Şimdi Ara

fps oynarken mide bulantisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
148
Cevap
3
Favori
8.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fps oynarken mide bulantisi olmaya basliyor.gozlerimdemi sorun var anlamadim.sizdede aynisi oluyor mu.biraz fazla ekrani donderince oluyor.punisher oblivion fallout3 vs bu oyunlari hic oynayamiyorum.ekran ayarlairndami oluyor anlamadim bu konudaa dneyimli olan varmi

• Dostum, bende olmuyor ve eminim ki diğer birçok arkadaşta da olmuyordur.

Benim de FPS oyunu oynarken(özellikle LFD) başı dönen arkadaşım var, akabinde baş ağrısı.

Bence bir KBB uzmanına görünmeniz gerekiyor, zira bu bir hastalık olabilir, ön tanı çok önemli biliyorsunuz.
  • Ne kadar oynadığınıza bağlı. Benim 4. saatten sonra kaldıramıyorum
  • Half Life 2 ' de ben de oluyordu. Hatta Half Life 2 ' ye sırf bu mide bulantısı için patch çıkarmışlardı. Onu kurduktan sonra
    mide bulantısı olmuyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darci

Half Life 2 ' de ben de oluyordu. Hatta Half Life 2 ' ye sırf bu mide bulantısı için patch çıkarmışlardı. Onu kurduktan sonra
    mide bulantısı olmuyordu.

Gerçekten ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yturan17

fps oynarken mide bulantisi olmaya basliyor.gozlerimdemi sorun var anlamadim.sizdede aynisi oluyor mu.biraz fazla ekrani donderince oluyor.punisher oblivion fallout3 vs bu oyunlari hic oynayamiyorum.ekran ayarlairndami oluyor anlamadim bu konudaa dneyimli olan varmi

Sende fps alerjisi var kardeş doktora başvur gözlük versin
  • Geçici bir sorun gibi gözüküyor ama yine de bir doktora gitmen faydalı olacaktır.

@POLATAGA İyi reçete yazmışsın alerjiye karşı gözlük
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunların arkasında uyarı vardır zaten oyunu oynarken bas dönmesi mide bulantisi vb. Durumlar oluşursa oyunun bırakın ve doktora danışın diye.
  • bendede farcry 2 oynarken oluyordu sebebi bloom açıktı ondanmış kapattım bi şeyim kalmadı
  • Bendede var aynı durum. Oturup 24 saat multi fps oynarım (örneğin halflife), ama 5 dakika singleplayer oynadığım zaman(örneğin halflife) çok ciddi mide bulantısı yapıyor. Sebepler kişiye göre değişir, ama bu sorunu yaşayan çok kişi var internette biraz araştırın.
  • Bende bazı oyunlarda oluyo ,yanaklarım kıpkırmızı oluyo hatta morarıyo gidip 5dk dinleniyom sonra tekrar devam
  • Gözle ilgili olabilir bende de olur 2-3 saat aralıksız olursa arada ara ver ( süper cümle oldu )
  • O zaman sakın Portal oynama Böyle bir sıkıntım olmamasına rağmen ilk oynadığımda kusuyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tryceraton

Gözle ilgili olabilir bende de olur 2-3 saat aralıksız olursa arada ara ver ( süper cümle oldu )

oyuna kaptırınca bunu uygulamak olmuyor
  • bendede oluyordu crysis 2 de hemide ayarlara girdim mide bulantısı eki on off onu of yaptım geçti sende öyle yap ayarlarda vardır kesın
  • kesinlikle doktora gözükmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

kesinlikle doktora gözükmelisin.

+1
  • Oyun motorundan olabilir bence
  • source motorunda vsync açılırsa feci derecede mouse lag oluşuyor.
    bulantıyı yapan o genelde
  • OHA vay bea böyle şeylerde varmış demek :00000 valla şaşırıdm ben 4 yaşımdan beri pc oynarım mesela farcry 1 ilk çıktıgında küçüktüm ilk 3 günde bitirmiştim ve hayvan gibi oynamıştım baya ssaatlerce annem hadi biz yatıyoruz dıyodu babamı kardesımı orgutluyodu :DDDDDve hıc boyle bıseyle karsılasmadım karsılasan varsa bır doktora gozukmesı gerektıgını dusunuyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.