Şimdi Ara

Halsizlik ve nefes darlığı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşadığım bazı sağlık sorunlarından başlamak istiyorum. geçen sene kan değerlerime baktığımda b12 demir folik asit eksikliği vardı bunun için iğne kullandım ve sağlıksal olarak bir sıkıntım yoktu. Bundan 6 7 öncesinde ise birden diş etlerim şiddetli şekilde kanamaya ve ağrımaya başladı bu durum 10 gün kadar sürdü normal bir iltihap durumu olduğunu düşünüp tuzlu suyla gargara yaparak devam ettim. Hala o seferki gibi olmasa da çok hafif bir darbe aldıklarında diş etlerim kanamaya devam ediyor. Bundan 1 ay önce ise sabah kalktığımda boğazımın sol tarafındaki lenf bezi ilk defa o kadar şişmişti yutkunmam sıfırdı ve aşırı acıyordu. Doktora gittim ve antibiyotikle durum 1 haftada düzeldi ve 20 gün boyunca bir şeyim yoktu. Şimdi 3 gün önce kalktığımda ise üzerimde daha önce hiç hissetmediğim bir halsizlik hissi vardı içimde yataktan kalkmak için istek ve motivasyon var ama enerjim sıfırdı ve hiç yormamama rağmen bacaklarım ağrıyordu. Normalde günde 10 sigara içen ben 1 sigara içince bile nefesim daralıyor vücudum uzanmak istiyordu. Normalde böyle hissedince akşamına hasta olurdum ama bu durum 3 gündür belirtiler ne artarak ne de azalarak devam ediyor. Bu rahatsızlıkların hepsinin ilişkili olabileceğini düşünüyorum ama vitamin ve demir eksikliği tedavisi olmadan önce bile hiçbir sıkıntım yoktu o yüzden ondan kaynaklanabileceğini sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vozolu bırak

• 3 gündür halsiz kalman anemi olabilir, doktor karar verir buna, doktora gidip değerlerine tekrar baktır.

Geçmiş olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.