Şimdi Ara

((( free_man ))) adlı kullanıcı hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @ANNİHİLATOR NİCKLİ ARKADAŞLA OLAN PM LEŞMEMİZ

ya çağatay kardeş senden aldıgım anakartı sattım bende arka plakası yokmuş. uzay montaj kullandıgım için dikkat etmedim hiç ben. sendemi kaldı acaba

slm abi arka plaka derke o ne demek anlamadim ? sogutucu bi plakasi mi varmis P5b'lerin

yok be abi kasanın arkasına takılan demir parçası varya arka kısım

su kablolarin filan ciktigi yere takilan metal seyi mi diyosun delikli ?

abi anakartın arka panel demiri varya klavye mouse usb çıkışları ile kasanın arasına koyulan. delikli demir parça

BU MESAJDAN SONRA ARKADAŞTAN CVP GELMİYOR. ATTIGIM PM OKUNMUYOR NEDEN BİLMİYORUM. AMA ARKADAŞ FORUMA GİRİYOR MESAJI OKUMUYOR , PANEL ONDA OLABİLİR YADA ATMIŞ OLDUGU İÇİN CVP VERMEK İSTEMEDİ. BU OLAY TABİKİ ONUNLA BİZİM ARAMIZDA AMA YİNEDE Bİ ŞEKİLDE YALAN SÖYLESEM ADAMA NE DİYE PANELİ SORUYIMKİ DİREK VARDI VEYA YOKTU DERDİM

• quote:

Full kutulu denmiş içinden arka panel çıkmamış bu yalan söylendiğine delalet eder

nasıl bir mantıktır bu? hata diye birşey olamaz yani diyosun. herşeyi noktasına virgülüne kadar yazdım izah ettim yinede benimle alışveriş yapmak istemeyen bundan sonra yapmasın saglık olsun diyelim. ama belirtiyim bi ürün yollamışsam kim olursa olsun açsın kontrol etsin eline geçince çözerim her türlü. bende bişey olmazda kargoda olur belli olmaz orası, nitekim bi çogumuzda yaşadık bunları. ama üstünden zaman geçince böle bişeyle karşılaşınca sadece ben degil bi çok insan aynı tepkiyi verirdi. vermezdim diyip kendinizi övmeyin boşuna

TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN DER, SORUNU ÇÖZEN ARKADAŞIMIZADA TEŞEKKÜR EDERİM ŞAHSEN. BUNDAN SONRA BEN DAHA DİKKATLİ OLURUM STRANGERXT DE KARGOSUNU ALINCA KONTROL EDER ARTIK HERALDE DİYE DÜŞÜNÜYORUM. HATADIR HER İNSAN YAPAR, SAYGILAR HERKESE İYİ FORUMLAR...

• Lütfü kardeşimle epey alışverişim oldu. Burada hiç bir kasıt vb. görmüyorum. İnanın gözüm kapalı alışveriş yapacağım kişilerdendir.

%60 haklıdır benim şahsi görüşüm ve açıklamam şudur.

ürünü aldıktan 1 hafta sonra yapılan herhangi bir itiraz hayati nedenler olmadıkça geçerli olamaz.

%40 neden haksız, çünkü kutuyu bile açmadım diyor öyle gönderdim, e be free_man ne gönderiyorsun bir baksana

Ama olay bayağı bir büyümüş, ona uygun ayna bulunamıyor mu bir yerlerden. yaptırılabilir bile bi demriciye ne bileyim..

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • AYRICA

Yok SAHTEKAR, yok BAN, yok YAZIKLAR OLSUN, tarzı çirkin cümleler kuran herkesi kınıyorum, özellikle de "merya" Yasin sensin di mi len bu, bilip bilmeden okumadan ne pat diye yazıyosun, gelmiyim oraya.

StrangerXT duyarlı bir yönetici, sağolsun bu küfür olayında bana yardım etmeye çalıştı , ama aynı duyarlılığı burada free_man e yapılan hakaretlere bir DUR diyerek göstermemesine gerçekten çok üzüldüm. Yukarıda da yazdığım gibi eğer olay buraya gelmişse haklılık payı bana göre satıcıda yüksektir. yine de dürüst olup bakmadım demiş kutuya, ya baktım vardı sen niye bir hafta bakmadın baksaydın alınca söyleseydin deseydi?

İnşallah çözüme kavuşur, ve arkadaşlar, ve abiler lütfen yazdıklarınıza dikkat edin, aynı duruma herkes düşebilir, belki parasını harcadı anakartın, sonuçta 1 hafta geçti ses çıkmayınca sorun yok işlem tamam diye parayı kullanmıştı. Bu ne saldırganlık, ben isim vermeksizin birkaçının tamamen yöneticiye yaranmak için yazıldığını düşünüyorum. Yarası olan gocunacaktır zaten

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.

• Konu hala dallanıp budaklanıyor. Arkada ki parça olsa ne olur olmasa ne olur. Arkadaş gerekirse parasını öderim demiş zaten.

Ayrıca ((free man))) arkadaşın hakkında da pat diye yazılan hakaretleri kınıyorum... Esas onlara
    quote:

Orjinalden alıntı: ((( free_man )))

ARKADAŞA ÜRÜNÜN PARASINI ALMADAN YOLLADIM. ÜRÜN ELİNE GEÇİNCE PARAYI ÖDEDİ KONTROL EDİP ETMEMİŞ ORASI ONU İLGİLENDİRİR. BEN KARTI SATALI 1 HAFTA OLMUŞ DAHA YENİ BANA PANEL YOK İADE EDİCEM DİYOR. BEN KENDİME YENİ KART ALMIŞIM. BENİM HATAM VARSA EGER, Kİ PANELİN İÇİNDE OLUP OLMADIGINIDA ZATEN BİLMİYORUZ İKİMİZDE KENDİSİNİNDE HATASI EN AZ BENİM KADAR. PANELİ ALIRSIN PARASINI VERİYİM DEDİM HALA GEÇERLİ TEKLİFİM. KARTI ALDIGIM ELEMAN ZATEN @ANNİHİLATOR PM LERE CVP VERMİYOR FORUMDA DOLAŞTIGI HALDE. BENDE ONUN GİBİ YAPIP PM LERİ YANITSIZ BIRAKSAYMIŞIM DAHAMI İYİ OLURDU? PANEL İÇİN TOPİC AÇILSAYDI BULUNMUŞTU GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ Bİ ARKADAŞTA VARMIŞ PARASINI ÖDERDİM SORUN HALLOLURDU BÖYLECE

@vgulgec yazdıklarınızı gözden geçirip o şekilde yayınlayın utanmaz herif ne demek ne hakla bana bunu sölüyosun beni tanıyormusunda hakkımda yorum yapıyosun. içinizi boşaltmak için, yorum yazmış olmak için yorum yazmayın. beni tanıyan tanıyor. bi dünya anakart sattım bugüne kadar en iyi @mene nickli melih bilir 2 anakart sattım kendisine ve kutu içeriği ile kesinlikle işim olmaz dokunmam bile hiçbi parçaya belki vardı belki yoktu haberim yok kesinlikle

@kadir metalicaya asus striker sattım ertesi gün cvp geldi kart açmıyor diye hemen geri aldım kartı sorabilirsiniz.

yeni kart almasaydım bunuda iade alırdım kesinlikle ama kusura bakmayın hata ortaklaşa ise ceremesini tek başıma çekmek zorunda degilim. hata ikimizin ve çözümüde beraber bulmamız lazımdı geçmiş olsun tekrar paneli veren arkadaş ücreti ne kadar ise banka bilgilerinizi pm ile bildirin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen35 -- 18 Ocak 2008; 17:50:07 >

• herşeyden önce dürüstlük önemlidir.

forumda bakıyorum konu başlıklarında extreme yazıyor bakıyorsun parçalara pentium d 2.8 p5ld2 250 gb hdd ee bunun exreme le ne alakası var.

bazı başlıklarda full kutu herşey var deniyor alıyorsun ürünü abi şu yok bu yok sorun olurmu o zaman neden full kutu içeriği yazıyorsun

bazı başlıklarda faturalı garantili deniyor alıyorsun ürünü abi ben burdan almıştım ürünü faturasını bulamadım kayboldu sanırım senin için bir sorun olurmu deniyor. ee neden faturası var diyorsun.

arkadaşlar başlık açılacaksa dürüst olunması gerektiğini düşünüyorum.

bu cevap arkadaşlara değil tabikide. forumda gördüklerim alışveriş ettiklerimle ilgili.

bu forumda çok kişi tanıdım gerçektende mükemmel insanlar her konudada yardım etmişlerdir allah razı olsun.

ben iki tarafıda haklı buluyorum.
    alış veriş yaptıklarım.Farukxtm, by-busy, Arbiter, extreme, Knightcop, superms, evilinvaders, 865pe, J_skellington, StrangerXT, eppro, blackcityconqueror, Pcdunyasi, AYYUZLUM, Ceyhun, mago, darkreign, msamy, ferhatugur, SeVeRaL, ufuq35, rdvnkaya, cengaver029, Brandybuck, ((UĞUR)), Kiev, sienen, Cose Turche , helsloot , hidayetkurnaz , burgfb, sezsizada, kenandeveci, muratgoksen(sahibinden), F_o_X, sagopa344, feyyazbugan , MGMuhammet, MrPerFormance, yunus_70, tteg76, Triem, n0th1n2b3sa1d, maverickk, pudinkk, scerit, ghost recon advanced, Okisht, OPTİMİST, mdxceed, sbasturk, daha aklıma gelmeyen bir sürü kişi. Olumsuz:devriye76 Arızalı iphone şarj başlığı sattı. Sıfıra yakın bir ürün dedi ürünün köşelerinde darbe var. önermediğim ve tavsiye etmediğim üye: (hiickimse) Argo ve tehdit oluştucu mesaj attı link:https://eksiup.com/p/k6124027p8o2

• quote:

Ödemeyi yapmak istemen güzel bi davranış dostum. AMA YAPILAN HATANIN CEREMESİNİ ALICI DEĞİL, SEN VE SENİN MAL ALDIĞIN KİŞİ ÇEKMEK ZORUNDA... ALICI CEREME ÇEKMEMELİ...
    Umarım ben yanlış anlamışımdır dostum. Bu mesajı okuyarak şunu anladım: "Hatanın ceremesini ALICI da çekmek zorunda...". Umarım yanlış anladım... Böyle şey olmaz!!!

malesef dostum sizde biraz yanlış anlamışsınız. sadece ben hatalı olsam kabulum zaten hepsini. ama alıcı arkadaşında hataları ve yanlış yaklaşımı var. beraber hata yapılmışsa çözümde beraber olması gerekir diye düşünüyorum. ama iki tarafda hatalı ve hatalılardan birisi herşeyi karşı taraftan beklerse olay işte böyle uzar gider.

• Serkan ın bu konunun açılmasına neden izin verdiğini anlamadım..

Ortada dolandırılma yok birşey yok..

Kendi aralarında anlaşamaları gereken, çok da önemli olmayan bir konu..

Hani anakartın devresi yanıktır, stabilite sorunu vardır anlarım da ızgarası yok diye de kart iade edilmezki yahu..

Gidilir bir teknik servisten 5 ytl karşılığı parça alınır.. Zaten freeman de ödemeyi kabul etmiş bu meblayı..

Gereksiz bir konu..
  • Free man,düzelteyim izninle...DiabloXT,goofy'den anakart almadı,goofy anakartı m134'e sattı.Hatta o da pinleri eğip göndermiş o da ayrı mevzu ya...Yani açık arayacağım diye mantık kurallarının dışına çıkmanın alemi yok..

Ha olay 2 sayfayı dolduracak olay bile değil...Free man'a bağlı bir mevzu da yok...
  • aynı şey benimde başıma geldi.Blue Mann isimli kullanıcıdan ekran kartı bloğu aldım geldiği gibi açtım ve hemen mesajlaştım.sonra yönetime başvurdum.onlarda birşey yapmadı.sonra kulanıcının nicki değişti...böyle gidiyor gerçekten dolandırılma bu..
    (((free_man))) arkadaşımız herşeyi güzel bir şekilde yapmış yanlışı olduğunu düşünmüyorum...bir ürün alınca ilk kutu içeriğine bakarım.tek hatası kontrol etmeden yollamış.AMA önemli bir nokta yollandıktan sonra Ürünün ücretini almış.dolandırmak istese hemen alırdı.alan arkadaşta bence hata bakmalı imiş kutu içeriğine...
    alış-veriş yaptıklarım:fusiontechus;zigizi;hederahelix;2. el alış veriş(her türlü kefilim);memet;hasskabal;retkit61;psy_dreams;alişeker;Death;kyle007;semih_efendi;sockdreth;posıtıve;^^albatros^^;Divide By Zero;EASTWOOD1981;viper08;darkdevil666;rizeli28;xtrlovely;glorphin;CaDDes; awaqado;
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.