Binbaşı
16 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 54 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar,

Forum içinde arama yaptım ancak genel olarak harici yerine dahili harddiskler ile ilgili konular açılmış. Bu yüzden yeni konu açmak istedim. Playstation 4 için 2TB ya da 4TB'lık harici harddisk almayı düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz marka ve model var mı?

Kullanan arkadaşlar performans ve hız olarak memnunlar mı?

Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar bir konu hakkında tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Birden fazla cloud hesabını yönetebileceğimiz program arıyorum.

Bilgisayardan olabilir, illaki mobilden olması şart değil. Ancak her ikisinde de olabilirse şahane olur

Aranızda bu tarz program ya da programları kullananlar yardımcı olursa memnun olurum.
Merhaba arkadaşlar,

Seagate'in çıkartmış olduğu Masaüstü SSHD disklerinden 1TB olanı almayı düşünüyorum. Ancak almadan önce forumda kullananlar arkadaşlardan bilgi almak istedim. Fiyat / Performans olarak memnunlar mı?
Yüksek kapasiteli SSD'ler hali hazırda uçuk fiyatlarda iken böyle bir diske geçmek istedim.

Bu konuda bilgi verirseniz memnun olurum

http://www.vatanbilgisayar.com/dahili-harddisk/seagate-st1000dx001-35-1tb-hdd-+-8gb-ssd-sata-30-64mb-cache-7200rpm-sshd/productdetails.aspx?I_ID=68432
Merhaba Arkadaşlar,

Skype'ı hotmail adresim ile açtığımda listemde bulunan kişiye görüntülü arama yapmak istediğim zaman resimdekiler gibi görünüyor.

Karşıdaki pc'ye teamviewer ile bağlanıp baktığım zamanda aynı şekilde görünüyor.

Her iki tarafta da Skype yüklü ve online ama resimlerde offline gibi görünüyor.

Kişiye tıkladığım zaman sadece Call Phone seçeneği var...

Bunun nedeni ne olabilir, nasıl çözebilirim bu sorunu?

Merhaba arkadaşlar,

Oyunun hikayesi hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak istiyorum. Bu anlamda nereden başlamam gerektiği konusunda tereddütlerim var.

Linkte bulunan kitapları alıp okumaya başlasak, başlangıç için faydası olur mu? Yoksa onlardan önce okunması gerekenlerde var mı?

Nasıl bir yol izlemeliyim bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum

http://www.dr.com.tr/Catalog/Products/Search?productName=warcraft&categoryId=0
Merhaba Arkadaşlar,

Alienware ürünlerinin Türkiye'ye gelmesi ve fiyatların buradaki oranları hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.
İlk olarak Türkiye'ye gelen ürünler Avrupa da bulunan fabrikada üretiliyor ve özel sipariş ile geliş süresi 6 ile 8 hafta sürüyor.
Bir çok kullanıcı Alienware ürünlerini incelemek ve fiyatlarını öğrenmek içinwww.alienware.com sitesine bakıyor ve orada ki fiyatlar ile burada ki fiyatları kıyaslamaya başlıyor. Fakat burada durum tam olarak böyle değil. Çünkü buraya gelen ürünlerin fiyatları pound olarak hesaplanıyor yani fiyat kıyaslaması yapmak için aslında bakılacak doğru adreswww.alienware.co.uk sitesidir. Çünkü ürünler Avrupa da üretiliyor. Siteye girip bir konfigürasyon oluşturup sonrasında çıkan fiyatı dolara çevirdiğiniz zaman, Türkiye'ye deki fiyatlarına yakın ya da altında kalabiliyor. Ayrıca yurt dışından bir arkadaşınız, eşiniz ya da dostunuz aracılığı ile bu ürünleri sipariş etmeden önce bahsi geçen "Uluslararası Garanti" hakkında daha detaylı bilgi almak için Dell'in Çağrı Merkezini (00 800 353 90 00 2) aramanızı tavsiye ederim.

Garantili ürünlerde Yerinde Destek Hizmeti şu şekilde oluyor. Siz Dell'in Ücretsiz Çağrı Merkezini (00 800 353 90 00 2) arıyorsunuz ve bir arıza kayıdı oluşturup, ertesi gün Dell Teknik Destek elemanının adresinize gelmesini bekliyorsunuz ve bu gelen kişi ya Koç Sistem tarafından direk olarak gönderiliyor ya da Koç Sistem'e bağlı olarak çalışan farklı bir firmadan geliyor ve sorunu çözüp gidiyor. Hiç bir ücret ödemeden.

Ücretsiz çağrı merkezini aramak için uluslar arası aramalara açık olan bir sabit telefonu kullanmanız gerekiyor ve Türkçe destek veriyorlar.

İkamet ettiğiniz ile göre teknik destek elemanın gelmesi farklılık gösterebiliyor. Kimi illerde 1 gün sonra değil de 2 gün sonra gelebiliyor.

Garantisi sona eren ürünlerinizi direk olarak Koç Sisteme götürmeniz iyi olacaktır. Herhangi farklı bir servise götürmeyin.
Hakkında
Forum İmzası:
Orijinal oyun almak bir hastalıktır ---> Steam Kampanyaları

Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.065
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.310 (Bu ay: 83)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 140 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.