Şimdi Ara

Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU] (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.737
Cevap
32
Favori
86.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu oyun araba MMO'su gibi birşey o yüzden bundan ilerleme hissi beklemek pek doğru değil. Yani bu oyun, arada canınız sıkıldığında açıp AI ile veya milletle kapışacağınız ya da etrafta gezineceğiniz bir oyun. Keşke böyle festival vs gibi saçmalık olacağına adam gibi ilerleme hissi olan bir kariyer modu da olsaydı ama ısrarla buna devam ediyorlar.

Ayrıca bu oyundaki bir sürü şey FH4'te ilk çıkışında olmayan ve sonradan eklenen şeyler. Super7, Eliminator, EventLab vs... Haliyle FH4'ü çıkışından beri oynayan birisi için aynı şeyin devamı gibi duruyor. Ama daha iyi görsellik ve çok daha iyi sesleri var sonuçta. Bakalım FH6 çıkana kadar buna neler ekleyecekler. FH4 çıkışından sonra gayet iyi desteklendi.

Benim genel olarak canımı sıkan şeylerden birisi araç yükseltme sistemi. Her araca herşeyi takabilmemiz çok saçma. Mesela her aracı AWD yapıp V12 motor vs takabiliyorsunuz. Bu hem arabaları birbirinden ayıran şeylerin ortadan kalkmasına neden oluyor hem de milletin multide hep sınıfı içerisinde sonuna kadar yükseltilmiş araçlar kullanmasından dolayı, fabrika çıkışı hiçbir araçla kazanma imkanınız olmamasına neden oluyor. Örneğin çok hızlı RWD bir arabayı AWD yaptınız mı hile kodu gibi bir araç çıkıyor ortaya yoksa o gücü RWD ile kontrol etmek çok zor dolayısıyla dengeleyici bir unsur oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maxximum_ -- 15 Kasım 2021; 3:12:30 >

• forza 7 etkinliğiyle uğraşıyorum o bitince senaryoya döneceğim

senaryo görevlerini nasıl nereden takip ediyoruz

• Çok haklısınız, ne güzel özetlemişsiniz. Tamamdır, yollarda görüşmek üzere :) Eklerseniz; Tcavcav

• Oyunu bitirdim sayılır 43/53 kupa durumu panoların hepsini bulmak için harita mı satın almak gerekiyor?

• Fix gelene kadar tekli kısmı oynayın npc var mı yok mu görürsünüz :)

• Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU]

Forza Horizon 5 (2021) [XBOX ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

Oyunu bitirdim sayılır 43/53 kupa durumu panoların hepsini bulmak için harita mı satın almak gerekiyor?

Rastlantı eseri yakınlarından geçersen haritanda beliriyor ama yorucu peşinen uyarayım. Ben harita paketi satın alarak hepsini kırdım. 700 G civarında açtım bende çok birşey kalmadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt

Değer mi harita paketi almaya, ne dersiniz?

• Beyler sa
    Gamepass ultimate den forza 5 oynuyorum.

Porche Taycan 630km hıza çıkan aracını alma şansım varmı.

Yoksa deluxe paket felan mı istiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marju kullanıcısına yanıt

Aynı şeyleri düşünüp önceki sayfalarda da belirtmiştim hatta. GT'deki zorluğu ve başarı hissini arıyoruz haliyle ama şöyle düşünmek gerek aslında, bu oyun GT değil. Yani her yarış oyunu zor olsun, simulasyon olsun dersek daha basit araç kazanmalı, daha arcade yarış oynamak isteyen insanların elinde bir şey kalmaz. Bu oyun onlar için. Sim'ciler için de bahsettiğiniz her satırda katıldığım o durumlara rağmen biz de oynuyorsak, vip pass vs. alıyorsak demek ki biz de beğenmişiz, en azından farklı bir soluk olmuş demek ki Horizon. Yeni yeni simulasyonlar gelene kadar Horizon ile atıştırmalık yapacağız işte başka bir şans yok. Diğer yandan GTS, Dirt Rally 2, F1'ler de hala duruyor tabii.

Yani bizim alternatiflerimiz aslında çok sim olarak. Ama Horizon "işte tam benim oyunum" diyenlerin başka alternatifi var mı yok. O yüzden bu oyunu da zorlaştırıp uğraştırıcı hale getirirsek ellerindeki tek oyunu almış oluruz.

Heyecan eksikliğinden yeri geliyor 400 km/h giderken esniyor muyuz esniyoruz o ayrı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 15 Kasım 2021; 15:13:29 >

• Bence boşuna oradan atlamışsınız. Oranın dibinde tehlike işareti var oradan atlayıp 4-5 defa geri sarma ile çözülecek bir pano. En sonda korna duyunca güldüm sinirin öfkenin kornası bu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 15 Kasım 2021; 15:25:47 >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

süper 7 de bir tane tehlike işareti canımı okudu 1,5 saat denedim olmadı

370 mt atla diyordu en fazla 368 e kadar çıktım

sonra Allah tan kart değişti

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

Aracı otomatik veya düzde mi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama düz viteste 3-4 km hız daha zorlayabilirsiniz tamamen redline'a girip. Otomatikte buna izin vermez.

Bu arada ben daha hiç Super 7 veya eleyici oynamadım :) Geçen oyunda da az oynamıştım açıkçası çok sarmadı onlar beni.

otomatik hocam

zorluk modu da turist :)

arabalardan hiç anlamam ama eski nfs ler gibi bu oyunda beni sardı 4 ü çok sevmemiştim nedense

ama görev çok güzelldi karlı havada jeep cheroke müthiş gözüküyordu

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

Genelde Super 7 görevleri düz rotada oluyor. Bu yüzden düz vitese alıp sadece vites değiştirerek yapabilirsiniz ama biraz alışmak lazım tabi. Ben de çok zorda oynamıyorum yani çok fark attığım zorluk da değil 2-3 kere denediğim zorluk da değil. Zorluk arttırınca verdiği % gelen parayı çok etkilemediği için aynı yarışı 3-4 kere deneyip zaman kaybetmek istemiyorum.

allah tan

yapamadığın görevleri atlatıyor :)

• wNchstR W kullanıcısına yanıt

sokak yarışları var onlardan birini tamamladığında açılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: marju

Değer mi harita paketi almaya, ne dersiniz?

Büyük kolaylık sağlıyor, makul bi ücret. Bence değer.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _Maxximum_ _ kullanıcısına yanıt

güzel özetlemiş.

Ek olarak oyunda AWD 4WD farkı da yok. Hepsi AWD ki bu da saçma. 4 çeker mantığı böyle değildir. 4WD araç 2WD olarak da kullanılabilir.

Forza 4 de story modları vardı 10 ar bölümlük, en beğendiğim şeyler onlar olmuştu. çok farklı özel araçlar kullanırken o aracın hikayesini fln anlatıyordu. Top Gear bölümlerinde Stig oluyorsun vs.

bunda da sadece onları oynamayı düşünüyordum ama açılması için uğraşmak gerek sanırım.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.