Şimdi Ara

FORZA HORIZON 5 | PS5/PS5 PRO ENHANCED | Türkçe | ANA KONU (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
817
Cevap
50
Favori
38.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eliminator ps tarafında gerçekten sıkıntı, dediğiniz gibi crossplay kapalıyken bir türlü başlatılamıyor, crossplayi açınca da hileciler illa denk geliyor. Işınlanarak gidene denk gelmedim ama daha ilk dakikadan altına 10 level Hoonigan çekene 3-4 kez denk geldim ki toplamda eliminatoru en fazla 20 sefer oynamışımdır. Bu kadar kısa sürede 10 level Hoonigan alabilmek şansla alakalı olamaz değil mi? Bir de bu durumun videosunu kaydedip forza supporta atsak işlem yapıyorlar mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

işlem yapılıyor atabilirsiniz da o hesaplar genelde yeni hesap, çoğu da game pass ile oynuyordur

• PS5'e aldığıma çok pişmanım bu oyunu. Performans modunda grafikler çok kötü görünüyor. Kalite modu ise harika ötesi. 30 fps oynamakta istemediğim için ilk çıktığında bir süre oynayıp bıraktım. PS5 Pro'da devam ederim artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar lutfen biri acik bir sekilde anlatabilirmi bu youtube da vs gordugumuz kisa yarislari nasil yapiyoruz ornek ucaklarin ustunden atlamalar cok yuksek hizlara cikmalar vs bu bir mod mu bulamadim haritada biyerdemi vs yardimci olurmusunuz lutfen

Kullanıcıların tasarlayıp yayınladığı yarışları kastediyorsan Eventlab altında bulabilirsin, yalnız tüm map codelar ps5’te çalışmıyor olabilir

Maplarin kodumu var dogrumu anladim o kodlari bilmemiz lazim ozaman peki youtube videolarindami nerde paylasirlar bu kodlari acaba sirf o modlari oynamak icin aldim oyunu sokak yarisi icin nfs unbond var o is icin daha iyi hatta

Genelde video açıklamasında 9 haneli share code veya map code diye yazarlar

Tskler dostum

• Merhaba arkadaşlar, Forza Horizon 5 şuan indirimde görünüyor. Genel olarak araba yarışları yön kontrolü zor olduğundan pek oynayamam. GTA V de gezinmek keyif verir. Bu oyun için me dersiniz DualSense ile oynaır mı? Birde offroad modu gördüm youtube da böyle Ranger F150 lerle gezmeli falan. Bu ps5 de mümkün mü?

Forza, arcade türde eğlenceye odaklandığı için araç çeşitliliği ve araç kullanımının rahatlığıyla öne çıkan bir oyun, aynı GTA5’teki gibi hiçbirşeye bulaşmadan haritada istediğiniz gibi dolaşmanıza da imkan sunuyor.

Mod konusuna gelirsek ps5’te maalesef mod desteği yok, bahsettiğiniz offroad modu ne gibi farklı özellikler ekliyor bilmiyorum fakat hali hazırda Forza’da istediğiniz araç ile istediğiniz gibi gezinmeniz mümkün, oyun sizi illa yollardan ilerleyeceksin diye zorlamıyor.

FORZA HORIZON 5 | PS5/PS5 PRO ENHANCED | Türkçe | ANA KONU

Böyle yazıyor ne yapmam lazım

Not: yanlış mail mis sorun çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanblue001 -- 7 Ocak 2026; 19:44:4 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.