Bildirim
Fps testi için program
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Msi Afterburner -
fraps programını kullanabilirsin -
oyundayken cpu kullanımını göstermiyor bildiğim kadarıyla msi afterburner başka program var mı banada lazım -
-
hardwareinfo programını kurarsan msı ab yada evga p. ile cpu kullanımlarında görebilirsin. -
asus gpu tweak yüklü after burnerın değerleri ile çakışma vs sorun çıkartmaz değil mi hocam? -
quote:
Orijinalden alıntı: Flyingpig
asus gpu tweak yüklü after burnerın değerleri ile çakışma vs sorun çıkartmaz değil mi hocam?
sanmıyorum. ama program versıonları ve drıverlar degısıyor sureklı. sizin deneyip anlamanız lazım çakışıyormu hata yada sorun cıkarıyormu .
bır ara ben hd 7950 sapphıre kullanır ıken,
asus gputweak vede msi afterburnerı aynı anda kullanıyordum. voltaj kılıdını açmak vede daha uc seviye o.c yapmak ıcın karta. -
Valla kardeş benim bildiğim tek Fraps var -
-
quote:
Orijinalden alıntı: cos37
Msi afterburner ile işlemciyi de görebilirsin. Msi afterburner'ı açtıktan sonra "C:\Program Files (x86)\MSI Afterburner\SDK\Samples\SharedMemory\RTSSSharedMemorySample\Release\RTSSSharedMemorySample.exe" programını aç. Oyunda işlemci kullanımı da görünecektir. (Bütün çekirdekler ayrı olarak)
bf3 te gpu %107 diyor usta
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Flyingpig
hocam program şöyle bir şey diyor şüphelendim doğrusu
Tuhaf. Benim diğer bilgisayarda da gpu ve mem hızlarını yanlış gösteriyordu. Sürücüden ya da programın sürümünden kaynaklanıyor olabilir. Sadece msi afterburner açıncada mı gpu yüzdesi yanlış gösteriyor ? (yani işlemci yüzdesini gösteren program kapalı iken)
-
cpu yüzdesini zaten after burner ile takip ediyorum -
Hw monitör + fraps + RivatTuner OSD server
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X