|
Ekran Kartı: ROG STRIX GeForce RTX 4080 Super, CPU: AMD Ryzen 7 5800x3D, Kasa: Cooler Master MasterCase H500 ARGB, CPU Soğutucu: Corsair H100 RGB, Anakart: ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI), RAM: Corsair Vengeance RT 4x16GB 3600MHz CL16, SSD1: Corsair MP510 480 GB M.2 NVME, SSD2: Kingston M.2 NVMe 500 GB, Klavye: GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch, Mouse: SteelSeries Rival 600 Gaming Mouse - Oyun Konsolu: PS4 - PS5 Pro | Xbox Series X | Nintendo Switch OLED White | ROG Ally Z1 Extreme
|
FORZA HORIZON 5 | PS5/PS5 PRO ENHANCED | Türkçe | ANA KONU (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
29 Nisanda çıkıyor :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
[2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti -
_____________________________ -
-
-
Forza Horizon 5 - Performance :
PS5 Quality : 30fps
PS5 Performance : 60fps
PS5 Pro Quality : 30fps + ray traced car reflections to Races and Free Roam
PS5 Pro Performance : 60fps + increased visual fidelity
Ps5 Pro Çöpchanced
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Standart paket yeterlimi acep.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiyat artar mı acaba avrupa psn’de standart sürüm 70 euro bizde 1500₺’den çıkmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hiç belli olmaz suanki fiyat iyi düşünen varsa hemen alsın artabilir de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Premium Edition aldık bakalım her şeyin içinde olduğu tam sürüm olmuş, DLC’leri de zaten keyifli görünüyordu Youtube’dan gördüğüm kadarıyla. PS5 Pro’da görsellik güzel ve Dualsense ile ayrı bir keyifli olacaktır. Şimdiye kadar Crew Motorfest ile idare ediyordum ama doydum sayılır PS5’te arcade yarış oyunu eksikliği vardı bu iyi oldu.
-
İyi mi sence üstad pro için, perofrmans mod tatmin eder mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda
-
Premium aldım, darısı Halo Infinite’nin başına inşallah. God of War, Forza Horizon ve Halo’yu aynı konsolda oynama hayalimin gerçekleşmesine 1 adım kaldı:)
Gt 7 veya bunu alacağım. Hangisi diye sorsam dostlar?
Merhaba Standart sürümü alsak bir kaybımız olur mu ? Pc ve Xbox sürümünde olduğu gibi türkçe altyazı seçeneği kesin olarak mevcut değil mi oyun açıklamalarında dil kısmını göremedim
Ben de merak ediyorum bunu. Tarzlar farklı tamam da diğer konularda çok fikrim yok gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt