Şimdi Ara

Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU] (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.737
Cevap
32
Favori
86.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam ss atar mısın xp boardların yerini haritada

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hitman kullanıcısına yanıt

Detaylara gireceksek evet modifiye olarak oyun baya geride. Bunun nedeni arazinin cidden arazi olmaması yani kilitli diferansiyelin gerektiği bir oyun olsa atıyorum SnowRunner gibi bu detayları olurdu belki de ama yüzeysel geçilmiş.

Belgesel gibiydi gerçekten o seri İngiliz araçlarını tanıtıyordu çok güzeldi. Keşke bunda devam etseydi Alman araçları olabilirdi aynı şekilde güzel bir geçmişe sahipler.

Benim hala en çok üzüldüğüm kısım NFS Underground serisinin %10'u kadar bile görsel modifiye yok. Geçen oyunda aynı arabada 1 tampon varken 1 tane daha ekleyelim bile dememişler. 400-500 araçtan ziyade 250-300 tane detaylı aracı tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

hocam ss atar mısın xp boardların yerini haritada
    Atabilmem için 3/4 farklı resim çekmem gerekecek çünkü haritadan yeterince uzaklaşamıyorsun. Özellikle istediğin bir bölge varsa orayı göndereyim?

• https://racinggames.gg/forza/forza-horizon-5-bonus-boards-how-to-find-every-xp-and-fast-travel-board/

Burada Fast Travel ve XP panoları var doğrudur diye düşünüyorum.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Modifiye için araç üreticilerine ödeme yapılması gerek diye biliyorum. Bu oyun modifiye odaklı olmadı hiç bir zaman o ug havası yok. Horizon 6 ile köklü bir değişim şart ama copy paste olmamalı

Şimdiye kadar oynadığım story modları feci şekilde tırttı. Eski oyundaki sizin ve yukarıda bir arkadaşımızın daha bahsettiği sevilmesi şaşırtıcı olmayan, arabayı sürerken hikayesini anlatan tarzda hikayeye henüz denk gelmedim. En can sıkıcı mevzu bir çok hikayede 3 yıldız alabilmek için rotayı tamemen gözardı edip hedefe kuş uçuşu gitmek gerekmesi ki o da olayı tamamen anlamsız ve zevksiz yapıyor.

Şu Vocho mudur papa fernando mudur nedir aşırı sıktı beni özellikle. Drift bölümünde kafayı yedirtti. Daha kısa, ilgi çekici mini hikayeler ve çeşitli araçlar olabilirdi.Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marju kullanıcısına yanıt
    Sizce ayrı ayrı mı alınmalı paketler? Yoksa direkt premium eklenti yığını mı almalıyım? Hangisi mantıklı acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Katılıyorum hocam oyundan aşırı zevk alıyorum ama ınsan görsellik istiyor yani güya çeşit çoğaldı deniyor ama malesef yine yok dediğiniz gibi 250-300 araba modifyesi olsa 400-500 araba umrum olmaz ki şuan bile başlı başına bazı araçları kullanıyorum çeşit olması güzel ama binmiyoruz zaten ne gerek var.

• Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU]

Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU]

• TMRT kullanıcısına yanıt
    Ne kadar teşekkür etsem az

• Üstadım, estağfurullah...

• sukrullex kullanıcısına yanıt

Oyunu 4-5 sene sonra da oynamak istiyorsanız direkt premium versiyonunu alın bence. Game pass'ten kalktığı zaman premium eklenti yığınının da bi anlamı olmayacak. Zamanında Forza Motorsport 7'yi satın almayanlar şu an MS Store'dan alamıyor kapalı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 15 Kasım 2021; 21:19:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu 5 araç hoşgeldin paketi 26tl bu araçların normalden farkı nedir.

Alsak ne değişir değermi alan varmı Porche taycan son hızı nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 16 Kasım 2021; 0:11:30 >
  • 2 saatte panoları temizledim göl ortasında duran kaldı sadece. İlk defa bir oyun için bu denli uğraşıyorum saçma sapan panolar yüzünden akşamım boşa gitti :)

• Ralli araçları keyifli olmuş

• Oyunu günlerdir oynuyorum fakat Horizon 5 mi oynuyorum 4 mü belli degil.
    Görevler neredeyse birebir aynı. Tek fark grafik çok daha kaliteli.
    Şu "festival" saçmalıgından kurtulmaları lazım artık. NFS gibi hikaye odaklı bir oyun olsa muazzam olacak.
    Fakat şuan ki hali bile piyasanın en iyisi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu içinde farklı iddia edenlerin aksine ben de sizin gibi düşünüyorum. Hatta dün yeğenlerime açtım oyunu, onlarda aynı şeyi söyledi. Terk fark artık sağdan gidiyoruz dediler. Harita ve grafik güncellemesi almış bir oyun tadında. Uzun zamandır çıkmasını beklediğim ve severek oynadığım bir oyun ama çığır açan bir yenilik yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Kasım 2021; 9:57:8 >

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.