Yüzbaşı
24 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 31 (Bu ay: 0)
Gönderileri
nerelerde bulabilirim elektronikçilerde warmıdır
hoperlörlerin önündeki demir delikli şeyin işmi nedir nerden bulabilirim.ingilizcesi mesh ama türkçesi nedir
şeffaf ½ inç borular
½ inç rekorlar
plexi glass
mesh
sprey boya(vernik,astar,normal boya,vb..)
12 voltluk röle uv led mavi kırmızı led kill switch
erkek dişi molex
nereden bulabilirim? plexiglass en ucuz nerede var ve fiatı ne kadar?
arkadaşlar cm Musketeer buldum bir dükkanda sıfır hiç kullanılmamış.bir adet Musketeer 2 (gri) ve bir adet Musketeer 1 (kutular farklı ama 2 de olabilir)var.fiyat konusunda bir bilgim yok isteyen arkadaşlara alabilirim
sorularınızı cevaplayabilmem uzun sürebilir vizeler war malum
arkadaşım benden modem aldı ve parasını hemen havale yaptı.kargo daha hesaplı die indirimden yararlanıp kago parasını ben ödedim.ama daha sonra kargo ücretinin yatmadığını sanıp referanslarıma yazdın olumsuz olarak fakat arkadaş bana parayı yollamış ve HESABIMA YENİ GEÇMİŞ.YATIĞIM HATADAN DOLAYI ZİGİZİ ARKADAŞIMDAN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM.kusura bakma hocam
arkadaşlar çok uzun zamandır full tower kasa modlamak istiyordum ve şimdi bir server kasa buldum.
işte resimler... hard ve soft mod yapacam.ama sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.

kasanın 5.25 yuvalarını gizleyebilen bir kapak war

kasanın üst kısmı

kasanın sol kısmı

kasanın arkası (çift psu kullanmak istiyorum bunun için bir psu bölümü daha oluşturacağım)

kasanın u biçiminde bir kapagı var bunu parçalamam lazım nasıl yapabilirim sizce?

Tüm resimler burada
tıkla bakalım
tavsiyelerinizi bekliyorum
st 60 ekranını data sheet ini bulabilirmiyiz ve sizce lpt portundan baglayabilirmiyiz
kapaklı anahtar diye isimlendiriyorum bunu kapaksızı var her yerde ama kapaklısını bulamadım
FEEL MESHCOOL S901-BB kasadan olan arkadaşlardan birkaç yardım istiyecem
detaylı birkaç kasa içi ve dışı resim
kasanın tam boyutları ve bu kasanın malzemesi ile ilgili görüşleri yardımcı olursanız sevinirim
dremeli matkap vida makinası şeklinde de kullanabiliyormuyuz?birde esnek milli sizce gerekli mi
Hakkında
Forum İmzası:
..:::may The ForCe be with U:::..
Forum İkinci El İmzası:
alış-veriş yaptıklarım:fusiontechus;zigizi;hederahelix;2. el alış veriş(her türlü kefilim);memet;hasskabal;retkit61;psy_dreams;alişeker;Death;kyle007;semih_efendi;sockdreth;posıtıve;^^albatros^^;Divide By Zero;EASTWOOD1981;viper08;darkdevil666;rizeli28;xtrlovely;glorphin;CaDDes; awaqado;
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.032
İkinci El Bölümü Mesajları: 307
Konularının görüntülenme sayısı: 53.582 (Bu ay: 321)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.