Alıntıları Göster
    http://rapid+share.com/files/8889703/...csfreakno1.zip

+ yı kaldırıp indirin

şu anda kuruyorum birazdan bilgi vericem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-11475B916 -- 9 Temmuz 2007; 16:58:29 >

• quote:

http://rapid+share.com/files/8889703/...csfreakno1.zip

+ yı kaldırıp indirin

şu anda kuruyorum birazdan bilgi vericem

Alıntıları Göster
    ewet arkadaşlar 333 de çalıştırında yine aynı şey oluyo yani çok yavaş açıışta çok hızlıydı ama windows 95 yazısı geldi geleli hala açılmasını bekliyorum

• quote:

ewet arkadaşlar 333 de çalıştırında yine aynı şey oluyo yani çok yavaş açıışta çok hızlıydı ama windows 95 yazısı geldi geleli hala açılmasını bekliyorum

Alıntıları Göster
    windows psp'yi kasmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

tabii kasar zaten 333 MHZ dediyiniz Cpu yani işlemci ama pspnin ramı da 32 yani bu da düşük o yüzden böyle programlar çalıştırmak şu an için güzel deyil

onun yerine MAC OS nin emulatörünü öneririm o çok daha hızlı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

tabii kasar zaten 333 MHZ dediyiniz Cpu yani işlemci ama pspnin ramı da 32 yani bu da düşük o yüzden böyle programlar çalıştırmak şu an için güzel deyil

onun yerine MAC OS nin emulatörünü öneririm o çok daha hızlı

Alıntıları Göster
    wista psp
    Brick riski yoktur ve çok kolaydır.

1)http://rapidshare.com/files/22901175/pspwxp.rar dosyayı indirin. Kendi uploadımdır.

2) X:/ e extract edin dosyayı

Vista kurulmuştur!..Yahoo

Çalıştırmak için:

3) file:/pspwxp/index.htm yazarak dosyayı açın

alıntı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.