Şimdi Ara

Fps testi için program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cpu ve gpu kullanımı, fpsyi gösteren program önerisi arıyorum

• Msi Afterburner
  • fraps programını kullanabilirsin
  • oyundayken cpu kullanımını göstermiyor bildiğim kadarıyla msi afterburner başka program var mı banada lazım
  • hardwareinfo programını kurarsan msı ab yada evga p. ile cpu kullanımlarında görebilirsin.
  • asus gpu tweak yüklü after burnerın değerleri ile çakışma vs sorun çıkartmaz değil mi hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

asus gpu tweak yüklü after burnerın değerleri ile çakışma vs sorun çıkartmaz değil mi hocam?

sanmıyorum. ama program versıonları ve drıverlar degısıyor sureklı. sizin deneyip anlamanız lazım çakışıyormu hata yada sorun cıkarıyormu .

bır ara ben hd 7950 sapphıre kullanır ıken,

asus gputweak vede msi afterburnerı aynı anda kullanıyordum. voltaj kılıdını açmak vede daha uc seviye o.c yapmak ıcın karta.
  • Flyingpig kullanıcısına yanıt
    Valla kardeş benim bildiğim tek Fraps var
  • Msi afterburner ile işlemciyi de görebilirsin. Msi afterburner'ı açtıktan sonra "C:\Program Files (x86)\MSI Afterburner\SDK\Samples\SharedMemory\RTSSSharedMemorySample\Release\RTSSSharedMemorySample.exe" programını aç. Oyunda işlemci kullanımı da görünecektir. (Bütün çekirdekler ayrı olarak)

Fps testi için program

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cos37 -- 28 Eylül 2013; 21:34:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cos37

Msi afterburner ile işlemciyi de görebilirsin. Msi afterburner'ı açtıktan sonra "C:\Program Files (x86)\MSI Afterburner\SDK\Samples\SharedMemory\RTSSSharedMemorySample\Release\RTSSSharedMemorySample.exe" programını aç. Oyunda işlemci kullanımı da görünecektir. (Bütün çekirdekler ayrı olarak)

Fps testi için program

bf3 te gpu %107 diyor usta

• hocam program şöyle bir şey diyor şüphelendim doğrusu
     Fps testi için program

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flyingpig -- 28 Eylül 2013; 23:42:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

hocam program şöyle bir şey diyor şüphelendim doğrusu
     Fps testi için program

Tuhaf. Benim diğer bilgisayarda da gpu ve mem hızlarını yanlış gösteriyordu. Sürücüden ya da programın sürümünden kaynaklanıyor olabilir. Sadece msi afterburner açıncada mı gpu yüzdesi yanlış gösteriyor ? (yani işlemci yüzdesini gösteren program kapalı iken)

• cos37 kullanıcısına yanıt
    cpu yüzdesini zaten after burner ile takip ediyorum
  • Hw monitör + fraps + RivatTuner OSD server

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.