Şimdi Ara

((( free_man ))) adlı kullanıcı hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes o kadar paragöz değil , neosis hiçbir ücret ödemeden verecek paneli.

sen hala olayın neresindesin, ben 10-20 ytl de değilim ki?
    "yeni kart almasaydım bunuda iade alırdım kesinlikle " bunu söylemen yeterdi. ama attığın ilk pm olsun, "NİYE İADE EDİYORSUN DOSTUM?" gibi büyük harflerle yazılmış pm olsun, bana göre niyetini belli ettin.

ceremesini tek başına çekmek.

ben sana o panel yok diyorum. yahu ne yapayım ben o paneli, içinden çıksa neden sana öyle söyleyeyim? komik olma benim paneli kaybettiğimi ima etmeye çalışarak,

benim buradaki tek sorunum insan zannederek sana güvenmemdir, başka birşey değil..

girip hala bunları yazabiliyorsan, artık ben yazmayacağım. son söz olarak sana hakkımı helal etmiyorum.
    İlanlarımda aksi belirtilmediği sürece takas, pazarlık yoktur. Zaman kaybı olması nedeniyle bu içerikte PM atarsanız cevap alamayabilirsiniz. 10 yıllık sürede yüzlerce sorunsuz alışveriş tamamladım, iletişime geçerken bu hususu göz ardı etmezseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ((( free_man )))

ARKADAŞA ÜRÜNÜN PARASINI ALMADAN YOLLADIM. ÜRÜN ELİNE GEÇİNCE PARAYI ÖDEDİ KONTROL EDİP ETMEMİŞ ORASI ONU İLGİLENDİRİR. BEN KARTI SATALI 1 HAFTA OLMUŞ DAHA YENİ BANA PANEL YOK İADE EDİCEM DİYOR. BEN KENDİME YENİ KART ALMIŞIM. BENİM HATAM VARSA EGER, Kİ PANELİN İÇİNDE OLUP OLMADIGINIDA ZATEN BİLMİYORUZ İKİMİZDE KENDİSİNİNDE HATASI EN AZ BENİM KADAR. PANELİ ALIRSIN PARASINI VERİYİM DEDİM HALA GEÇERLİ TEKLİFİM. KARTI ALDIGIM ELEMAN ZATEN @ANNİHİLATOR PM LERE CVP VERMİYOR FORUMDA DOLAŞTIGI HALDE. BENDE ONUN GİBİ YAPIP PM LERİ YANITSIZ BIRAKSAYMIŞIM DAHAMI İYİ OLURDU? PANEL İÇİN TOPİC AÇILSAYDI BULUNMUŞTU GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ Bİ ARKADAŞTA VARMIŞ PARASINI ÖDERDİM SORUN HALLOLURDU BÖYLECE

@vgulgec yazdıklarınızı gözden geçirip o şekilde yayınlayın utanmaz herif ne demek ne hakla bana bunu sölüyosun beni tanıyormusunda hakkımda yorum yapıyosun. içinizi boşaltmak için, yorum yazmış olmak için yorum yazmayın. beni tanıyan tanıyor. bi dünya anakart sattım bugüne kadar en iyi @mene nickli melih bilir 2 anakart sattım kendisine ve kutu içeriği ile kesinlikle işim olmaz dokunmam bile hiçbi parçaya belki vardı belki yoktu haberim yok kesinlikle

@kadir metalicaya asus striker sattım ertesi gün cvp geldi kart açmıyor diye hemen geri aldım kartı sorabilirsiniz.

yeni kart almasaydım bunuda iade alırdım kesinlikle ama kusura bakmayın hata ortaklaşa ise ceremesini tek başıma çekmek zorunda degilim. hata ikimizin ve çözümüde beraber bulmamız lazımdı geçmiş olsun tekrar paneli veren arkadaş ücreti ne kadar ise banka bilgilerinizi pm ile bildirin lütfen

siz çözümü sunmuşsunuz
    Alışveriş listem: * miller!!! * Lacrymatoire x 5 * Ghenç * Gerx_16 * maraton * comozor * Kerub * quix * morrigan2 * ea_wanted x 3 * KartalMhoo * Screammm * vanted * kadirt * kentaur * pLayer * Slang_1903 * KuraL_ * ereneren * emre00 * kinetik * Frostbite * seko2001 * MODDA * competition * mitrox * sedoman34 x 2 * portakal * haken * babadagi * Cry of Cyrus * VoodooRush * sakix * vincee * emre_239 * rEaDy_for_aCtion * selchuk_ x 2 * RapStarX * sercan05 * CaReTTa_99 * RED LORD CHE * chevix * ahmettokgoz * Spica * 2_zen * ardasarp * evo_4 * NoPRoBLeMtr * NoSt3am * thetrooper00 * lukesky * oztr * madd_maxx82 * mustang34 * can21 * kater1977 * rapsar * Özgür * Zebze * aemfiel * mehmetdinler * madman1 * abit * Xed * Cözüm Bilgisayar * bbb_2 * SyLaR25 * trulli * azelea * kepirlikerem * GOadvance * Loukas * ykenand *

• quote:

ARKADAŞA ÜRÜNÜN PARASINI ALMADAN YOLLADIM. ÜRÜN ELİNE GEÇİNCE PARAYI ÖDEDİ KONTROL EDİP ETMEMİŞ ORASI ONU İLGİLENDİRİR. BEN KARTI SATALI 1 HAFTA OLMUŞ DAHA YENİ BANA PANEL YOK İADE EDİCEM DİYOR. BEN KENDİME YENİ KART ALMIŞIM. BENİM HATAM VARSA EGER, Kİ PANELİN İÇİNDE OLUP OLMADIGINIDA ZATEN BİLMİYORUZ İKİMİZDE KENDİSİNİNDE HATASI EN AZ BENİM KADAR. PANELİ ALIRSIN PARASINI VERİYİM DEDİM HALA GEÇERLİ TEKLİFİM. KARTI ALDIGIM ELEMAN ZATEN @ANNİHİLATOR PM LERE CVP VERMİYOR FORUMDA DOLAŞTIGI HALDE. BENDE ONUN GİBİ YAPIP PM LERİ YANITSIZ BIRAKSAYMIŞIM DAHAMI İYİ OLURDU? PANEL İÇİN TOPİC AÇILSAYDI BULUNMUŞTU GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ Bİ ARKADAŞTA VARMIŞ PARASINI ÖDERDİM SORUN HALLOLURDU BÖYLECE

@vgulgec yazdıklarınızı gözden geçirip o şekilde yayınlayın utanmaz herif ne demek ne hakla bana bunu sölüyosun beni tanıyormusunda hakkımda yorum yapıyosun. içinizi boşaltmak için, yorum yazmış olmak için yorum yazmayın. beni tanıyan tanıyor. bi dünya anakart sattım bugüne kadar en iyi @mene nickli melih bilir 2 anakart sattım kendisine ve kutu içeriği ile kesinlikle işim olmaz dokunmam bile hiçbi parçaya belki vardı belki yoktu haberim yok kesinlikle

@kadir metalicaya asus striker sattım ertesi gün cvp geldi kart açmıyor diye hemen geri aldım kartı sorabilirsiniz.

yeni kart almasaydım bunuda iade alırdım kesinlikle ama kusura bakmayın hata ortaklaşa ise ceremesini tek başıma çekmek zorunda degilim. hata ikimizin ve çözümüde beraber bulmamız lazımdı geçmiş olsun tekrar paneli veren arkadaş ücreti ne kadar ise banka bilgilerinizi pm ile bildirin lütfen

Anakartı geri alamayacağınızı uygun bir dil ile belirtseniz bence bunlar yine olmazdı. Burda böyle bir yazı yazmak ne kadar doğru açıkçası bilemiyorum ama,nakit olunmasa bile karşı tarafa bu uygun bir dille söylense,kardeşim tamam alıyım ama bana birazcık bi süre tanı dense bence bunların hiçbiri olmaz.

Alıcının cihazı geç kontrol etmiş olması sizi haklı çıkarmaz ki hocam.Ki aradan geçen süre sadece 6 gün.Ve bir arıza değil parça eksiği var,1 sene sonra da kutusunu açmış olsa birşey değişir mi sizce?

Bu konuda çok mu yorum yaptım bilmiyorum ama amacım iki tarafa da yardımcı olmak,aranızı bozmaya değmeyecek şeyler bunlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: White Tiger

basit bir aliminyum birşey ben sorun etmezdim ama pahalı birşeyde değildir sanırım

hocam yazdıklarımı güzelce oku,

bir, kendime almadım anakartı, bir arkadaşıma, özellikle de "full kutu içeriği var" diye aldım. düşün o paneli bulamayınca yaşadığım mahçubiyeti,

iki, panelin parasında değilim. 20 ytl de olsa alacaktım, ancak bulmak sorundu, allah'ın sevgili kuluymuşum ki kolayca buldum. (2 ay dfi arka paneli aradığımı bilirim)

üç, tanımadığımız insanlara güvenin ne derece büyük hata olduğunu anladım, anlatmak istediğim şey de oydu.
    İlanlarımda aksi belirtilmediği sürece takas, pazarlık yoktur. Zaman kaybı olması nedeniyle bu içerikte PM atarsanız cevap alamayabilirsiniz. 10 yıllık sürede yüzlerce sorunsuz alışveriş tamamladım, iletişime geçerken bu hususu göz ardı etmezseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: StrangerXT

quote:

basit bir aliminyum birşey ben sorun etmezdim ama pahalı birşeyde değildir sanırım

bir, kendime almadım anakartı, bir arkadaşıma, özellikle de "full kutu içeriği var" diye aldım. düşün o paneli bulamayınca yaşadığım mahçubiyeti,

iki, panelin parasında değilim. 20 ytl de olsa alacaktım, ancak bulmak sorundu, allah'ın sevgili kuluymuşum ki kolayca buldum. (2 ay dfi arka paneli aradığımı bilirim)

üç, tanımadığımız insanlara güvenin ne derece büyük hata olduğunu anladım, anlatmak istediğim şey de oydu.

@diabloxt
    aynı şeyleri ben de bildirdim arkadaşa ümit, ama sanki anakartı iade etmek istediğim için arka paneli kayıpmış havası veriyorum gibi geldi heralde.

• ben şahsen "((( free_man )))" nickli arkadaşımızdan anakert, işlemci soğutucusu, işlemci, ekrankartı aldım ve bunların hepside extreme seviyede bileşenlerdi. hepsinin paralarını anlaştığımız anda hesabına yatırdım. ve ürünleride eksiksiz aldım. kendisi ile 2000ytlden fazla alış verişim oldu ve en ufak problem yaşamadım. şu anki gelişmeleride dikkatle okudum, bence fazla büyütülmüş bir durum anakartın işlevine etki edecek bir parçadan bahsedilmiyor, ben 2 adet asus anakartımı 2 ayrı kasada bu panel olmadan kullanıyorum, ha bu demek değilki "içerik full" denildiği halde bu parçadan vaz geçilsin! ama bu kadar abartıp satıcıyada "insan sandım" gibi hakaretler haddini aşan üsluplar kanımca! ayrıca satıcı halen ben herhangi bir masraf varsa bildirin ödeyeyim diyor. bunu daha fazla uzatmamak gerek bence
    [link]=http://forum.donanimhaber.com/m_60397445/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60397445[/link]

• quote:

Orjinalden alıntı: StrangerXT

quote:

sizi çok iyi anlıyorum ama hatalar zinciri yapılmış ve problem son noktada basit bir şeyden dolayı çıkmış.Ben bir arkadaşla 250 cd lik bir arşiv için anlaştım ama kargodan 150 civarı cd geldi neyse içine kusura bakma bu kadar yollayabildim diyede bir not eklenmiş olarak, bende yapabileceğim tek şey olan canın sağolsun kardeş diyebildim. bunun adı ticarettir kar etmekte var kaybetmekte siz yeter ki önleminizi zamanında alın. artı bir örnek olarak bir arkadaştan geçen hafta işlemci ve anakart aldım benim ankaradaki yeğenime ve kartı ancak şubat ayında ankarada deneyebileceğim şimdi bu kart ve işlemci çalışmazsa ben topic açıp bu arkadaşa bir şey diyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 17 Ocak 2008; 16:09:05 >
    Alışveriş listem: * miller!!! * Lacrymatoire x 5 * Ghenç * Gerx_16 * maraton * comozor * Kerub * quix * morrigan2 * ea_wanted x 3 * KartalMhoo * Screammm * vanted * kadirt * kentaur * pLayer * Slang_1903 * KuraL_ * ereneren * emre00 * kinetik * Frostbite * seko2001 * MODDA * competition * mitrox * sedoman34 x 2 * portakal * haken * babadagi * Cry of Cyrus * VoodooRush * sakix * vincee * emre_239 * rEaDy_for_aCtion * selchuk_ x 2 * RapStarX * sercan05 * CaReTTa_99 * RED LORD CHE * chevix * ahmettokgoz * Spica * 2_zen * ardasarp * evo_4 * NoPRoBLeMtr * NoSt3am * thetrooper00 * lukesky * oztr * madd_maxx82 * mustang34 * can21 * kater1977 * rapsar * Özgür * Zebze * aemfiel * mehmetdinler * madman1 * abit * Xed * Cözüm Bilgisayar * bbb_2 * SyLaR25 * trulli * azelea * kepirlikerem * GOadvance * Loukas * ykenand *

• okadar büyütülcek bir olay değil panel unutulu en azından bord sağlam ve düzgün ve 150ytlyr 220ytl olan piyasası bir mal almışsınız hala uzatıyorsunuz insanlık hali bence free man nikli kişiye bu kadar yüklenilmemeli
    http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=43500
  • STRANGERXT ARKADAŞIM ADMİN OLMAK HAKARET ETME HAKKIMI VERİYOR SİZE BUNU ANLAYAMADIM Bİ AÇIKLARSAN SEVİNİRİM AYNI LAFI BEN SİZE YAZSAYDIM TEPKİNİZ NE OLURDU SİZİN YADA DİGER ADMİNLERİN ??? SANIYORUM HEMEN UZAKLAŞTIRMA CEZASI ALIRDIM DEGİLMİ? BU YANLIŞ BU 1

İKİNCİSİ SİZE GEREKLİ HERŞEYİ SÖLEDİM HEP KENDİ TARAFINIZDAN BAKTIGINIZ İÇİN BİŞEY HALLEDEMEYİZ VE HALLEDEMEDİKTE ZATEN. YA PANELİ ALIRIZ PARASINI VERİRİM DEDİM YADA TOPİC AÇARSINIZ KARA LİSTENİZE EKLERSİNİZ DEDİM. SİZ İKİNCİ SEÇENEGİ TERCİH ETTİNİZ BUDA SİZİN KARARINIZ VE BENİM AÇIMDANDA SAKINCASI YOK GERÇEKTEN ÇÜNKÜ NE KİMSEYİ DOLANDIRDIM NE HIRSIZLIK YAPTIM NEDE BAŞKA BİŞEY. SENİ TANIYANLAR SANA HAK VERMİŞLER TABİKİ DOĞAL OLARAK Bİ ARKADAŞIMIZ DEMİŞKİ GEÇ KONTROL ETMESİ SENİ HAKLI ÇIKARTMAZ. YAPMAYIN ALLAH AŞKINA YA 1 SENE SONRADA KONTROL ETSEYMİŞ BİŞEY DEGİŞMEZMİŞ. BİDE BENİM TARAFIMDAN BAKIN O ZAMAN DURUMA. ALDIGINIZ PARAYA PARA KATARAK ANAKART ALMIŞSINIZ KARŞI TARAFADA BUNU BELİRTMİŞSİNİZ ZATEN PM LERDE. ONDAN SONRA BİDE ARKADAŞA PARA İADE ET KUSURA BAKMAYIN AMA DARPHANEMİZ YOK BİZİMDE KALDİKİ YENİ ANAKARTIMI BUNU SATTIKTAN 3 GÜN SONRA ALDIM YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM. ÖMÜR BOYU ALDIGIM PARAYI Bİ AKSİLİK OLUR DİYE BANKADAMI BEKLETECEKTİM. GÜLDÜRMEYİN İNSANI ALLAH AŞKINA YA. BANA GÜVENMİŞ ARKADAŞ KONTROL ETMEMİŞ EYVALLAH SAOLSUN. AMA BENDE PARAYI ALMADAN KARTI YOLLAMIŞIM KART ULAŞTIKTAN SONRA PARAM GELMİŞ AÇIP KONTROL ETSEYMİŞ HEMEN SORUN ÇÖZÜLMEZMİYDİ ? HANGİMİZ HANGİMİZE DAHA ÇOK GÜVENMİŞİZ ACABA? BANA ATTIGI PM LERDE BU PARÇA OLMADAN NASIL KULLANICAM ANAKARTI? EN ÖNEMLİ PARÇAYDI BU, KARGO GELDİGİNDE BAKSAM KABUL ETMEZDİM VALLA, TARZI KELİMELER KULLANMIŞ ARKADAŞIMIZ BEN BÜTÜN BUNLARA DARILMIYORUMDA SİZ NEDEN BENİM NİYE KARGOYU GERİ YOLLUYOSUNUZ LAFIMA TAKILDINIZ ANLAMADIM. BÜYÜK HARFLERDEN RAHATSIZSANIZ ONU BİLEMEM. ÇÜNKÜ BENİM HEMEN HEMEN BÜTÜN MESAJLARIM BU ŞEKİLDE ÜZGÜNÜM

• Bir arka panel için ok şey yazılmış ama yalan kötü bişey kendisine yalan söylendiği için arkadaş moralleri sıfırlarmış.

Bende dün 2 inci el bir kart aldım SeveN_KaLP adlı kullanıcıdan ortadaki entegre kavrulmuş akşam karanlığında farketrmedim şimdi telefonlarımı açmıyor pm lere cevap yazmıyor.Hiç başıma böyle bişey gelmemişti sitede kime nasıl şikayet adiliyor onuda bilmiyorum,ama arkadaşın telefonu felan var sima olarakta gördük sivil polis abime vereceğim o araştırır bakalım nolcak valla.

Orjinalden alıntı: huzeyfe

Bir arka panel için ok şey yazılmış ama yalan kötü bişey kendisine yalan söylendiği için arkadaş moralleri sıfırlarmış.

Bende dün 2 inci el bir kart aldım SeveN_KaLP adlı kullanıcıdan ortadaki entegre kavrulmuş akşam karanlığında farketrmedim şimdi telefonlarımı açmıyor pm lere cevap yazmıyor.Hiç başıma böyle bişey gelmemişti sitede kime nasıl şikayet adiliyor onuda bilmiyorum,ama arkadaşın telefonu felan var sima olarakta gördük sivil polis abime vereceğim o araştırır bakalım nolcak valla.

mod arkadaşın birinden izin alıp konu açıyorsun ve olayı tüm içeriği ile anlatıyorsun yapman gereken bu
  • quote:

Bir arka panel için ok şey yazılmış ama yalan kötü bişey kendisine yalan söylendiği için arkadaş moralleri sıfırlarmış

ORTADA YALAN YOK DOSTUM NASIL OKUDUN KONUYU. KONUYU OKUMADAN NE DİYE CVP YAZIYORSUN.

HERŞEY AÇIK VE NET

ben @annihilator dan full kutu içerikli diye p5b deluxe aldım. uzay montaj kullandıgım için sade anakartı çıkartıp kullandım. ne kutu içerigine baktım nede dokundum bişeye. sonra kartı sattım full kutu içerigi diye bu arkadaş aldı. bende aldıgım parayla 3 gün sonra gittim kendime kart aldım kartı çok merak ediyosanız faturasıyla beraber resmini çekiyim akşam foruma koyayım fatura tarihi ile görün. sonra satıştan 1 hafta sonra arkadaş içinde panel yok dedi. bende haberim olmadıgını aldıgım arkadaşa sorayım dedim. @annihilator e pm attım 3 kere. 2 sinde parçayı anlamamış ayagına yattı. 3.ye cvp gelmedi. bende strangerxt ye heralde parçanın olmadıgını, @annihilatorun cvp vermediğini, bu yüzden kendisine karşı ayıp oldugunu yazdım. direk adresini ver kargolıycam dedi kendiside bende niye kargoluyosun dedim oda bana en önemli parça bu olmadan anakartı nasıl kullanıcam arkadaşıma aldım ona çok mahcup oldum diye yanıt verdi. bende yeni anakart aldıgım için iade alamıycagımı paneli alması halinde parasını vericegimi söledim ama kendisi nedendir bilinmez illede kartı iade edicemde edicem diye tutturdu. tamam bende hatalıyım kabulum zaten. ama şöle bi durumda var, 2 kez modlanmış anakart sorun edilmeden alınıp kullanılıyorsa, arka panelsizde bi anakart kullanılır yada bu panel bu kadar önemliyse (şahsen kimsenin işine yaradıgını sanmam) en azından bi kere ilan açılıp aranır olmazsa ondan sonra iade etmek istiyorum diye karşı tarafa söylenir. direk adresini ver yolluyorum kartı paramı alıcam derseniz karşı tarafıda kıllandırmış olursunuz bölece bende haksız sayılmam heralde kendimce ve degilimde diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FREEMAN -- 17 Ocak 2008; 17:12:35 >

• Bence gereksiz zaman kaybı malı satan arkadaş zaten 3, şahıs olan arkadaşa mesaj atmış paneli yolla diye. Ayrıca bende bir defa unuttum arka paneli vermeyi üstelik alan arkadaş elden aldı ve poşedin içine bakmadı bile ne var diye. Adını şu an hatırlamıyorum ama iyiki o arkadaşa satmışım yoksa benim içinde bir konu açılırdı. Bu arada Sapphire pure element 485 çipsetli olan arka paneli ihtiyacı olan varsa pm yollasın

Orjinalden alıntı: huzeyfe

Bir arka panel için ok şey yazılmış ama yalan kötü bişey kendisine yalan söylendiği için arkadaş moralleri sıfırlarmış.

wenigma'ya pm at durumu bildir onay verirse konu aç ayrıntılı olarak anlat olayı.

quote:

Bir arka panel için ok şey yazılmış ama yalan kötü bişey kendisine yalan söylendiği için arkadaş moralleri sıfırlarmış

ORTADA YALAN YOK DOSTUM NASIL OKUDUN KONUYU. KONUYU OKUMADAN NE DİYE CVP YAZIYORSUN.

HERŞEY AÇIK VE NET

ben @annihilator dan full kutu içerikli diye p5b deluxe aldım. uzay montaj kullandıgım için sade anakartı çıkartıp kullandım. ne kutu içerigine baktım nede dokundum bişeye. sonra kartı sattım full kutu içerigi diye bu arkadaş aldı. bende aldıgım parayla 3 gün sonra gittim kendime kart aldım kartı çok merak ediyosanız faturasıyla beraber resmini çekiyim akşam foruma koyayım fatura tarihi ile görün. sonra satıştan 1 hafta sonra arkadaş içinde panel yok dedi. bende haberim olmadıgını aldıgım arkadaşa sorayım dedim. @annihilator e pm attım 3 kere. 2 sinde parçayı anlamamış ayagına yattı. 3.ye cvp gelmedi. bende strangerxt ye heralde parçanın olmadıgını, @annihilatorun cvp vermediğini, bu yüzden kendisine karşı ayıp oldugunu yazdım. direk adresini ver kargolıycam dedi kendiside bende niye kargoluyosun dedim oda bana en önemli parça bu olmadan anakartı nasıl kullanıcam arkadaşıma aldım ona çok mahcup oldum diye yanıt verdi. bende yeni anakart aldıgım için iade alamıycagımı paneli alması halinde parasını vericegimi söledim ama kendisi nedendir bilinmez illede kartı iade edicemde edicem diye tutturdu. tamam bende hatalıyım kabulum zaten. ama şöle bi durumda var, 2 kez modlanmış anakart sorun edilmeden alınıp kullanılıyorsa, arka panelsizde bi anakart kullanılır yada bu panel bu kadar önemliyse (şahsen kimsenin işine yaradıgını sanmam) en azından bi kere ilan açılıp aranır olmazsa ondan sonra iade etmek istiyorum diye karşı tarafa söylenir. direk adresini ver yolluyorum kartı paramı alıcam derseniz karşı tarafıda kıllandırmış olursunuz bölece bende haksız sayılmam heralde kendimce ve degilimde diye düşünüyorum

Arkadaşım konuyu okudum halla halla madem arada biri yalan söylememiş neden tartışılıyor.Full kutulu denmiş içinden arka panel çıkmamış bu yalan söylendiğine delalet eder.Full kutulu diyorsan bakmadan göndermicen kutunun içeriğini internetten bakacaksın,sonra elindelki anakartın parçalarının tam olduğuna emin olunca tamdır kutu içeriği diye konu açacaksın.

• içimizi boşaltmaya ihtiyacımız yok kimse burda böyle bir dertle yanmıyor 4 gözlede biri bi ilan açsada ferahlasak diyede gezinmiyoruz forum sayfalarında

konuya en güzel yaklaşımda bulunan DİABLO XT nickli kardeşe teşekkür ediyorum her şeyi güzelce ifade etmiş

---- eğer konu arkadaşımızın açtığı gibi ise halen söylüyorum utanmazlıktan başka bir şey değil... konuya yaklaşım önemli
    suçu neden arkadaşa atıyorsunuz oda garip ..size güvenerek ürün almasımı hatası ...kelime sanatını yanlış kullanıyorsunuz ve bundan dolayı konu açılmış benimde bir çok satışım oldu hatta arka aynası olmayan anakart bile yolladım kaza ile ama bunu karşı tarafa güzelce ifade edince olmayacak bişey kalmıyor... esasında arka ayna olmadanda çalışır anakart ama sizin yaklaşımınızla olmayacak sorun ortaya kocaman bi konu olarak çıkıyor

sözün özü anakart satışında anlattığınız şekilde değil buda düpedüz bir dolandırıcılık eksik olan parçanın değeri hiç önemli değil eksik olup olmadığını bile bilmiyorsunuz niye full diyosunuz satarken kişisel bir hatanız ve birazda diliniz ,bu konuyu size eksi olarak getirdi... yapmanız gereken özür dileyip ya eksiği telafi etmek olmalıydı yada geri almak ---isim vermiyorum bende bu sitede bir arkadaşa creative zen marka bir cihaz yolladım ve garanti kağıdı var diye garantili dedim anakart ve işlemci ile takas yaptık ama garantisi bitmiş olduğu için arkadaş bana 2-3 gün sonra döndü ve ben arkadaştan aldığım anakart ve işlemcimden dolayı kendi anakart ve işlemcimi sattı idim ama arkadaş ürün anlatımımda ki ile eksik olduğunu söyleyince geri alma durumum çıktı anakart ve işlemcisini sabaha paşa paşa söktüm ve yollayacakken allah ın keremi yetişti ve peşin para ile aldık anakart ve işlemcisini creativeyide geri aldım yani cezasını kendime kestim karşı tarafa değil kişisel menfaatlerden vazgeçemediğimiz takdirce hiç bir yere gelemeyiz

• arkadaşlar ne olur yangına körükle gitmeyelim.anlaşmazlık yaşayan iki insan var ve şu an sinirliler.(kimim haklı kimin haksız olduğu hakkında ne bir düşünce nede en ufak bir imada bulunmak istemiyorum) birileri bir hata yapmış hoş olmayan şeyler yaşanmış ama görüyorumki;şurda sorunu yaşayan arkadaşlar katılımcı arkadaşların mesajlarıyla aralarındaki pmleşmelerden çok daha kötü duruma gelmişler.

sorunu yaşayan arkadaşlar yaşadığı tatsızlıklardan dolayı normalde yapmayacakları davranışlarda bulunuyor söylemeyecekleri sözleri söylüyorlar (bende sinirliyken tatsızlığın verdiği huzursuzlukla normalde söylemeyeceğim sözleri söyledim yapmayacağım bir hareketi yaptım) burda bize düşen vay sen bunu nasıl yaparsın vay sen haklısın sen sus haksızsın gibi hakimcilik oynamak değil diye düşünüyorum.ara bulmak çözüm üretmek ortamı yumuşatmak daha güzel olmazmı??

sorunu yaşayan arkadaşlar biraz geriye yaslanın sakinleşin ve bence burdan değil msnden yada telden bir daha görüşün bence.umarım ukalalık yapmamışımdır.

saygılar

• ((( free_man ))) bu konuda sen haksızsın !! Kutu içeriği full
    diye satmış olduğun anakart için sonradan tam kontrol etmedim
    falan filan diyorsun . StrangerXT sana güvenip kargoya
    bakmadı diye hatamı etti yani ? İade etmek istiyorsa almak zorundasın
    çünkü full kutu içeriği dediğin ürün full değil
  • Lütfü abiyle birçok alışverişimiz oldu takaslarımız oldu gerek ekran kartı ram olsun anakart işlemci olsun hiçbirinde solediklerinden eksik birşey vermedi önce malı yolladı sora parayı talep etti o kadar alışverişimizde tekbir problem olmadı 40 km yoldan bana ekran kartı getirdiğini bilirim gecenin bi vakti yani karşınızdakini tanımayıp hakkında ileri geri konuşmadan önce bir kez daha düşünün kaldıki ufak bir arka plaka için kendisi hakkında ileri geri konuşturtacak bir insanda değildir zaten demiş siz alın ben parasını vereyim diye daha neyi uzatıyorsunuzki pm lerinize hiç cevapta vermeyebilir ilgilenmeyebilirdide ki demekki hakkaten gözünden kaçmışki size bildirmemiş çünkü farkında olsa soylerdi bole bole diye bence daha fazla konuyu dallandırıp kalp kırmayın tatlıya bağlayın olayı

• ÖNCELİKLE BEN DİREK BU ŞEKİLDE OLAYA YAKLAŞMADIM. İLK DEFADA SATIŞ YAPMADIM VE SUÇUDA KİMSEYE YIKMIYORUM. KENDİMİN HATALI OLDUGUNU ZATEN YUKARDAKİ MESAJLARIMDA YAZMIŞIM DEFALARCA. AMA KARŞI TARAFINDA VAR BUDA BİR GERÇEK. KARŞILIKLI HATALAR OLMUŞ, ÇÖZÜM YOLU DENENMEMİŞ, HATAYI KABUL EDİP ÜSTÜNDEN 1 HAFTA GEÇMESİNE RAGMEN YİNEDE PARÇANIN PARASINI ÖDEYECEGİMİDE SÖLEMEME RAGMEN GELEN İLK CVP GERİ YOLLUYORUM OLUYOR. @KADİRMETALİCA NİCKLİ ŞAHSA ANAKART SATTIM 350 YTL YE. KARGO ULAŞINCA AÇTI DENEDİ KART SİSTEMİ AÇMIYOR DİYE PM ATTI. HEMEN GERİ YOLLA DEDİM DENİYİM BENDE ÇALIŞMIYORSA PARANI GERİ İADE EDİYİM DEDİM. GERİ GELDİ DENEDİM AÇMADI KART VE 350 YTL PARAYI GERİ YATIRDIM ANINDA HESABINA VE KARTIDA GARANTİYE YOLLADIM OLAY BİTTİ. BU KADAR BASİT İŞTE OLAY. ÜSTÜNDEN ZAMAN GEÇİNCE VE HALLOLACAK BİR OLAY VARKEN, ÇÖZÜM YERİNE DİREK PARA İADESİ TALEP EDİLİNCE İSTER İSTEMEZ HER İNSANIN AKLINA İSTER İSTEMEZ SORU İŞARETLERİ GELİR. GELMEZ DİYENE ŞAHSEN BEN İNANMAM SİZ İNANIRSANIZ ORASI SİZE KALMIŞ. ARKADAŞA TERS BİR CVP YADA HERHANGİ BİR YALANDA SÖLEMEDİM. AKLI OLAN ADAM DÜŞÜNÜR Bİ KERE PANELİN İÇİNDE OLMADIGINI BİLSEM NİYE FULL KUTU DİYİM, PANELİ YOK DİYE NEDEN BELİRTMİYİM, ÇOKMU DEGERLİ Bİ PARÇAKİ KENDİME SAKLIYIM ? FULL KUTU İÇERİĞİ DİYE ALDIM AMA BAKMADIM VE FULL KUTU DEGİLMİŞ BAKMADAN ALIP FULL DİYE SATTIGIM İÇİN HATAMI KABUL ETTİM ZATEN. ÜZGÜN OLDUGUMUDA SÖLEDİM ZATEN KENDİSİNE

PM LER ŞU ŞEKİLDEYDİ SIRASIYLA;

lütfü bey iyi geceler,
    ya inanılmaz birşey oldu =) bugün sistemi kurarken arkadaşa farkettim anakartın arka plakası yok. kuramadık sistemi bekliyoruz öyle.
    sizdedir muhtemelen, kısa zamanda yollarsanız sevinirim.
    görüşmek üzere

aaa valla kardeş ben uzay kasa kullanırım hep hiç dikkat etmedim ona valla ya kutu içeriginide hiç bakmadım ihtiyacım olmadıgı için valla çok ayıp oldu kardeş ya. aldıgım elemana bi sorayıom bende olurmu

Aynen, ben de uzay montaj kullanirim, benim icin sorun yok. Ama ben de bir arkadasima almistim, bugun islemci vs de tamamlaninca bir kuralim dedik ama arka paneli bulamadik. Bende yerin dibine grdim hic bakmamistim panele.
    Acilen sorarsaniz sevinirim.
    Gorusmek uzere

ok abi sordum cvp bekliyorum

hocam ne oldu bir sonuç alabildin mi?
    çok mahçup oldum arkadaşa vallahi..

abi valla 2-3 msj attım @annihilator nickli arkadaşa parçayı anlamamakta ısrar ediyor. son bi msj attım bakalım ne cvp gelicek

ya varya parçaları topladım gittik adamın evine kasayı yerleştirirken en önemli parçayı bulamadık..
    kargo geldiğinde açıp baksaydım , vallahi kabul etmezdim kargoyu..

valla müdürüm @annihilator a pm atıyorum cvp gelmiyor demek oda biliyordu panel olmadıgını yada foruma girmiyor eleman

hocam eleman foruma bugün girmiş ama msjımı okumamış yada okumak istememiş heralde. büyük ihtimal panel yok yani üzgünüm

adresinizi verin o zaman geri kargolayayım anakartı

NİYE GERİ KARGOLUYOSUN DOSTUM ???

anakartı?
    kutu içeriği tam dedin, ama anakartın arka paneli yok.
    kendime de almadım ürünü, arkadaşıma aldım, 2 gündür senden gelecek yanıtı bekliyorum, adam da sistemsiz kaldı.
    anakartı arka paneli olmadığı için iade ediyorum

valla müdür ben kartı sana sattım bu karta ihtiyacım var dedin, başkasına alıp almadıgını bilemem. ondan sonra parayı kart eline geçtikten sonra yolladın bişey demedim, artı kaç hafta geçmiş ben kartı satalı bir süredir kullanıyosun kartı daha yeni farkediyosun panel olmadıgını. öteki elemanda cvp atmıyor parçanın ne olup olmadıgıda belli degil. belki gerçekten yoktu belki sen kaybettin gelecek cevaba göre belli olur. iade almam sözkonusu olamaz şuan yani. birinden 5-10 ytl ye satın alırsın ben parası neyse veririm eger parçanın gerçekten yok oldugu kesinleşirse. onun haricinde iade alamam çünkü gelen paranın üstüne ekleyerek yeni kart aldım kendime hiçbirini kabul etmem diyosanızda kötü referans olarak imzanızda yerimi alırım üzgünüm

şimdi lütfü hocam bak,
    kartı dün kullandım ilk kez. hatta goofy17 nickli arkaşa sor istersen, parçaları ondan aldım, kurarken farkettim. kullandım derken daha anakartı açmadım boot yüzü görmedi bile anakart.
    kaç hafta olmuş derken, kartın elime geçiş tarihi 9 u, sana attığım pm ayın 15 i. allahtan kork
    kartı kendime bile alsam bu şekilde kullanmam bu lafından sonra. gerçekten güvenerek aldım sizden kartı, öyle olsa kargoyu bekleyeyim, parçalara bakayım sonra göndereyim derdim. ve gerçekten de bakmadım içeriğine.
    sana bu karta mod yapılmış ben bu kartı kullanmam desem haklısın geri almamakta. ancak bu anakartın en önemli parçası eksik, kasaya nasıl panelsiz takılır bu kart sana soruyorum
    başkasından 10 20 ytl ye bulmak önemli değil. kart full kutulu dediğin için 0 gibi anakart almak istediğim için aldım senden bu kartı. ben bunu şimdi hangi yüzle vereyim arkadaşıma?
    kartı sattım parasıyla başka kart aldım demek kolay. ancak ilanınızda yazan özellikler, yani full kutu içeriği yok bu kartta. sizce orada arka panel yok deseniz ben alırmıydım bu kartı? tabii ki hayır.
    sizden güzelce rica ediyorum, kartı size gönderip paramı alacağım. eğer o arkadaşla aranızdaysa bu sorun onunla halledin lütfen. bu anakartı aldım diye gerçekten çok daha güzel kartları kaçırdım wifi ı olan.
    cevabınızı bekliyorum, iyi günler

güzel kardeşim herşeyi güzelce açıkladım size. kötü niyetli olsam zaten direk panel vardı derdim içinde sen kaybetmişsin derdim nasıl çıkıcaktık ozaman işin içinden sölermisin? ama 1 hafta geçmiş üstünden ben yeni kart almışım panel yok diyosun içinde iade edicem diyosun. ne yapmamı bekliyosunuz?
    2 seçenek sunabilirim size ancak üzülerek
    panel alırsınız parasını ben veririm
    yada hakkımda topic açarsınız sahtekar diyerek
    hak olayına inanırım bu arada benden yana helal olsun canınız sagolsun

BÜTÜN PM LER SIRASIYLA BU ŞEKİLDEYDİ. BU ARADA DİKKATİME TAKILAN BİR OLAY DAHA VAR. ARKADAŞ KARTI KULLANMADIM AÇIP BAKMADIM DİYOR. KONUYU AÇTIGINDA ŞÖYLE BİR CÜMLE KURMUŞ.

quote:

daha sonra goofy17 nickli ramazan kardeşim de işlemci anakart ve ram aldım. sistem parçalarını tamamladık.

BURDAKİ ANAKART KELİMESİ DİKKATİMİ ÇEKİYOR ÖZELLİKLE. EKSİK PARÇALAR TAMAMLANIYOR ARKADAŞINA SİSTEM KURMAYA GİDİYOR, KENDİ SİSTEMİNİZ ZATEN VAR O AYRI, BENDEN ARKADAŞA ANAKART ALINMIŞ, AÇILMAMIŞ, BAKILMAMIŞ, PANEL OLMADIGI DAHA BİLİNMİYOR YANİ AMA GOOFY17 NİCKLİ ARKADAŞTANDA ANAKART İŞLEMCİ VE RAM ALINIYOR YİNE ARKADAŞIN EKSİK PARÇALARI TAMAMLANIYOR. BİR SİSTEME 2 ANAKART TUHAF DEGİLMİ ?

ŞİMDİ SORALIM O HALDE MADEM BENDEN KART ALINDI AÇILIP BAKILMADI BİLE. KALAN PARÇALAR GOOFY17 DEN ALINDI TAMAMLANDI.
    GOOFY17 DEN NEDEN YİNE ANAKART ALDINIZ ARKADAŞINIZA? ANAKART ZATEN VAR AÇILMAMIŞ, PANELİ OLMADIGI BELLİ DEĞİL. ONU KENDİME ALDIM, HATALI YAZDIM, GOOFY17 DEN ANAKART ALMADIM ONA SORUN TARZI BİR CVP GELMEZ DİYE UMUYORUM

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.