|
Evet bir kaç tane denk geldim. izlediğim videolarda da denk geldim. hatta bugün az önce 2 el oynadım. bir tanesinde lvl 2 rs6 ile kalayım finale bakalım final finişini düşük level araç ile manipüle edebilecek miyim diye. o da gitti haritanın en solundaki drag alanının sol tarafındaki daireye küçüldü mecbur sağ tarafa doğru final yarışını verdi. aslında sola doğru çıkış da yapıp deneyebilirdim ama denemedim yuvarlak çiftlik tarlası olan tarafa. onu da denedim önceleri ama çoğunluk nereye gidiyorsa oraya veriyor hep. düşük level bak birisi sola gidiyor diye ona vereyim diye ters tarafa denk getiremedim hiç. her neyse 220 km ile drag düzlüğünde ilerlerken arenanın açılmasına 2-3 san kala çıkıyordum. yanımdan mg metro geçti yani benden 1,5-2 kat hızlı. 350 üzeri hızı var. ışınlana ışınlana gider gibi gitti. o an anladım yani boşu boşuna kasıyorum diye. ona rağmen 3. olabildim diğerleri lvl 7-8-9 iken 10 kişiden. daha önce forza desteğe ticket ile sordum. crossplay off olarak sadece ps5 ile eliminator hiç başlamıyor ve ps5te minimum kaç oyuncu lazım bu oyunun başlaması için diye. cevap olarak; "bu sorunu bilemiyoruz, ekibe yönlendiriyoruz ama tabiki sorunu takip ediyoruz gerekirse geri dönüş yaparız" deyip ticketı kapattılar. :/ hilesiz hurdasız biraz da şanlı bir maç lazım bir denk gelemedim :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceman0 -- 28 Kasım 2025; 18:10:53 > |
|

Yeni Kayıt

serdar_dnz
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı