Şimdi Ara

FORZA HORIZON 5 | PS5/PS5 PRO ENHANCED | Türkçe | ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
817
Cevap
50
Favori
39.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 12345...19...41
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox da suyunu çıkardım,para verip Ps ye almam

Oyunu geliştiren ekip Fable oyunuyla meşguldü sanırım. Aslında 6’nın çoktan gelmiş olması lazım geçmiş oyunlar arasındaki süreye bakınca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • PS5’e arcade yarış oyunu lazımdı iyi oldu. Crew Motorfest’i severek oynuyorum bir tek o da buna benziyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Crossplay olup da cross save olmaması çok kötü. 300saat xboxta oynayıp 150 saat pcde oynadım. Ps Plusım da var, ne var oraya yükleyiversen saveimi. Crossplay ile mevcut 40milyon oyuncusunun üstüne 6-7 milyon daha ekler. Psde insanlar oyunsuzluktan (arcade yarış) nfs unbound oynuyorlar ki ben de oynadım ama asla aynı class değil. Crew çok çok daha kötü sürüş ve fizik olarak. Xboxın yerinde olsam forza horizon 4ü de satarım inek sağma olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baronabi -- 31 Ocak 2025; 15:19:48 >
  • Coffin DanceFORZA HORIZON 5 | PS5/PS5 PRO ENHANCED | Türkçe | ANA KONU 

Ben 2021'de Xbox aldım, aldıktan bir süre sonra çıktı FH5, oyunun suyunu çıkarıp sattım konsolu. İyi yapmışım diyorum GTA 6 30 FPS haberini duyunca. Next gen konsol, FH6 ve GTA6 birleşince tekrar alırım. GTA6 yıl sonunda çıkacak ama FH6 bekliyoruz.
    Bu kadar eski bir oyuna buradakilerin bu kadar sevinmesi komik geldi

Ekran Kartı: ROG STRIX GeForce RTX 4080 Super, CPU: AMD Ryzen 7 5800x3D, Kasa: Cooler Master MasterCase H500 ARGB, CPU Soğutucu: Corsair H100 RGB, Anakart: ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI), RAM: Corsair Vengeance RT 4x16GB 3600MHz CL16, SSD1: Corsair MP510 480 GB M.2 NVME, SSD2: Kingston M.2 NVMe 500 GB, Klavye: GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch, Mouse: SteelSeries Rival 600 Gaming Mouse - Oyun Konsolu: PS4 - PS5 Pro | Xbox Series X | Nintendo Switch OLED White | ROG Ally Z1 Extreme
  • FORZA HORIZON 5 | PS5/PS5 PRO ENHANCED | Türkçe | ANA KONUGaming Galaxyyoutube
    Like and Subscribe
    https://www.youtube.com/watch?v=IvD4pK_l8Ms

Forza Horizon 5 - Horizon Realms Trailer | PS5 Games

PlayStationyoutube
    Dive into Horizon Realms! Explore 12 Evolving Worlds: 11 previously limited-time only locations and the completely new Horizon Stadium Circuit. New PlayStation Trophies, in-game badges, and accolades will be available to obtain. For the first time ever, earning accolades will unlock new reward cars! Play on your own or with friends on every platform when Horizon Realms goes live on April 25. Pre-order Forza Horizon 5 on the PlayStation Store. Get the Premium Edition for Early Access starting on April 25. #ps5 #ps5games #forzahorizon5
    https://www.youtube.com/watch?v=wWd6ox2dgec

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 27 Şubat 2025; 21:51:43 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.